חמסה, שום, שמיר

חמסה, שום, שמיר ../images/Emo28.gif ../images/Emo101.gif ../images/Emo48.gif

תראה לי את שלך ואראה לך את שלי, מכירים? אז לא באמת אבקש מכם להתפשט, אבל כן מענין יהיה לחשוף קצת דברים. איזה? הממממ... טקסי הדייטים שלנו, בטוח שלכולנו יש אותם גם אם איננו מודעים להם. הטקסים שאנו עושים לפני/תוך כדי/אחרי דייט, אלו שאנו מאמינים שיביאו לנו מזל , שגשוג ושאר ירקות
אני לא חשבתי על כך בכלל, עד אשר הכרתי מישהו שאמר לי שיש לו תחתוני מזל שאיתם הוא הולך לכל פגישה. צחקתי, הוא גם היה חמוד כ"כ שסיפר לי עליהם, אבל אחר כך חשבתי, והתחלתי לבדוק את עצמי. מצאתי אפילו אצלי טקסים, שלא ידעתי שקיימים, אבל הם שם (כשפים וודו
) אז מה הטקסים הקטנים שלכם לפני דייט, מה אתם עושים תמיד לפני? מה אתם לובשים, עושים, אומרים, מברכים, שומעים? מה החמסה, שום ,שמיר של הדייטים שלכם? יאללה....

גדול!! ../images/Emo6.gif

לא הוא, שירגע! הבושות שהוא עושה. חחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק, נשוועת!!

../images/Emo13.gif

מילא הבושות שהוא עושה.... את צריכה לשאול למשל - מה לא תלבשו או תביאו לדייט .... מה תגידי אם אגיד לך שלדייט הדבר האחרון שאני אלבש יהיה טרנינג

נימשון

New member
וואלה

אף פעם לא חשבתי על זה וגם עכשיו כשאני כן חושבת אני לא מוצאת משהו מיוחד מלבד לבדוק שיש לי מזומן בארנק.

פעם הכרתי מישהו

שהיה ביננו קשר ארוך מאד, מאד לפני הפגישה הראשונה, אני מדברת במונחים של בערך 5 חודשים. סיפור ארוך, זו לא הנקודה... הנקודה היא שעד שהגענו לשלב הפגישה הייתי כבר מאוהבת head over heels אני זוכרת לפני הפגישה, אם היה עובר לידי הופא, הוא לבטח היה מאשפז אותי עם חשש להתקף לב קל עד כבד. חשבתי שהלב שלי יצא דרך הגב ויטוס לשמיים. בדיוק בתקופה של לפני הפגישה קניתי את הדיסק החדש של גלי עטרי, עם השיר "מה שאת אוהבת" שעשה לי רק דברים טובים בפנים. שיר שאני שהוא בגדר זריקת כדור אנרגיה ענק כל פעם שאני שומעת אותו. אני זוכרת שנכנסתי לאוטו, שמתי את הדיק, בפול ווליום, צרחתי את השיר כל הדרך לבית הקפה. כשיצאתי מהאוטו, הייתי בעננים. ריחפתי, היית מאושרת. שלווה, רגועה, טבעית, קורנת. כן, גם היתה פגישה מדהימהההההההההה מאז, זה מעין טקס שלי, אני שמה בדקות האחרונות את השיר (בד"כ שיר לפניו זה עברי לידר "בוא"), פול ווליום, צורחת, ויוצאת מאושרת, עם חיוך מדהים החוצה. עברה שנה, ומאז זה עובד
אני מניחה שיש לי עוד, חלקם לא לילדים

אוקיי...../images/Emo41.gif

מבטיחים אבל לא לצחוק? עד לפני כמה זמן הייתה לי "חולצת דייטים". יש לי חולצה שנראית עליי ממש טוב, לכן כל פעם שהיה לי דייט הייתי לובשת רק אותה. ככה הייתה לי תלבושת אחידה לדייטים.... מצער, אבל נכון. אבל עכשיו אני כבר מחליפה בגדים וכל פעם לובשת משהו אחר...

לא צוחקים ../images/Emo13.gif

מזדהים, היתה לי כזאת פעם עד שזרקו ותי לבריכה והיא נקרעה
או שזה בגלל שהכסף התחיל לזרום ויכולתי להרשות לעצמי לקנות יותר מחולצה?!

גלית35

New member
לא מכניסה טלפון של הבחור../images/Emo20.gif

לזכרון של הפון ואין לי כח להסביר עכשיו למה

P u s s i c a t

New member
../images/Emo3.gif

חשבתי שאני היחידה....
לאחרונה יש עוד משו... בינתיים הוא עובד. אבל לא יכולה להגיד מה זה

מפזרת מלח בכל הבית

קוראת 3 פרקי תהילים מאכילה 2 חתולים שחורים ופרה עיוורת אחת קוראת פרק מהקוראן ברוורס סופרת 3 כוכבים, ולא אומרת את המילה אהבה בקול רם לפחות יממה לפני הפגישה. דורשת מהדייט שלי לא לבוא לבוש באדום, שחור, או ורוד בקבוק מבקשת מאמא שלשלח טלקס לרב בריח ומאבא שישלח SMS למגדת עתידות טבריינית המתמחה בקירוב לבבות (וגם בתיבול לבבות על האש) אוכלת 4 שיני שום כדי שתהיה לנו התאמה בשיניים, קוטפת צפרני חתול כדי שלא נשרוט את הנשמה אחד לשני, אוכלת ביצת עין כדי שנראה אחד את השני בעין יפה, אופה אזני המן כדי שנקשיב אחד לשני ביתר אכפתיות, ומלטפת נקניקיות ומשולשי פיצה , לא מגלה למה חחחחחחחחחחחחחחחחח לדייט אני לוקחת את עצמי, בלבוש יומיומי, וסידור מינימאלי...לא מתכוננת מראש, כי אני מתכוונת להיות אני לכל אורך הקשר כך שאין צורך להיות מישהי אחרת בתחילתו

גלית35

New member
../images/Emo12.gifטל את הכל אני מאמינה שאת ../images/Emo20.gif

עושה לפני אבל......................... מבינה מאוד את ומלטפת נקניקיות אבללללללללללללללללללללללללללללל ומשולשי
??????????????????.. ומה עם פודניג<???????

למעלה