חמסה, שום, שמיר

לי אין איזה טקס מיוחד

רק נושאת תפילה קצרה לאלהים שהפעם זה יהיה מישהו נורמלי(לרוב תפילתי אינה נשמעת) ואם בטקסים עסקינן,אז מה בנוגע לאמונות תפלות?בטח כאלו יש הרבה...כמו למשל:האיסור החמור לשבת בפינת השולחן או הזכות לשתות את הטיפה האחרונה בבקבוק. יש עוד כאלו שכדאי להכיר,שיזרזו או יעכבו את בואו של המיוחל?

מלבד וודו וכמה כשפים

אני לא מבינה גדולה בטקסים
לא מכירה אמונות תפלות, במיוחד לא כאלו הקשורות למזל/אהבה/זוגיות/דייטים. בזה אני גם לא מאמינה. הטקסים אישיים שלי, שאני יוצרת ביני לביני, זה משהו אחר. המיוחל מתעכב, כי יש בדיקת דרכונים

אני גם לא מאמינה באמונות תפלות

אמא שלי,לעומת זאת אלופת האמונות התפלות וזה תמיד משעשע אותי מחדש

ד נ י ת3

New member
אין לי אמונות תפלות.

לא לפני דייט ולא בכלל בחיים. לא מאמינה בשטויות של טארות-שמארות, אסטרולוגיה ושאר קישקושים. אבל! כשאני יוצאת מהבית - ולא משנה אם זה לדייט, עבודה או להוריד את הפח זבל - אני תמיד מאופרת ולבושה היטב. דנית

טקסים לא במובן המיסטי שלהם

כמו שטל עושה
אלא משהו קטן, שעושה לנו טוב במיוחד לפני דייטים (כמו "הטקס" שלי בתגובה לנימשון). יתכן ואין לכולם, אב גם לא לצאת ללא איפור מהבית זה משהו שהוא שלך.

ד נ י ת3

New member
לצאת מהבית בלי

איפור, ובצורה מוזנחת - זה פשע
זה לא קשור לדייטים ולא קשור למזל רע. זה קשור ללהיות מטופחת ואסתטית. דנית

3שרונית

New member
אפשר להראות מטופחים ואסטטיים

גם בלי איפור. אבל את צודקת צריך להיות מטופחים תמיד, מה גם שמי יודע אולי בדיוק כשיוצאים להוריד את הזבל יכול להיות שנפגוש מישהו מעניין

ד נ י ת3

New member
בדיוק.

אני לא מרגישה בנוח אם אני לא מאופרת, אם אני לא לבושה היטב. מרגישה אפילו "עירומה". והאמת.. אני לא יוצאת ככה בשביל לפגוש מישהו מעניין, אלה בעיקר בשביל עצמי.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo101.gif

נראה לי שאני צריכה לעשות יום יעוץ לחברות הפורום באיך להתאפר ובמה ללבוש. צ-ו-ח-ק-ת. יש דבר כזה יופי טבעי (?) דנית

יופי טבעי זה הדבר הכי יפה שיש

פעם הייתי מפחדת לנשום ללא איפור. מהרגע שהתחלתי להתאפר, עד לרגע שהבנתי שאפשר בלי, לא העזרתי לא להתאפר. ואז העזתי יום אחד בלי... היה מדהים. משהו נקי, טהור כ"כ... הרגשתי מחוברת לעצמי, יפה מתמיד. אני אוהבת להתאפר, יש לי מכון שלם בבית, אני יודעת להתאפר, ויפה לי איפור. אבל אני גם מאד אוהבת להיות טבעית ולא מאופרת לפעמים, לא מפחדת מזה וממה שזה יאמר עליי (כן אסתטית לא אסטית וכו'). אז אני מרשה לעצמי להיות בלי איפור, כפי שאני מרשה לעצמי להיות עם. ביום שהתחלתי להנות מזה, לדעתי התחלתי לאהוב את עצמי באמת, באמת, בלי מסכות וצבעים. חוץ מזה, קורסים וערבי בנות אני תמיד אוהבת

ד נ י ת3

New member
בדיוק היום דיברתי

עם חברה על לעשות חוג בית של תכשיטים. כחובבת תכשיטים מושבעת (מה לעשות...) אני אוהבת גם כאלו שלא זהב ויהלומים. גם כאלו שהם חרוזים. מאוד כיף להכין לעצמך. היא הראתה לי כמה צמידים, שרשראות, עגילים וטבעות פרי ידיה - כמובן ש"פילחתי" לה. (נו.. לא מסוגלת לעמוד מול תכשיטים ונעליים... טוב.. גם בגדים...). מה דעתך? ערב בנות של תכשיטים? נלמד איך להכין לעצמנו? נשמע לי יאמי!

3שרונית

New member
רעיון נהדר דנית../images/Emo140.gif

אם לא דייט.... לפחות תכשיט יפה וחברה נעימה.

ד נ י ת3

New member
רואה...

מבטיחה, כשנארגן להעביר פרטים למעונינות להשתתף. (אגב, זה בלי תשלום - סתם ערב בנות, וכל אחת מביאה את החרוזים שלה איתה). (שיווו.. מתה כבר ללכת לקנות...)

אני חולה על תכשיטים

במיוחד מישהו אחר הכין אותם
אין לי סבלנות להשחלות וחרוזים בגודל ראש סיכה... אבל אני כן אוהבת לקחת ממשחילות דברים שאהבתי. אבל אני כן אוהבת ערבי בנות, ולדעתי לא צריך יותר מיין, גבינות, מוזיקה טובה ברקע, וכימיה. זה יאמי!

zipo1232

New member
אני איתך דנית

לא צריך כלום, רק לקום ולצאת, החמסות עושות כבד על הגוף ןעל הנשמה

ת ב ו נ ה

New member
אתם לא נורמלים חחחחח

טקסים? הגיע הזמן להפסיק איתם כי לפי כמות המשתתפים פה נראה לי שאפשר להסיק שהם לא עובדים , לא?

עוד שבוע

תני לי רק עוד שבוע!! פליזזזזזזזז
להיות נורמלי במדינה שלנו, זה ללא ספק הדבר הכי לא נורמלי שיש. ברוכה הבאה

למעלה