חמסה, שום, שמיר

אני לובשת שחור.

בעצם אני תמיד לובשת שחור אז זה לא נחשב. אממ יש טקס בעצם... אני בדר"כ לא מתאפרת כי אין לי כוח, לפני דייט אני משקיעה קצת באיפור, בכל זאת שלא יגלה איזה מפלצת אני מהתחלה.
(חולה על האייקון הזה).

הזכרת לי נשכחות ../images/Emo13.gif

חבר שני שלי, הייתי בכיתה י', אהבת חיי (מה הבנתי על אהבה אז
) היינו חבורה, רביעייה, חברה שלי הכי וחבר שלו הכי. כולנו מאושרים ושמחים. הלכנו לבית של סבתא של חברה שלי, להיות ביחד, ברמה הכי נאיבית, יפה, טהורה ומתוקה שאפשר. אפילו לא התנשקנו עד אותו רגע. חברה שלי ואני כיוונו שעון לחמש בבוקר כדי שנקום לפניהם ונספיק לצחצח שיניים ולדפוק פריזורה.. פחדנו שיראו אותנו א-נטורל/ חחחחחחחחחחחח' אני נזכרת בזה, אני נקרעת מצחוק
היום? אני ישר עושה להם פרצוף מפחיד, שיתרגלו!

אני עושה מה שאומרים

לשחקני כדורגל לעשות לפני משחקים חשובים... לישון הרבה ולא לעשות סקס (גם לא עם עצמך..
)

חשבתי שאומרים להם ההפך, לא?!

כי זה מה שהם תמיד עושים לפני משחק... לא? או שהם עושים דברים אסורים מכל הזויות? אני אישית אומרת: תעשה סקס עם עצמך, גם 3 פעמים אם צריך, תבוא נקי!

ודרך אגב...לא טוב לאונן

לפני דייט...זה כמו לאכול עוגיה לפני שאתה מתחיל איזה ארוחה טובה...

בדקת את ההשפעות עופריקו?

רוצה לשתף את הכיתה בתגליות וממצאים?
אם אוננות זו עוגיה, אז הארוחה הטובה זה זיון שאתה קורא לו דייט?

לא...פשוט יש איזה סרט...

לא זוכר איזה...שבחור אחד עומד לצאת לדייט עם מישהי ואז הוא מאונן כדי שהוא לא יהיה לחוץ מדי בדייט - ואני מאז זוכר שחשבתי שזאת אסטרטגיה לא טובה... אני אף פעם לא עשיתי את זה, אני חושב שאם נוצר מתח מיני בדייט זה רק יוציא ממני דברים טובים...

אה..והאנלוגיה לא בדיוק עובדת ככה...

אוננות זה עוגיה כי זה משהו שסותם אותך וגורם לך פחות להנות מהארוחה.

אז היית צריך לומר

עוגיה הורסת את הסרט/הצגה/קניות וכו' אבל בחרת שניים מהעולם הקולינרי לכן אוננות וסקס הם צמד גם כן

למעלה