חמש וחצי שנים... ווואווו... יהיה לי ממש מוזר
להסיר את הפורום מסרגל הלינקים שלי בדפדפנים, אבל... זו דרכו של עולם ואולם חברים יקרים, האמת שתיכננתי לצאת בהכרזה הזו בסוף השבוע אבל... כשאני רואה את הדממה הרועמת בפורום, אני פשוט מרגישה כמו איש סאונד באמפי ריק שמתחיל לשיר כי ממילא אף אחד לא שומע אותו... אז אעשה זאת כבר עכשיו: חמש וחצי שנים מהנות בחברתכם, עשרות אלפי (אולי מאות אלפי?... מי סופר
) הודעות, תגובות, שרשורים ושאר תכתובות שהפכו למפגשים, מרתונים, דיוושים משותפים, פרוייקטים מיוחדים וגם כאלו שאעדיף לשכוח. כנראה שזה לא הפורום... זה הספינינג שאינו כבר מה שהיה, עם כל הצער להודות בכך - זה המצב! לכן, בעצב מהול בהקלה מסויימת, אני רוצה להיפרד מניהול הפורום אך לגמרי לא מכם. אני מניחה שפה ושם עוד יצא לי לבקר כאן וגם לפגוש חלק נכבד מכם שהפך לחלק מחיי הלא וירטואלים אני מודה לכולכם באהבה רבה ומאחלת הצלחה למנהל הבא (במידה ויוחלט לא לסגור את הפורום) להתראות תמי
להסיר את הפורום מסרגל הלינקים שלי בדפדפנים, אבל... זו דרכו של עולם ואולם חברים יקרים, האמת שתיכננתי לצאת בהכרזה הזו בסוף השבוע אבל... כשאני רואה את הדממה הרועמת בפורום, אני פשוט מרגישה כמו איש סאונד באמפי ריק שמתחיל לשיר כי ממילא אף אחד לא שומע אותו... אז אעשה זאת כבר עכשיו: חמש וחצי שנים מהנות בחברתכם, עשרות אלפי (אולי מאות אלפי?... מי סופר