חמש וחצי שנים... ווואווו... יהיה לי ממש מוזר

Tami661

New member
חמש וחצי שנים... ווואווו... יהיה לי ממש מוזר

להסיר את הפורום מסרגל הלינקים שלי בדפדפנים, אבל... זו דרכו של עולם ואולם חברים יקרים, האמת שתיכננתי לצאת בהכרזה הזו בסוף השבוע אבל... כשאני רואה את הדממה הרועמת בפורום, אני פשוט מרגישה כמו איש סאונד באמפי ריק שמתחיל לשיר כי ממילא אף אחד לא שומע אותו... אז אעשה זאת כבר עכשיו: חמש וחצי שנים מהנות בחברתכם, עשרות אלפי (אולי מאות אלפי?... מי סופר
) הודעות, תגובות, שרשורים ושאר תכתובות שהפכו למפגשים, מרתונים, דיוושים משותפים, פרוייקטים מיוחדים וגם כאלו שאעדיף לשכוח. כנראה שזה לא הפורום... זה הספינינג שאינו כבר מה שהיה, עם כל הצער להודות בכך - זה המצב! לכן, בעצב מהול בהקלה מסויימת, אני רוצה להיפרד מניהול הפורום אך לגמרי לא מכם. אני מניחה שפה ושם עוד יצא לי לבקר כאן וגם לפגוש חלק נכבד מכם שהפך לחלק מחיי הלא וירטואלים אני מודה לכולכם באהבה רבה ומאחלת הצלחה למנהל הבא (במידה ויוחלט לא לסגור את הפורום) להתראות תמי

מצד אחד מצער מאוד../images/Emo7.gif ומצד שני צעד מתבקש

מצער כי הפורום הוא "הבייבי" שלך, את הקמת, טיפחת והזנת אותו. מתבקש כי את צודקת, הספינינג כבר לא מה שהיה פעם... גם אחרי 9 שנים של דיווש אני ממשיכה באותו המקום והמתכונת, ממשיכה לפקוד מכונים שונים ונראה שהמצב רק מתדרדר. רוב המדריכים הטובים נוטשים עקב חוסר תיגמול ופירגון, מרבית אוכלוסיית המדוושים אינם מקבלים הדרכה לגבי דיווש וכיוון אופניים נכון והתוצאות ניכרות בשטח. כבר אין חשק להעיר, להתווכח, לחפש מדריכים טובים במחוזות מרוחקים ולהילחם על הספינינג שלך... כשאני מוצאת את עצמי מדוושת לבד, עם נגן בחדר ספינינג שעה לפני השיעור, נטבעת התובנה שהספינינג לא מה שהיה פעם. תמי, בתור אחת שמכירה אותך די טוב
יודעת שעשית צעד זה לאחר מחשבה ולא ניתן להניא אותך מכך. שיהיה בהצלחה (יותר גדולה) בעיסוקים המרובים האחרים שלך. אוהבת'ך טל

תמיל'ה הודעה זו מעוררת אצלי

חששות, שהענף הולך ופוחת, וזאת בלשון המעטה. לא רוצה להפרד ממנו. לא מוותרת עליו. מודה לך מכל ה-
על ההשקעה הרבה פה, על חלון שפתחת לפני כל החברים בו, להשכיל בתחום, ועל המידע הרב שיש בו. לי חבל חבל חבל....

ritadm

New member
"הזנחת אותו"?!?! בואי לפורום שלי ותראי מה זו

הזנחה!
.... תמיד כשאני מציצה אליכם שוקק חיים ופעיל כאן...לא ממש ברור לי על מה אתם מדברים... טוב, כנראה ש"כל אחד והסטנדרטים שלו"
... טוב, אין לי מילים....באמת שהותרתם אותי פעורת פה, וכמו שכתבתי בפייס לתמי- זה רק מוסיף לי שמן למדורה..... מה קורה לנו חברים?! האם ככה ניתן לפאקינג-זומבה (ותסלחו לי, בפורום אירובי אני מוכרחה להיות יותר פוליטקלי קורקט
) להשתלט לנו על כל חלקה טובה??? בקרוב אנשים כבר ישכחו מה זה אימון אמיתי!!!!! תמי'לה- אהובתי הכתומה- don't give up on us!!!!- אני מתכוונת לתחום הפיטנס באופן כללי....... אבל, שוב, כמו שטל כתבה- את נמצאת במקום אחר היום- וזה רק טבעי שזה מה שיקרה. ומצטרפת למילים החמות של כולם- הרי נתינה היא מהות החיים שלך, ואני בטוחה שתמשיכי לעשות חייל ולשנות ולהשפיע וליצור יש מאין- בכל מקום שתגיעי אליו!!!!

gin11

New member
יום אחד זה יקרה ..

יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש, משהו ישתנה משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש. ובביקוריי המעטים ... מוצאת הודעה שכזו ... והנה זה קרה .. והיום האחד הזה הגיע .. ובחרת ללא שום חשש , ועשית זאת מתוך בחירה כי משהו השתנה . תמי, יקרה את לי , ולא רק כאן מעל גלי הרשת . מכירות שנים לא מעטות , שיחות רבות , מפגשים רבים , מרתונים משותפים = עשייה מדהימה שלך למען הספורט המיוחד הזה , שלי הוא דרך חיים ויותר מזה-מהות החיים . ואת עשית הכל מתוך התנדבות ומאהבה . אין טעם לשקוע כאן במילים כמו חבל , עצוב , למה ? אולי בכל זאת ? כי יודעת אני " שאת - את ההחלטה שלך עשית , בשיקול דעת ובכובד ראש" החלק העצוב לי בכל העניין , שאיבדת את האהבה והתשוקה לספינינג , שאת היית דוגמא ומופת לטירוף בריא . בטוחני , שאת מפליגה באותה אהבה ובאותה קנאות אין קץ ובאותה נתינה שלא נגמרת לעולם למחוזות אחרים ןמדהימים - ואשריי אלה שזוכים לכך . תמי-
יפי . נ.ב תמי- ספינינג עוד קיים , ויש עוד ממה להינות . ( בונקר פלייס.... ?) ראי עצמך תמיד כאורחת כבוד שלנו ( יאיר , יפי ) - בבונקר האדום תחושי את האהבה האמיתית , את הזיעה הניגרת מתוך עבודה קשה ,את הרוכבים המורעלים ... את הספינינג !

daykal

New member
../images/Emo140.gifתמי שיהיה לך המון המון בהצלחה

אני מקווה שתמצאי מקום שבו תוכלי להנות מספינינג משובח וכיפי כמו שאת אוהבת שיהיה לך סופ"ש מהנה ושבת מקסימה

../images/Emo45.gif

אם מישהו יצטרך תשובה, עזרה, או הכוונה, הוא יוכל למצוא אותן במאות, אם לא אלפי התשובות שלך לאורך השנים. ממה שאני יודע, מיקדת את האנרגיות שלך בעזרה לאנשים והדרך שבחרת, באינסטנציה שלה כעת, ממצה אותך ואת מה שיש לך להעניק הרבה יותר. אני בטוח שעם דם חדש ורוח חדשה הפורום יוכל להמריא שוב ולהפוך אותך לאם הגאה ביצירתה. כל הכבוד על התובנה והמשך עשייה הצלחה
.

Tami661

New member
למגיבים היקרים כאן, שוב תודה והפעם אאריך מעט

כי אתם ראויים לכך: אירובית - ההיכרות אמנם קצרה, אך מאחר והכרת את הבלוג ואני מניחה שהצטרפת גם לדף הפייסבוק (כמו כל המגיבים הנוספים כאן שחברים איתי גם בערוץ ההוא), ההיכרות הזו תמשיך ואולי דרכה עוד יצטלבו דרכינו. דעה צלולה - את הרי יד ימיני, הטועמת הראשית שלי, החברה הכי טובה של הילדים שלי ו... החצי שלי. את אכן מכירה אותי די טוב אם לא הכי טוב. אין משהו שאני יכולה לומר לך מכאן שאת לא יודעת קודם ולא תדעי קודם. אז אסכם בתודה למדיה הזו שהפגישה בינינו ויצרה את החיבור הזה. הבן של קנגה - אנחנו לא נפרדים כאן, זה ברור לך אני מקווה. אתה איש יקר וחשוב מדי מכדי שהקשר, גם אם הוא מתבטא בתקשורת לעיתים רחוקות, יתנתק בפרידה הזו שלי מניהול הפורום. חיים חדשים - מקסימה שכמוך. החששות שלך היו משך התקופה האחרונה גם החששות שלי, אולם... הבנתי שאין בכוחי לשנות ולהשפיע וברגע שהבנתי זאת הקלתי על עצמי את הפרידה מהענף המקסים הזה עם הפוטנציאל האדיר והלא ממומש. לא... איני מפסיקה לדווש. אי אפשר אחרי 12 שנים אינטנסיביות להפסיק לדווש, אך הגישה השתנתה והמינון בהתאם. לא עוד הלהט והרעב שהיה. לא עוד הציפייה הדרוכה הזו לכל אימון אלא... חייבים אז ממצים את רגעי ההנאה הלא רבים שמצליחים לדלות. אי אפשר לדעת מה ילד יום ומתי הגלגל יסתובב ויחזיר את התנופה
תודה לך על התרומה האדירה שלך במינוף הפורום כשהיינו זקוקים לכך. המוסיקה שלך תלווה אותי עוד הרבה גם בפעילויות אחרות. יפי... - אוייש יפי... זה לא יפה ככה לגרום לי לבכות. את היחידה שגרמת לדמעות לזלוג ולא חלילה מצער הפרידה אלא למקרא הרגישות שלך וההבנה הנקראת לי לא רק בשורות הכתובות אלא בעיקר ביניהן. כן... ללא ספק הבנת היטב את התמונה ואת יודעת מה היה, מה הווה ולאן פני מועדות. אני מאוד מקווה שההזמנה שלך תישאר פתוחה שכן הכוונות שלי הן לנצל אותה בקרוב וגם ברחוק. אוהבת אותך יקרה. תודה לך מכל הנשמה. daykal - אם יש משהו שאני מצטערת עליו היום ושלא הספקתי לעשות משך כל שנות הפעילות שלי כאן הוא... לפגוש אותך. כמה רציתי, כמה קיוויתי לפגוש את האישיות מאחורי ההודעות העדינות הללו, האדיבות והחן שבכל תגובה ותגובה שלך. זה לא קרה, לא נפגשנו, אבל מי יודע... אולי עכשיו? גיא - חבר יקר מאוד. השותף שלי לניהול לתקופה קצרה, אני נזכרת בחיוך איך התחיל הקשר בפורום אירובי (... כסאח, אלא מה?), כמה שריפות הייתי צריכה לכבות כאן בגללך וכמה לא הייתי ואיני מוכנה לוותר על החברות היקרה הזו איתך שרק מי שמסוגל כמוני לקרוא במה שכתבת את המגילה הארוכה שמסתתרת מאחורי המשפטים הקצרים - יודע כמה חוכמה ורגישות אצורים בך. לעולם לא אוותר על החברות הזו. אני מאוד מקווה שזה הדדי. תודה לך על המשענת הסודית בימים קשים ועצובים שקשורים ולא קשורים לפעילות שלי כאן. תודה לך על הרבה דברים שמסתכמים במילה חברות אמיתית. לסיכום, אני לא נפרדת מהמערכת התפוזית, הפרדס
הוא בית שני לי וכמו שמצאתי בו את הדרך לבטא ולתרום לענף הספינינג, מצאתי דרכו שביל זהב לתרום למגזרים נוספים באוכלוסיה. תרומה שדרכה, בניגוד לענף הספינינג, אני מצליחה לשנות דברים, להזיז, לגרום אושר לעשרות אלפי אנשים בארץ וגם בעולם. ככה אני, ניזונה מהנתינה. וכשהנתינה הזו מאבדת את חיוניותה - אני ממשיכה הלאה, כי תמיד יש איפשהוא מישהו אחר שצריך... שם תמצאו אותי. אוהבת אתכם וללא ספק אתגעגע לתקשורת הזו בינינו מכאן אני מאוד מקווה שתפוז לא יסגרו את הפורום, את המלצתי למנהל מחליף כמובן נתתי, חשוב לי להמשיך לבקר כאן מפעם לפעם תמי

Tami661

New member
למה? כי כנראה שיש איזושהיא סטטיסטיקה מבוססת

על תוחלת חיים של פורומים מהסוג הזה על אף שאני בהחלט חושבת שיש מקום לתת צ'אנס למישהו אמביציוני ופנוי יותר, המילה האחרונה בענף הזה טרם נאמרה וכמו שאני לא מתכוונת להפסיק לדווש - כך גם הפורום הזה אמור להמשיך לנשוף בעורפם של מעסיקי המדריכים הלא מקצועיים. אין לי כבר טענות למדריכים עצמם, לאלו יש מטרה לגיטימית אחת - להמשיך ליהנות בכל דרך ולמלא את האולם עד כמה שניתן אך אם המעסיקים יתנו תנאי ריענון והכשרה - המצב יכול להשתנות. אהובתי היקרה, למזלנו יש לנו ערוצי תקשורת נוספים בין אם יסגרו ובין אם לאו. גם ככה אני חייבת לדבר איתך בקשר למשהו אישי... פרידות הן תמיד כואבות במיוחד לאור העבר המפואר (את זוכרת את המכנס הורוד ואת הסט השחור ורוד?
ווואאאוווו... כמו זקנה בת מאה אני מריצה זכרונות למקרא השרשור הזה
) אבל מי כמוך יודעת ש... אני פשוט חייבת. בקרוב תוכלי לפגוש אותי גם על מסך הטלויזיה כשתרוצי לך על ההליכון או בהמתנה לפציינט הבא שמאחר כי חזר הביתה להביא את האבנים היקרות
כך שתוכלי לעקוב שאני לא נוטשת את הספורט. אוהבת אותך יצור נדיר ומפרגן שכמוך

ritadm

New member
גם אני הרצתי את אותם זכרונות! ../images/Emo13.gif ../images/Emo7.gif

ואגב, כשחגגנו לא מזמן את חגיגות ה...(כמה זה היה? 14?) לתפוז- עשיתי איזשהו שרשור "נוסטלגיה" (בקשתי מהגולשים להזכר בהודעה הראשונה שלהם בפורום וכיצד הגיעו אליו וכו'...), ונברתי קצת בהודעות, ויצא לי לקרוא התכתבויות שלנו, ודברים שאת כתבת בפורום.....יואו, יואו.... והמפגש ההוא ב"בועז" שארגנת, שבמהלכו הושק רשמית המשקה העונה עד היום לשם "קפה תמי"
(ממלאים ספל בקפה ומעט מים רותחים, במקביל מחממים חלב במיקרו', מערבבים, ואפשר "לשדרג" עם תמצית וניל וכו'...
- את מבינה עד כמה אני עממית ולא גורמה?!
) ובכלל, מי היה מאמין שנתגלגל כולנו (אני, את וגולשי הפורום הבולטים דאז והקומונה שהפכה לפורום)- לאן שהתגלגלנו- איש איש למחוזותיו... ברור שאנחנו עוד ניפגש ונדבר (
חכי, חכי לטלפון מחר!
) ולגמרי סקרנת אותי עם הטלויזיה עכשיו! (מעבר למה שאני כבר יודעת.....) ושימי לב- הרי הבסיס להכרות שלנו היה הנדיבות והנחמדות הטהורה שלך- שכמו שכבר צוין כאן, לא יודעת שובע וחסרת כל ציפייה לתמורה- פשוט נתינה לשם הנתינה! אני חושבת שאם לא היה נלווה לזה טעם מר- זה לא היה כזה עצוב- וזה מה שעצוב לי! זו לא סתם סיומה של תקופה- אלא זו סיומה של תקופה כי את והתחום הגעתם (את הגעת ממנו ויתכן שגם הוא מעצמו) לרוויה מסוימת...ומה שציינת לגבי המעסיקים, וכל עניין המסחריות והשיווק שמתפשרים עליהם בדרך על המקצועיות והאינגריטי המקצועי- כ"כ נכון! ופשוט לוחץ לי בדיוק על הכפתורים הרגישים! (והם רגישים מאד בתקופה זו, כפי שכבר ציינתי- ושוב,
אנחנו נדבר....) ובחיי שזה פשוט עושה לי חשק להיות מדריכת ספינינג- אבל זו לא אני, ואני מתמודדת עם מספיק
בתחום....(אבל, די החלטתי להיות אופטימית!) טוב נו...לפחות זכיתי שתהיי בכמה שיעורי מדרגה ועיצוב שלי!- במקום, שאגב, הגעתי אליו דרכך ובזכותך (שוב, מי היה מאמין שנגיע לזה, כשעוד הייתי "מרגריטה האחת והיחידה"- מתאמנת מורעלת (וחופרתתת!!!) מן השורה...
) וגם זכיתי להיות סטוקרית שלך בזמן מרתון- אז בכלללללל אני יכולה לטפוח לעצמי על השכם...
גם אני אוהבתותך מאד, יא נדירה!
))))
ו-
נראה לך שיש לי זמן לצפייה בטלויזיה בין פציינט לפציינט?!?! (גם ככה הטלויזיה בחוץ עובדת רק על ערוץ הילדים, כי יש רופא ילדים שמקבל לידנו...) מקסימום לשחרר קצת את שלפוחית השתן...

gin11

New member
תמי-

אז ככה , גרמתי לך להתרגש ? וואוו ... לא התכוונתי , אך בעצם , אין בעייה , כי הדמעות הן חיוביות .. התרגשות תמיד טובה , ובטח , של עשייה ברוכה וחדשה . באמת שעברנו המון ביחד -ולא רק בווירטואלי .. אני חושבת שאנחנו הקומץ ששמר על הגחלת גם מחוץ לרשת ... ואם את שוב רוצה להתרגש ... נווה הדרים פתוח בפנייך - תמיד ובהתראה קצרה . את אהובה שם . מבטיחה לך לששם .. את מתאהבת מחדש . אגב , בשבת השנייה מהיום אנחנו (צמד Y) עושים אימון מיוחד לזכר רוכב שלנו שנפטר לפני שבועיים . שומרת לך מקום ביי יקרה , אנחנו לא נפרדות .

daykal

New member
../images/Emo140.gifהיי תמי 661

תודה על הכל ,כרגע אני מושבתת מספינינג בגלל דלקת בגב ,ואני מקווה לחזור לדווש בעוד שבועיים כרגע אני מסתפקת בפילאטיס . שיהיה לך שבוע מקסים ומהנה. נ.ב. אפשר למצוא אותי מתאמנת ב"מאיה ספורט"

ellabs

New member
באמת עצוב

אני קוראת וכותבת פה כבר כמה שנים,תמיד נדהמתי מעוצמת המעורבות שלך והרצון לתת לכול דעה להישמע. עצוב כי הפורום לאחרונה באמת קצת מת. אבל אולי זה ישתנה והכול כמו שאומרים זה לטובה. ולך תמי המון תודה ובהצלחה ואני לא מוותרת לך יום אחד אני אזכה לאכול מהקרמבו המפורסם
שבת שלום אלה

Tami661

New member
ברור שתזכי ואני עומדת על כך שגם אני אזכה

אתם שוברים את ליבי כאן... האהבה והפירגון האלו... פשוט מרגשים אותי, ממש כמו בראשונה

תמי

אין ספק שאת היית המתאימה ביותר לנהל את הפורום וזו הודעת פרידה מרגשת ונוגעת ללב. כמי שעוקבת אחרייך כבר שנים רבות בתחוםהקולינריה- אני יכולה להגיד שכל מקום שאליו את הולכת ייזכה בכשורונותיך הרבים. מאחלת לך בהצלחה ענקית, אך נראה שכבר השגת אותה, אז פשוט, המשיכי כך! באהבה שירי מזור

Tami661

New member
../images/Emo51.gifתודה מתוקה... לאור התפתחויות אחרונות

מסתבר שאני רק בתחילת הדרך... מבטיחה לעדכן

למעלה