חמש וחצי שנים... ווואווו... יהיה לי ממש מוזר

Tami661

New member
מה עשית לי עם הסרטונים האלו... אתה לא

נורמלי... אווווףףף
איזו תקופה זו היתה, רעל בנשמה ודינמיט ברגליים (והייתי אז רזה...) - אני מתגעגעתתתתתתתתת אבל געגוע הוא רגש בריא כשיודעים שמושא הגעגוע לא מת אלא רק 'בהקפאה זמנית'. מקווה מאוד בעזרתכם לחזור לרעל הזה בעתיד. בינתיים אני מנסה לנטרל רעלים של אוכלוסיות אחרות |לחם|
תודה לך דובב שגם כשלא היית כאן, תמיד היית כאן כשביקשתי גם לי יש תמונה... כן, מאותה רכיבה שבהמשך הפכה אותך לאבא מקסים ולבעל לזו שנתפסה על חם שלא על האופניים

Tami661

New member
והנה... בנקודה הזו בדיוק התרחש המהפך

רואה??? גם לי יש קבצים שמורים

יו איזה זכרונות

יאללההה איזה כיף היה באותו יום שתדעי לך שאת התמונה הקודמת אין בכלל הוכחה שזו אני
) כפי שניתן לראות לא רואים את הפנים..

תמיל'ה מלא בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

קדנציה מפוארת זו היתה
הפורום בהחלט זכה למנהלת שידעה למנף ולעשות רבות עבור התחום. מקווה שמי שיחליף אותך ידע להמשיך את פועלך. אומנם אני כבר לא כל כך כותבת כאן כי הפסקתי עם הספינינג ועדיין נכנסת לקרוא ולהחכים פעם ב...הפורום עדיין נשאר בין החביבים עליי על אף השקט היחסי בו בגלל הרמה המקצועית שנשמרה בו. בטוחתני שאילולא הפורום המצב היה הרבה פחות טוב ושכן הצלחת לתרום ולהשפיע במידה רבה מאוד ושהעשייה שלך עוד תמשיך לתרום בהמשך (מאוד
) יש עדיין מדריכים/ות תותחים/ות אם להסתכל על הצד החיובי של העניין, נקווה שהאוכלוסייה תעלה את הסטנדרטים שלה ואחריה גם המכונים. מהמעט שיצא לי להכיר אותך יצא לי להתפעל מיכולת העשייה והתרומה שלך, לא רק כאן....(
) מלא מלא בהצלחה ותשמרי על התשוקה הבוערת והאנרגיות

Tami661

New member
תודה מקסימה, תודה רבה!

וכשהתשוקה תחזור לבעור... ניפגש לדיווש משותף ואת תדוושי "כמו בתולה"

yoav026

New member
../images/Emo4.gifכפי שכתבת...הספינינג לא מה שהיה...

אני כמעט בחוץ הרבה זמן (אמנם על 2 גלגלים אבל כבר לא דורך במקום) בזמנו היה לך ולפורום הזה חלק גדול בהתמכרות ובאהבה שלי לספיניג ובזכות זה הכרתי אותך ועוד אנשים נפלאים שעם חלקם הפכנו לחברים טובים ועברנו יחד חוויות נעימות ונשארו לי זכרונות נעימים. תמי תודה רבה על הכל ובהצלחה !!!
יואב

Tami661

New member
../images/Emo24.gifאחחח... הזכרונות הזכרונות

והטיפוס המשותף לחרמון
תודה גם לך יואב היקר, על אותה תקופה ועל הכניסה המיוחדת רק כדי להיפרד, למרות שאני בטוחה שיום יגיע ודרכינו שוב תצטלבנה

loc luc

New member
קצת באיחור אבל חשול לי ...

להגיד תודה לך לעזרה ולתמיכה בעת תחילת האתגר שלי בעולם הספינינג ולכל הידע והFUN שקבלתי כאן אצליך בפורום עד היום כלהכבוד ובהצלחה בדרך החדש luca

joz7

New member
תמיייייי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ימלכה אחת!!!! אני לא נמצאת זמן רב בפורום, אבל התחברתי אליך מאוד. אני מעריכה אותך ואת דעותיך ותשובותיך שכתבת לנו כאן.ללא ספק יש מה ללמוד ממך. אני לא יכולה לדמיין מישהי אחרת שתצליח להכנס לנעליך הגדולות!! מצער לשמוע זאת. אני אוהבת אותך ומאחלת לך הצלחה בכל דבר בו תגעי. אין לי ספק שתצליחי להרשים עוד רבים ואחרים כמוני. מקווה שדרכינו יצטלבו שוב. אוהבת מלאנת'לפים ג'וזי

k r a u s

New member
היי תמיל'ההההה

קודם כל בהצלחה מההתנתקות מהפורום. ומקווה שבאמת הפורום הנהדר שבנית לא יסגר. אני לא מסכים לגבי הספינינג. הוא עדין אימון מס' אחת בשבילי. נכון , שאולי שיש פחות התענינות אבל לדעתי זה נובע מזה שבשנה-שנתיים האחרונות נולדו להם אימוני אירובי חדשים,שמנהסתם גורמים להתענינות אצל המתאמנים. אני שמח שיש מגוון רכב של אימונים חדשים*זה גורם למדריכי הספינינג "להלחם" חזק יותר באימונים, ולהשקיע הרבה יותר מהרגיל. וכאן נמדד מדריל אכותי ומקצועי. מדריך טוב יודע לשמור על המתאמנים שלו,גם אם לפעמים יש ירידה מסוימת בכמות הנרשמים. אני תמיד מאמין בגיוון ואם נמאס לך קצת מהספינינג אולי תקחי הפסקה קלה (אבל רק קלה...חחח) ואני בטוח שהתשוקה לשגעון יחזור לך. מאחל לך המון בהצלחה

למעלה