חמש וחצי שנים... ווואווו... יהיה לי ממש מוזר

ההודעה המפתיעה לשנת 2011

ללא ספק.... אני חושב שההחלטה שלך נכונה. אני מכיר אותך ואת פועלך כבר שנים רבות. היינו שותפים לכמה וכמה אירועי ספינינג, שיעורים מיוחדים, אחווה חברתית וכיו'ב , אבל משהו גסס בנו עם השנים, לא הצלחנו לשמר בסיס גדול של מדריכים ומתאמנים ובעצם נותרנו קומונה מצומצמת של אנשים ואורחים מזדמנים לשאלה וחצי. עשית עבודה מדהימה לאורך השנים, המון הקרבה,השקעה,איכפתיות,קרבות מרים,עצבים קשים,בכי,צחוק,שמחה ואבל. אני במקומך הייתי בודאי מתעייף הרבה קודם, ושמח על מנהל חדש שיגיע עם אנרגיות חדשות לנסות ולהפיח חיים ולהביא משהו אחר. כל הכבוד ש"שרדת" עד היום הזה כמנהלת הפורום. שתי הצעות יש לי אם יורשה. אחת, נרצה לנצל את האירוע של ה-4/3 להיפרד ממך כמנהלת פורום ספינינג בתפוז כהלכה, ואולי להעביר את הכידון למנהל החדש. שנית, ברור שמהפכת הפייסבוק לא רק חיסלה את שלטון מובארק אלא הדירה מהפורומים הרבה מאד אנשים. אפשר בהחלט אחרי שתתרענני קצת, להקים את מועדון הספינינג מחדש - שם. לפייסבק את הפורום. המון המון תודה וחיבוקים ממני.

Tami661

New member
../images/Emo24.gifמה מפתיע? לא נראה לי שמישהו חשב

שמכאן אצא לפנסיה הרי...
מקסים אתה. ניסחת כל כך קצר ומושלם את סיכומן של חמש וחצי השני (וגם את ה'כל הכבוד' ששרדתי כל כך הרבה
) ההצעה שלך בהחלט מקובלת עלי, האירוע ב-4/3 הוא הזדמנות יפה ביותר לפרידה מהקומץ שעוד איכפת לו מהספינינג הנכון אך בעניין הפייסבוק אני לא כל כך מסכימה. ברור שאני מודעת לעוצמת המפלצת הזו ואני חלק ממנה (אתה לא יכול לראות את זה כי אנחנו לא חברים
) אך כפי שציינתי, הבעיה היא לא הבמה והקיר עליו נביע דיעות ונשאל שאלות, מהבחינה הזו תפוז היו לנו חממה ובית מושלמים. הבעיה היא הספינינג וחוסר היכולת לשנות את גישת מעסיקי המדריכים. וחוצמזה... תאר לך אני מעצבנת מישהו (וזה לא קשה בכלל כשמדובר באנשי הספינינג...
), הוא כותב סטטוס פוגעני, אני מדווחת וצוקרברג מוחק אותו ואת ההיסטוריה שלו... יאיר, היד של צוקרברג הרבה יותר קלה על המחק ממה שהיד שלי היתה. לאור היסטוריית הפורום, בקלות יכול להיות גם מצב הפוך שמספר אנשים ששרשור מסויים לא יהיה לרוחם ידווחו על הדף והשקעה ארוכה בתכנים ובחומר תימחק ברגע אחד. בקיצור... ההצעה שצריכה להיות מופנית למנהל החדש היא לפייסבק את הפורום. בדיוק כמו שעשיתי לבלוג שלי וכמו שפורומים אחרים עשו לפורום שלהם: תפוז עובדים בשת"פ נפלא עם פייסבוק, אפשר לפתוח קבוצה המתבססת על חברי הפורום. אז גם יכולים להצטרף אליה חברים שלא רשומים בתפוז אך השרשורים חייבים להישאר כאן. בפרדס הכתום והחם הזה. חוצמזה... אתה יודע... יש לי קטע קצת אובססיבי עם נאמנות

חמש וחצי שנים.....ווואווו.... מי היה מאמין...

שעבר כל כך הרבה זמן.... זה מרגיש כאילו אתמול נפגשנו במרתון על החול... ניגשתי ושאלתי במבוכה "את תמי"? חחחחחה, לא אשכח את הרגע.... הרגע שבו התפרצת אליי החוצה מבעד למקלדת - היית כל כך "וירטואלית" תקופה כל כך ארוכה, ופתאום היית הכי אמיתית שרק אפשר... עם הכנות שבך, עם החמימות שבך, עם האנרגיות, יכולת הנתינה והאהבה הבלתי נדלת שלך.... ומשם הדרך לספה הכחולה הייתה ממש קצרה (לא בזבזנו יותר מדי זמן
).... - סיפור אהבה אמיתי נולד
כאחת שעוקבת מקרוב אחר פועלך.... שמחה על החלטתך.... אין ספק שתחסרי כאן - "אמרו את זה קודם לפניי.... זה לא משנה...." - אי אפשר לקחת ממך את מה שיצרת... ויצרת!!! לאה נאור כתבה שיר מדהים שבהחלט מתאים בעיניי להודעתך, ואני בוחרת להקדיש לך אותו מכל הלב: סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. טוב יותר? רע יותר? לא יודעת מה יותר. משהו אחר. כשהדרך נגמרת מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שעה, עוד שעה מגיעה, רק בסוף הידיעה מתחילה השגיאה. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. יש תמיד יום מחר לכל יום שעובר, כל חלום משומש מחליפים באחר. כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה, כל תשובה מתחילה רק בסוף שאלה. כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. כשהסרט נגמר החיים מתחילים, הצלילים מתחילים כשאין כבר מלים. כשנגמור את הצליל אז נתחיל צליל אחר. כשנגמור את השיר אז נתחיל לדבר. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. טוב יותר? רע יותר? לא יודעת מה יותר. משהו אחר. אוהבת מלאאאאא!!!!

מנהל פורום וחברים בפורום

רציתי לותר בהודעתי הראשונה למעלה על דברי אלה והתחרטתי. אני כתבת שורות אלה מתוך נסיוני כמנהלת פורום אחר בתחום שונה, (7 שנים) שמשקיעה ממירצה, זמנה ידיעותיה קשריה, שדואגת להיות מעודכנת, עוקבת אחרי הנעשה בתחום ומביאה את העדכונים עבור החברים, - אני מצפה שחברי הפורום שקוראים - שלא ישארו סמויים, שיגיבו, ולו רק במילה אחת - תודה. כשאין תגובות, מנהל הפורום מרגיש שעבודתו ההתנדבותית איננה מגיעה למיצוי. כשאין העלאת נושאים ויוזמה מצד החברים בפורום ואין תגובות, מנהל הפורום מרגיש שהמקום שלו מיותר. תמילה, מעריכה מאוד את החלטתך, אבל במחשבה שנייה אולי אפשר אחרת?.... אוהבת עם כל
.

Tami661

New member
דייי... עכשיו אני בוכה כמו מפגרת!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הספה הכחולה... הספה של קלינטון קראנו לה
כמה... כמה עברנו יחד מאז, איך מאותה ספה יצאה העוזרת שלי בצילומים לספר... איך מאותה ספה רכשתי מנוי מולטי להולמס פלייס כדי שאוכל לבוא לאימונים שלך... וכל כוסות הקפה וה'טעימות' תמיד כשאת בדיאטה
אני צוחה-בוכקת עכשיו
יערית שלי, כמה אני אוהבת אותך את יודעת - אבל זה לא העניין, העניין הוא שכשזה מגיע לכאן אני לא יודעת למי להודות על ההיכרות הזו בינינו: לאלקים או לתפוז וזה קצת מתנגש לי כמו שאת מכירה אותי מכאן, נמשיך בערוצים האישיים שלנו ונתראה בקרוב

2_be

New member
יווו, 5.5 שנים? באמת?

אני עוד זוכרת את הרגע בו זה קרה, את המחשבות שקדמו לו ואת הנורה שנדלקה כשנמצא הפיתרון המושלם...
איך הזמן עובר מהר! הרמת פה משהו מאוד מיוחד ועשית את בצורה המדהימה שרק את יכולה לעשות את זה (בדיוק כמו שאת עושה את זה עכשיו במקומות אחרים). אין עליך וברור לי שנמשיך להתראות במחוזות הפייסבוק האחרים
(ואולי יום אחד המים של הקפה ירתחו..
)

Tami661

New member
כן, כן יקירה... את זו שאז היית מנהלת האשכול

ושיכנעת אותי שאין מתאים/ה ממני להקמה ולניהול הפורום. אני לא שוכחת לרגע ומודה לך על ה'שיכנוע' הזה שבעקבותיו נולד הפורום ומילא אותי הנאה וסיפוק משך השנים הללו. ברור שנמשיך להתראות (חסר לך שלא... המים רותחים גם ברגע זה
) תודה לך על הכל אז והיום, האמון והפירגון שהם לא דבר מובן מאליו גם בכפר הגלובלי

spingirl

New member
תמי יקרה../images/Emo234.gif

לא הכרנו באופן אישי, ואפשר לאמר שאינני נמנית על המשתתפים המאוד פעילים בפורום הזה, אך עקבתי מקרוב לאורך השנים ואני חייבת לאמר לך שנוכחותך ואישיותך היו מורגשים בכל שרשור כאן. בנית פורום לתפארת ועשית עבודה מרשימה ! יותר מהכל אני מוקירה את פועלך ואת האיכפתיות שלך, ואת היד המושטת תמיד לעזרה. את היית זו שקפצת לעזרה כשהייתי צריכה תוכנה מסוימת, את הצעת את עזרתך המקצועית בתחום שאינו קשור ממש לספינינג, ומעל הכל - האישיות הקורנת והחמה שלך שעטפו את הפורום. תמי, אני בטוחה שהגעת להחלטה שנכונה לך. בטוחה שתמלאי את זמנך בעשייה שתתן לך יותר סיפוק ומקוה שתחזרי לטירוף ולתשוקה הבוערת ברגליים ובלב ל.....אינדור סייקלינג. כל הכבוד לך תמי

Tami661

New member
ספינגרל יקרה, תודה לך על החום וההערכה

תודה על הברכות ותזכרי שכמו הלב שלי, גם הניק שלי נשאר פתוח. כל שאלה, בקשה ועזרה - אני תמיד שמחה להושיט, גם כשזה לא על גבי הפורום המקסים הזה.

spingirl

New member
תמי יקירה....../images/Emo23.gif

האם המפגש שתוכנן להתקיים עדיין עומד להתקיים? תוכלי להזכיר היכן ומתי, אם כן? והאם יש עדיין מקום אחד או שניים למי שנזכר מאוחר???

Tami661

New member
בהחלט יתקיים. ואם לא יהיה לנו את הפורום

לעדכן אתכם בעניין, נעשה זאת דרך פורום אירובי המקסים שמנהלת ריטה. בכל אופן יש מקום גם בשבילך והוא מתוכנן להתקיים ביום שישי ה-4/3 בשעה 14:00 בקאנטרי נווה הדרים ראשל"צ יהיה מאוד שמח, מבטיחה בלי דמעות

מה זה זה ? הפורום זה תמי

לי דווקא נראה שעברו הרבה יותר מחמש וחצי שנים מאז הוקם הפורום. פעם ראשונה פגשתי אותך בכנס שארגנת אצל בועז המלך
עם בימת הנואמים המרשימה הרגשתי שמשהו גדול נרקם בעולם הIC. הפורום ידע מעלות ומורדות אבל תמיד היה ברור שאת הברומטר שלו. עשית פה עבודה גדולה ותרמת לא רק השקעה ואכפתיות אלא גם הרבה ידע שצברת עם השנים (כל מי שחדש המום לגלות שאת לא מדריכה). אבל אין מה לעשות, יש דינמיקה לכל דבר וכנראה שזה השלב. אני בכל זאת מקווה שהפורום יתקיים כי יש לו מקום... מספיק שמישהו פעם ב מבקש טיפים לכיוונון האופניים/ מחפש המלצות על נעליים/על מועדון/שוטח את טענותיו על שיעור זוועתי :) וכמובן המון תודה ואיחולי הצלחה בכל מה שתמשיכי לעשות... כפיצוי אני דורש שתבואי ליותר שעורים :) מעריך ומת עלייך, אסף

מה זה זה ? הפורום זה תמי ../images/Emo13.gif

לי דווקא נראה שעברו הרבה יותר מחמש וחצי שנים מאז הוקם הפורום. פעם ראשונה פגשתי אותך בכנס שארגנת אצל בועז המלך
עם בימת הנואמים המרשימה הרגשתי שמשהו גדול נרקם בעולם הIC. הפורום ידע מעלות ומורדות אבל תמיד היה ברור שאת הברומטר שלו. עשית פה עבודה גדולה ותרמת לא רק השקעה ואכפתיות אלא גם הרבה ידע שצברת עם השנים (כל מי שחדש המום לגלות שאת לא מדריכה). אבל אין מה לעשות, יש דינמיקה לכל דבר וכנראה שזה השלב. אני בכל זאת מקווה שהפורום יתקיים כי יש לו מקום... מספיק שמישהו פעם ב מבקש טיפים לכיוונון האופניים/ מחפש המלצות על נעליים/על מועדון/שוטח את טענותיו על שיעור זוועתי :) וכמובן המון תודה ואיחולי הצלחה בכל מה שתמשיכי לעשות... כפיצוי אני דורש שתבואי ליותר שעורים :) מעריך ומת עלייך, אסף

Tami661

New member
מקסים שכמוך!!! ראית כבר שאני מתחילה להגיע

אליכם בתדירות יותר גבוהה... זו רק תחילתה של תקופה
כל כך מקווה שבהנהלה יקבלו את המלצתי ואז... אז אמשיך לתרום כמה שאוכל (אולי נחליף בצבעים?
), לפעמים ה'פחות מחוייבות' הזו היא לטובה

ללי1

New member
מסתבר שהזמן באמת עובר מהר כשנהנים...

ושיהיה ברור, אני נהנית מההכרות שלי איתך - עד אין סוף. התחלנו במרתון בגני התערוכה 2007? יכול להיות??) ונדמה לי שהיתה לך יום הולדת במפגש הראשון שלנו, נכון? ומאז תמיד היית שם לכל שאלה, תהייה... אם זה נעליים, או קורס מדריכים, או קורס מדריכי ח"כ. ואם זה דיסקים ומערכים וענייני זוגיות שחלקנו (עבודה עם הבעל...) ... ותמיד היית סבלנית ונחמדה כאילו את שם במיוחד בשבילי. את כבר חסרה לי. נתראה בקרוב ונמשיך בפייס.

Tami661

New member
../images/Emo24.gifכן... גם הפורום נולד ביום הולדתי והמון

אירועים נקבעו לתאריך זה מעצם היותו מקביל להולדת הפורום
אני מאוד מקווה שאכן תעמדי בהבטחתך והקשר לא יתנתק - יהיו לנו עוד הרבה מפגשים, אנחנו הרי לא מסוגלים לעצור את תנופת הגלגל...

dovev

New member
תמי יקירתי

היה ברור לי שיום אחד ההודעה הזו תגיע אך בתוך תוכי ניסיתי להדחיק.... והנה זה קרה. אמנם בשנתיים האחרונות הורדתי פרופיל, מאז הפכתי לאבא, אבל לא אשכח את כל מה שעברנו- האירועים בימי חמישי בפארק, האירוע ברמת השרון (והגביע), המרוצים שהשתתפת בהם, כנס המדריכים ואיך לא- אותה רכיבה לפני כמה שנים עם הפיקניק המשובח. את נשמתך נתת לעולם הספינינג ולפורום בפרט ואני בטוח שזה ידוע לכולם. העולם הוא קטן ועוד נתראה, אם על אופני הספינינג ואם על קו הזינוק

למעלה