Digi Lista
New member
חמש שנים על פורום דיג'ימון עברו בריקודים...
אני יודעת שרשמית יש עוד שעה אבל בגלל שמחר יהיה לי לחץ מטורף אני מפחדת להפסיד את היום הולדת של הפורום הזה שאני
בו כבר חמש שנים ובעצם גם לפני שממש נולד,כבר בתהליך "ההיריון" שארך חודשיים בערך הרגשתי רגש אימהי אמיתי כלפיי הבייבי והאמנתי שיגיע לגדולות,שלא נאמר מצוות,שלא נגזים יובל,שלא בכלל נתחרפן ונאמר מילניום או במילים אחרים בקצב הזה נזכה לחגוג גם בבית האבות(השאלה מי אמור להיות בבית אבות קודם אנחנו,הפרדס או הפורום...)... כרגיל אני מתפלספת עוד לפני שהגעתי לעיקר...מגיע לנו לחגוג בענק את חגיגות החמש,לא?... בטח בהמשך ניזכר בחגיגות קודמות וברגעים מרגשים,עצובים ומצחיקים יותר ופחות שקרו במהלך החמש השנים.. נחלק תארים לחברי הפורום והדמויות(שכמובן לא יפספסו את החגיגות),נפתח שרשורים מלאי תכנים מעניינים ולא ננצל שרשורים אחרים,נברך,נשחק,נגלה דברים שלא ידענו על הפורום והחברים שבו,נשים תמונות ונמצא לפחות חמש סיבות לאהוב את הפורום ובכלל קיץ 2007 הולך להיות בסימן חגיגות החמש
בינתיים ורק בשביל ההקדמה כי מחר כאמור אני עלולה לא להצליח להיכנס אני רוצה לאחל לפורום המדהים הזה שימשיך לגדול ולהתפתח תוך התעסקות בעשייה ולא ביחצ"נות,שלא יהיו לו תקופות יבשות ושתמיד תמיד כשיהיה לנו שמח או עצוב נבוא לשתף ב
. חוץ מיזה חשוב לי להגיד
לכול חברי הפורום שמלווים אותו לאורך החמש שנים,בעבר,בהווה וכמובן בעתיד,תדעו שגם כשהחיים מובילים אותנו למקומות שונים עדיין קשה לי להאמין איך מתחילת הקמתו(עוד עם הותיקים מ'יויו' ו'וואלה' שעברו איתי וכמובן עם הותיקים והחדשים שפשוט הגיעו בדרכים שלהם)הפורום הזה קיבץ לתוכו אנשים איכותיים,יצירתיים,רגישים,נבונים ומוכשרים שהביאו אותו להיות הפורום שאנחנו מכירים לטוב ולרע כבר חמש שנים ומבחינתי אתם תמיד מספר אחת והפורום קיים בשבילכם ובזכותכם והכבוד הענק כולו שלי להכיר ולדעת שאתם בסביבה עבור הפורום ועבורי
יאללה החגיגות מתחילות רשמית,מי שלא בא-בגידה(לא חרוז אבל אמת...)
אני יודעת שרשמית יש עוד שעה אבל בגלל שמחר יהיה לי לחץ מטורף אני מפחדת להפסיד את היום הולדת של הפורום הזה שאני