חמש שנים על פורום דיג'ימון עברו בריקודים...

Digi Lista

New member
המשפט המדוייק-"אל תובל,תוביל!"

ולא מה שכתבת "אל תוביל,אל תוביל"... הרעיון הוא שאני לא אוהבת להיות זאת שגוררים אותה לעשות דברים(תובל-מובילים...) אלא זאת שמובילה,יוזמת וגורמת לדברים לקרות...הרעיון לא להיות תלויה טוטאלית באחרים מאוד מתאים לי מאז ומעולם וכששמעתי את המשפט הזה אני אפילו כבר לא זוכרת איפה ידעתי שהוא מדוייק כלפיי אז פשוט שמתי אותו והוא נשאר...

Yuske

New member
או שתמיד הוספתי את ה "אל" השני

או ששינית אותו כרגע either way אני מסטול היום ומת מעייפות... משפט יפה!^^

remundo

New member
../images/Emo24.gif

זה כן יפה, זה מאוד יפה האיחולן הזה שעשית! חמש שנים זה הרבה, זה הרבה מאוד ובני אדם מסוגלים להשתנות לגמרי לשלוש קצוות שונים בחמש שנים (אבל זה, כמובן, בני אדם חסרי אופי שמשתנים כל כמה זמן. אני תוהה אם גם אני נכנסת תחת ההגדרה הזאת.) אה, ובהצלחה שם בשנה הבאה!

star_female

New member
מצטערת על האיחור...

אבל רציתי להגיב בשרשור הזה... אני ממש שמחה שהפורום הגיע לגיל 5. הוא היה הבית שלי במשך תקופה מאוד ארוכה, ואף פעם לא עזבתי אותו (התקופה היחידה שלקחתי ממנו הפסקה שאני זוכרת היתה כשהייתי בקורס תכנות חצי שנה ועל זה הלך בערך 100% מהזמן שלי - זו היתה פשוט הפסקה מכל החיים פחות או יותר, והיה שווה כל רגע). בזמן האחרון אני כמעט לא כותבת פה, אבל אני קוראת את כל ההודעות ומגיבה לדיונים שיש לי מה לתרום בהם (גם זה באופן כללי בכל הפורומים, לא משהו אישי). בכל אופן באמת מזל טוב לפורום... הכרתי פה אנשים מדהימים (גם אם חלקם לא נמצאים פה היום) שהפכו לחברים מאוד טובים שלי. הפורום הזה הוא מן תמצית של הטוב שבחברה, הוא דוחה אנשים לא נחמדים ומושך רק אנשים טובים ומעניינים איכשהו... זה מקום ממש מיוחד. אני חושבת שזה תודות לליסטה המדהימה (אם את עדיין לא יודעת עד כמה אני מעריכה אותך או ששכחת... התכוונתי לכל מה שאמרתי לך אי פעם ואני עדיין מתכוונת לזה). בתקופה שהייתי בפורום באמת השתניתי הרבה (בעיקר בעקבות 2 אירועים ששינו לי את החיים, שעל אחד מהם כתבתי כבר). אני לא יודעת אם זה בזכות הפורום או לא, אבל הוא תמיד היה ברקע. אם יהיה לי זמן אני אצייר משהו לפורום (יש לי מבחן באוניברסיטה ביום שני, כנס אנימה ביום שלישי ולחץ בצבא בין לבין ובהמשך השבוע אז נראה מה אני יכולה לעשות).

למעלה