חמתי לעתיד

Cherry Bloom

New member
או שזה פשוט חרטא ברטא

למי שיש נתונתים, לא מתפלפל עם ניסוחים מעורפלים.

של מי, של הכתבים? טוב, אז באתר של החוקרת כתוב פשוט 60 אחוז,

בלי בערך ובלי יותר מ..., וגם יש קצת תאור של איך היא מגדירה בעיות ביחסים:
While 15 percent of mother-in-law/son-in-law relationships have some tension, 60 percent of mother-in-law/daughter-in-law bonds are described by some strong negative term, such as “strained,” “uncomfortable,” “infuriating,” “depressing,” “draining,” “simply awful.”

https://terriapter.com/2017/10/20/family-matters-learning-to-love-your-in-laws/

אולי היא סתם כתבה 60, אבל היא גם זאת שכתבה את ה-75 וה-15, כך שאי אפשר לסמוך על הנתונים ההם יותר מעל ה-60.

Cherry Bloom

New member
האמת שאין לי מושג של מי וגם לא מספיק מעניין אותי

כבר לגמרי מסכים עם קודמיי שזה מריח כמו בולשיט.

כלומר, קודם כשחשבת שזה היה 75 זה היה סבבה

ותואם את הגירושין, וכו', ואני לא מבינה מה אני בעצמי כותבת. אבל עכשיו כשזה 60 וזה כתוב באותו מקור, זה בולשיט. אחלה. אין לי בעייה שאתה חושב שזה בולשיט, ואני לא מנסה לשכנע אותך אחרת. אני הגבתי רק לחלק שבו כתבת שזה 75 אחוז מהנשים, כי זה לא המידע הנכון שנמצא שם, ואני לא רוצה שאנשים יחשבו משהו לא נכון בגלל מידע שנתתי.

Cherry Bloom

New member
אוי, נו באמת...

הרי אם אני חושב ככה זה הופך אוטומטית לעובדה. ועם עובדות לא מתווכחים.

תמרה 448

New member
דעתי

אני חושבת שזה שהוא בקשר קרוב עם אמא שלו זה מעיד סה"כ על אופי טוב ורגישות וזה מנבא גם את היחס כלפייך וכלפי ילדיכם בעתיד. בקשר הרי תמיד צריך מגוון כוונונים בנושאים שונים. את יכולה לקרוא פה, פעם זה סקס, פעם כסף, פעם משפחה, אלף ואחת חוסר הסכמות שנובעות מזה שאתם לא אותו אדם ובאים מרקעים שונים. לדעתי הסוגיה שלך ניתנת לפתרון על ידי שיחה ותקשורת. אם אתם צריכים עזרה של צד שלישי תקבעי שיחה אצל מטפל זוגי. לדעתי שווה להשקיע גם לפני נישואים תהליך קצר של הבהרה.

למעלה