חן יותם לירון ומקסים

Uv Kruvi

New member
חן יותם לירון ומקסים

שתבחתם!!!!! לירון - שתבחת! אתה לא צריך להיות פה בכלל!!!! וזיבי עליהם אם הם מקנאים שיש לך את גל לך אליה כל פעם מתי שאתה רוצה, אל תקשיב להם ואל תעשה חשבון מקסים - אם אתה טטלה של כדורגל תהיה גבר כמו שאתה ותודה בזה כמו שהודת בזה, קדימה להיות טטלה של כדורגל, וקדימה לא לדפוק חשבון יותם - תפסיק לחמם... חן - חלש לענות להם בכלל! אתה רוצה ללכת לשירן, תלך לשירן יא תחת!! אל תדפוק חשבון, גם אם זה יתשלט לך על החיים - אתה נהנה - הם נהנים... יובל - אתה הולך להתקלח יום טוב לכם

NiGa

New member
נראה לי אתה היחידי שלקח פה

משהו ברצינות אני סתם חיממתי ונקרעתי מצחוק...
אלא אם הם באמת רבו, ואז חן עכשיו אדום.

RevitallicA

New member
תגידו לי, אתם השתגעתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שכל אחד יהיה עם מי שבא לו וזהו
אני אוהבת את כולכם

NiGa

New member
Hall Of Fame:

במקום הראשון - הודעתו של לירון - "לאסי שובי הביתה" במקום השני - הודעתו של חן על הרצועה.

NiGa

New member
מקום שלישי

הודעתו של חן - על לירון מנגב למקסים ת'זה...

המצלצל

New member
סליחה

אוקיייזה לסגירת הסיפור הדפוק הזה. חן אני צצטער סליחה ואין מה לעשות אתה חייב לסלוח לי ככה זה עם החברים הטובים. מקסים לגבי אתי זה סתם היה בקטע של הרגע לא היית טטלה רק תמצא חברה כבר ותעזוב את אחרי ובוא לשחק כדורגל אל תקשיב למירנדה. ודבר שלישי אני מודה שאני הכי טטלה וכן של גל אין מה לעשות אבל אני אוהב תבן אדם הזה ובתור ידידה רק וזהו ככה אני והאישיות שלי טטלה אבל זה רק למי שבאמת חשוב לי

יאפה

New member
סבבה...

לא היה אכפת לי מכלום גל לא גל גיל לא גיל רק שתהנה רק פעם הבאה icq... עדיף ... ברור שסולח - אין לי ברירה גם ככה-זה היה רק רשמי לפומבי ת'שאר אני אגיד לך כמו בן אדם

ואולי אני טועה

ואולי זהו תהליך טבעי שכאשר לחברות שלי יש קשר עם בנות הם מקדישים לי פחות זמן ואני נפגע מזה סתם כי הרי לא לכולם יש אותו סדר עדיפויות כמו שלי ולא כולם הם טטלים של כדורגל ואחרייי כמוני אז חבירם תמשיכו להינות ולבלות אבל תיזכרו שתמיד יש לך איזה מקסים קטן שמחכה לטלפון ממכם שההורים שךלו אומרים לו בגיל 18 מה לעשות!!! וואלי לא?

NiGa

New member
קדימה מקסים!! קדימה אחרי!

קדימה ניר, שהביאנו עד הלום.

לאנשי העולם החוץ ויניקי

אם אתם רואים במיני ויכוח הזה סדקים בחומה הויניקית אתם טועים כי השלמנו ואנו חזקים מתמיד ומי שינסה להתקרב ולפגוע באנו יפגע על ידי אש טנקים מקלעים גובניקים אוייר ומודיעין ראו הוזהרתם כי לא נולד עוד הבן זונה שיעצור את הויניקים!! למה אתם שואלים? בגלל קרנית ותזכרו שיש גם את ניייייייייייייייייייר חכים מהיחידה לקראת גיוס (אחרי יותר טוב)

RevitallicA

New member
באמת קדימה איתנו../images/Emo70.gif

כמה אהבה יש בפורום הזה...
ובכלל בויניק...
י"ב-ויניק-2003/3 רולז

יאפה

New member
../images/Emo165.gifברוח הציונות החקלאית...

צודק-מגובשים וחזקים מתמיד...צוות "ויניק בחוואה".

Firz

New member
חבר'ה חבר'ה חבר'ה

אני כרגע חזרתי מלילה מדהים ביותר והתישבתי לי פה מול המחשב לאחר שמצאתי איך ליקרוא בסדר הנכון הבנתי שהכל פה בעצם ניסיון לנצח את הריב שלי ושל יותם (גם דודי קשור אבל...) בכל אופן נכשלתם יותם אחי אנחנו עדין המובילים! למרות שנהנתי נורא מהעסק וכולכם גאונים אני רק חייב להעיר משהו (איך לא) יותם דיי לחמם!! ומישהו יסביר לי מי זו גל?!?!? ואמממ שירן וחן אתם חברים?! יווווווו איזה חמודים!!

למעלה