חן יותם לירון ומקסים

NiGa

New member
בלומי!!

תרגיע! תצחק, תרכל, תפיץ, תרד על אנשים, תהרוג את ההורים שלך ותאכל חזיר עם גבינה ביום כיפור - אבל אל תקרא לנו דיק, פליז.

Firz

New member
בעעעע

אני רגוע! צוחק! מרכל עם שין! מפיץ שאתה הומו יורד עם חן שאין לו דיק, ההורים שלי אמממ באמת לא שמעתי מהם בזמן האחרון... (שריקה), וביום כיפור הממ אכלתי גבינה אבל בלי חזיר כי זה בשר שמן ואני לא אוהב... וטוב דיק אמממ סליחה ביי דיק אממ סורי ביי P:

NiGa

New member
ואח"כ אתה תוהה למה אני לא אוהב אותך

טמבל ביקשנו משהו

Firz

New member
תרגיע לפני שאני ירגיע אותך

אתה רואה זה אתה שלא יודע ליצחוק כאילו מי יודע מה עשיתי?!?!?!!? אל תיקרא לי טמבל. מפגר!!! ולא רוצה שתאהב אותי!!!

NiGa

New member
../images/Emo26.gif

- תגיד לי את האמת אבא... אין טעם להכחיש עוד. - אבל בני אני לא מבין מה אתה עוש... - *כאפה!* שקט אבא! או שעלי לקרוא לך.... סדאם?! טם טם טאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! (חרוז) - הו בן... על מה אתה מדבר? (ניר מושך את השפם והשפם יוצא) - מה זה... אתה... לא סדאם חוסיין? - לא בן! אני אביך, ואני אוהב אותך תמיד... - הו אבא... *חיבוקים נשיקות בלגנים* - אבל רגע, מי אמר לך שאני סדאם חוסיין? - ההוא מ- 144 הזה... אופיר! (מחייגים.... "אבא, תזכיר לי את המספר?..") - 144 שלום מדבר אופיר - אופיר מה אתה טמבל מה אתה מביא לי שמועות מטומטמות כאלה?! - טוב שמע... אני רק מספר את השמועות... - (חבר'ה, תאתרו את השיחה) נו אז מה עוד? - לא שומדבר... איך איתך? - (האיתור הושלם? יפה! שלחו את היחידה לשם... מיד!) הכל בסדר. מה אתה עושה? - אני? כלום רק מכין כמה שמועות ו---- *בום בום בום, באנג באנג באנג, פיו פיו פיו* - קחחח בוס? המשימה הושלמה. - מצויין.... אפחד לא מתעסק עם... ניר חכים!!!

Firz

New member
הי!!! המקורות שלי אמינים!!

וכמו כן זה לא שמועות ואני לא מפיץ!

NiGa

New member
סיפקת!!

ממי העתקת את זה?.. איזה פרשן לענייני י"ב 3 יושב על ידך שם?

the eye2001

New member
תאמינו לי סרט רע איתכם...

כדורגל זה כדורגל וחברות זה חברות.... יאללה שימו זיין ותבואו לשחק...:)

למעלה