חן יותם לירון ומקסים

Firz

New member
../images/Emo124.gif מידע טרי!!

- ניר?? - כן, אני בידיוק בתהליך דהירה על הטרקטור הכי ישן בעולם מכיון מקווה לאנדרי... - תעצור הכל!! - מה ? למה ? כרגע נודע לי ממקורה מאוד מאוד מאוד אמין שסאדם, נו זה עם השפם נימצא במקווה.... - מה??? במקווה? מי זה? אמור לי !!! - ניר חדשות רעות בפי אבל סאדם הוא אביך!!! - לא!!! תמיד ידעתי שמאחורי השפם יש משהו מפחיד!! - צר לי אך עם לא טטפל בו אני יהיה מוכרח ליקרוא לגד שיהרוד אותו במכת הברחת החתול המפורסמת הלו?? ניר? היכן אתה??

Firz

New member
סליחה על כל הבעיות כתיב

זה בגלל ביולוגיה ואין לי זין לתקן עכשיו

NiGa

New member
../images/Emo26.gif

- תגיד לי את האמת אבא... אין טעם להכחיש עוד. - אבל בני אני לא מבין מה אתה עוש... - *כאפה!* שקט אבא! או שעלי לקרוא לך.... סדאם?! טם טם טאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! (חרוז) - הו בן... על מה אתה מדבר? (ניר מושך את השפם והשפם יוצא) - מה זה... אתה... לא סדאם חוסיין? - לא בן! אני אביך, ואני אוהב אותך תמיד... - הו אבא... *חיבוקים נשיקות בלגנים* - אבל רגע, מי אמר לך שאני סדאם חוסיין? - ההוא מ- 144 הזה... אופיר! (מחייגים.... "אבא, תזכיר לי את המספר?..") - 144 שלום מדבר אופיר - אופיר מה אתה טמבל מה אתה מביא לי שמועות מטומטמות כאלה?! - טוב שמע... אני רק מספר את השמועות... - (חבר'ה, תאתרו את השיחה) נו אז מה עוד? - לא שומדבר... איך איתך? - (האיתור הושלם? יפה! שלחו את היחידה לשם... מיד!) הכל בסדר. מה אתה עושה? - אני? כלום רק מכין כמה שמועות ו---- *בום בום בום, באנג באנג באנג, פיו פיו פיו* - קחחח בוס? המשימה הושלמה. - מצויין.... אפחד לא מתעסק עם... ניר חכים!!!

Firz

New member
../images/Emo122.gif

*אני עכשיו מספר כל יודע* אני זוכר את אותו יום שלישי ... או רביעי לא לא בעצם חמישי (הקהל: "נו!!!!") סליחה. בכל אופן איפה הייתי? אהה כן ... אופיר התאושש בעזרת ידידתו המופלא העונה לכינוי שין היא טיפלה בו ושיקמה אותו הוא עבר שיכפולים גנטים הרכבות מיוזה ומיטוזה עד שנפך להיות .... כל זאת ועוד בפרק הבא של.... סתם!!! אמממ הוא נהפך להיות דודי בלסר.... (מוצא חן בעיני!!) ולאחר שזין כל דבר שזז ניזכר לפתע בערבי ההוא והאבא שלו מהמקום החקלאי הזה מקווה ישראל... *איכס בעע לא!!!* הוא חזר לשם פרץ את השער נכנס לביתו של ניר עקף את אמא שלו בעזרת הורדת חולצה ניכנס לחדר שינה של ניר שם הוא תפס את ניר ואביו במהלך מיני שלא ניראה בין חילים זה שנים רבות!! לפתע פתח ניר את פיו ואמר....

NiGa

New member
ואמר...

- חבר'ה! לא סיימתם את העבודה! טוב נו, אם אתה רוצה שמשהו יעשה נכון, עליך לעשות אותו בעצמך. ניר התרומם ושלף חרבו. דודי בלסר, במהלך מוטעה, הוריך את מכנסיו, בתקווה להמם את ניר. ניר בתנועת זורו קיצץ את הג'ף של דודי, שנשאר צועק עד השמיים כמו סיסי-גרל. - זה מה שקורה שמתעסקים עם ניר חכים!!, אמר ניר. וחזר לזיין את אביו.

Firz

New member
לפתע!

בזמן שניר גונח עד עמקי נישמתו הוא שכח שדודי בלסר הוא לא באמת דודי בלסר אלא אופיר החסון היפה המקסים בעל התושיה החוכמה וטוב דיי!!! אמממ אופיר שגסס על הריצפה ניזכר ששין נתנה לו משקה מיוחד שבעזרתו הוא יכול להיות חזק לעוד כמה שניות!! אופיר בקושי רב ניגש למשקה לגם מעט וצעק אההההההה למה?????? פיתאום הגיע איזה שנים מוזרים כאלה שקוראים אחד לשני דיק ודיק!! הם צעקו בגלל קרנית אבל אופיר התעלם הוא התקרב לניר ותלש לו כל שערה בגוף עד שניר ניכנע ואמר אופיר אתה הוא הרמטכל החדש!! אחרי יום רכב אופיר על ניר בכל רחבי מקווה שדיק ודיק צועקים כך יעשה למלך החדש יחי אופיר יחי דומינוס יחי ראשון ואזור!

NiGa

New member
אך אופיר לא הכיר את הפרוטוקול

שניר השאיר לחייליו, למקרה שהוא נתפס. החיילים באו בתפזורת, כל אחד ממקום אחר. על הגגות, בתוך הבתים, בבית של ניר... לאאופיר לא היה סיכוי. 2 צלפים ירו בו במקביל, וגרמו לשרפת שיערו של אופיר. עוד 2 חי"רניקים הגיעו עם מראה ענקית כדי להראות לאופיר את הזוועה שמתרחשת בו. ו- 2 בנות כוסיות עמדו וצחקו על אופיר. אופיר החל להרגיש משהו מוזר בגופו... ולפתע החל צועק I'm MELTING!!! I'M MELTING!!! בעעעעעעעע!!!! וכל מה שנשאר ממנו היא שלולית גדולה שמעליה קופסאת דומינוס. ניר הוא המלך הבלתי מעורער, שנית.

Firz

New member
המלוכה של ניר היתה ארוכה ורגועה

הוא מלך במקווה למשך 60 שנה ובמשך כל הזמן הזה דיק ודיק רצחו אחד את השני בעיקבות ויכוחים פנימים, שין התחתנה לה עם איזה מישהו מוזר כזה אבל הוא לא קשור לסיפור... אך היא שכחה שבמהלך ההכנה של המשקה של אופיר היא טמנה גם הרכב גנטי המאפשר לאופי להופך לנוזל (כמו לאלכס מק מהתוכנית ההיא) אופיר שחי בתור נוזר כל כך הרבה זמן ניכנס לארמון של ניר לאחר שכל השנים הלולו הוא שיגל לעצמו כוחות על טבעים של אפשרות לגרום לכל מי שרואה את אופיר להתאהב בו או פשוט להישרף! בשניה שניר ראה את אופיר הוא נידלק ... (סוף פתוח - הוא נידלק על אופיר או שהוא נידלק נישרף...) מי אמר שאני לא טוב בספרות!?!?!!?

NiGa

New member

***** אופיר, אתה זוכר את השם משפחה שלה, ואתה מצפה שנאמין שאתה לא זוכר את השם "עולמה הסודי של אלכס"?... חחח
לענייננו: ניר ידע על תכניתו הסודית של אופיר, ולכן שיחק כאילו הוא מתאהב בו. הוא הביא את אופיר לחלק הסודי של ארמונו, והראה לו את המכשור המתקדם. לפני שאופיר שם לב, ניר דחף אותו לתנור, נעל, ושם על חום 3200 מעלות צלזיוס. אופיר תקוע שם עד היום, וכל המשך אחר לסיפור הוא סתם שמועה מופרכת.

Firz

New member
אהבתי את עינין שם המשפחה שלי

ושלה.... לעיניננו מכיון שדיק מת!!!!!!!!! אז הוא פיברק את הסוף בכדי להוציא את אופיר מהמלוכה!! לכן לא להאמין לדיק! הוא תככן! האמת היא בכלל ששין היא זו שהרגה את אופיר את ניר את דיק ואת דיק וכל זאת בכדי למלוך... ועד עצם היום הזה היא אכן המלכה!!

NiGa

New member
לפתע...

התעורר אופיר "מה? מי? איפה? למה? איך?... אה... אני במשרד שלי... טוב נו, יום חדש של 144 נפתח" END.

יאפה

New member
סוף דבר

1. בלומי-אל תקרא לדיק דיק או לי דיק - רק אני קורא לדיק דיק - הוא לי דיק - קפיש? 2. מה אתה הורג אותי? 3. מה אתה מכניס אוית לסיפור שלך בכלל - משיגנע!! 4.ראה סע' קודמים 5.המשך הסיפור: ...אף אחד לא ידע אבל באותו זמן מדען מטורף העונה על השם "וויסליב"-זה לא כמו בפזמון-הכין משקה מיוחד שמכין ניריים...הוא גרם לכתת יב4 לשתות אותו בטענה שזה יבטל את ריחם... הניריים הרביםפ יצו ולהשתלט על העולם - אבל קודם על אזור שעד היום "נלחמת למען עצמאותה"(הסיפור אמיתי...) פגשתי פעם את אחד מהם והיה לנו דו שיח מעניין... אני:מה המצב? ניר:היכון למות!!! אני:יום אחד אני מניח-שבגלל שהאנזים קלטוז מקטין את הכרוזמוזים בתאים שלי אני אזדקן ואתפרק.. ניר:***(הוא העתיק במתכונת) אני:חפש. סוף.

Firz

New member
יא חתיכת דיק!

1. נון קפיש ! דיק ודיק דיק ודיק P: 2. מה אתה רוצה לא נתתי לדיק השני להשתמש בכך בהמשך הסיפור! 3. ואתה אל תגיד לי את מי להכניס ואת מי לא ... :) 4. המממ..? 5. מה אתה הורס לי את הסיפור!?!? ---סוף---

למעלה