חנוכה ושירות לאומי ב-
אנשים

yael0000

New member
שחר דיי לא פה../images/Emo211.gif

היא הרחק הרחק מפה במקום הנקא לונדון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo207.gifלמישהי יש את

הסלוגן של מקפליי בגדול?
אני עושה עליהם את הפרוג'קט שלי באנגלית ואני רוצה לשים את זה בשער + תמונה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

נושא טוב וקל..
חחחח

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif

גמאני עשיתי! ויצא לי ממש יפה.. ובכלל עשיתי את זה עם הלוגו הישן שלהם כי לדעתי הוא יותר יפה..או שבכלל החדש לא יצא XD הכל העתקתי מויקיפדיה ומהאתר הרשמי שלהם ואפילו עשיתי דף שלם עם תמונות.... ועשיתי על כל אחד מהם ביוגרפיה חח המורה שלי ממש אהבה את זה
ובכלל את הרעיון.. היא התפלאה מהמהירות שעשיתי..כי ממש קל לעשות עליהם ובכלל אני יודעת עליהם כמעט הכל בעל פה אז לא תהיה לי בעיה בבגרות
ובשער שמתי את התמונה הזאת ]הדפסתי כמובן] כי ממש אהבתי אותה אז
ועדיין
[לא מצאתי את המקורית עכשיו אז זאת כרקע XD]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רציני? כבר הגשת?

ישר שאמרו לנו על העבודה זה הנושא ראשון שעלה לי לראש הייתי מבקשת ממך לשלוח לי אותה [
] אבל זה קל מדי שאני פשוט יכולה לעשות אותה בעצמי.. חחח עוד לא היה לכם את הבגרות בע"פ, נכון? אה, ואתם צריכים להציג את זה לפני הכיתה או רק בפני המורה באופן פרטי? לא ממש הסבירו לנו..

m i c k e y 15

New member
אמממ

המורה שלי אמרה שאני אצטרך לפני הכיתה וגם בפני הבחון שיהיה בבגרות ואני נורא מפחדת.. או שלהציג מול הבוחן ומול המורה שלי בלבד.. אני 4 יח'...כמה את? במב"ר 4 יח' זה הכי הרבה שאפשר להיות XD אחרת הייתי הרבה יותר

sweet shir

New member
"הרבה יותר" היחיד שיש מעל זה זה 5. XDDDD

אע יש גם 7. אבל בביצפר הזין שלי אי אפשר 7!!!!!!!!! :/

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גם מול הבוחן? ../images/Emo12.gif הוא לא קורא את

העבודה לפני הבוחן עצמו ובפגישה הוא רק שואל אותך שאלות על העבודה..? איי הופ סו. בפני הכיתה הכי פדיחות.. חחח מול המורה שלי זה עוד אפשרי נמ, אני 5 יח"ל אבל כולם עושים את העבודה הזאת באותה צורה אני חושבת. אני אתחיל אותה מחר..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gif מאחורי הקלעיםםםםםם- מצחיקקקק

זה כל כך מצחיק! הכל כבר שמו בשרשור של עדיכון הקודם אבל את ההתחלה לא שמו וזה טום מראה את הבגדים של דני ואומר כמה זוועתים הם
והוא צודק ואז דני פתאום מגיע ואומר "It's my best clothes" XDDDDD עם המבטא הגרר הזה שלא
איך שהוא הוא אומר "bim beg"[?] ו- "Later"
גאששששששש ודני כזה מתעצבן על טום
ואומר שלטום יש רק שתי טי שירטס ולו יש מבחר חולצות וגם טי שירטס [שזה סתם חולצה רגילה חח] וטום כזה " יש לו 5 מגעילות ולי יש 2 יפות" XDDDDDDD הם כאלה מצחיקים XDD אחרי הקטע הזה יש את הקטע עם דאגי שרובנו ראינו אז תחכו שיעבור ואז יששששששש- נכנסים אל תוך השירותים של טום- שוב! XDD ודני...דני..מקלל
למה צינזרו את המילה פאק למה!!!! הוא כזה סקסיייייייייייייי והוא ממש אוהב לעשות צחוק ובדיחות...כמו שתראו בקטע הזה XD ורואים את דני אוכל, ומפתיע את המעריצות בהצצה קטנה והן משתגעות חלק מהקטעים כבר ראינו אז פשוט תעבירו.. וטום גם עובר מין מסז' XDD ודני אומר שטום קנה לו מתנה אבל הוא לא אוהב את זה והפיל את זה וטום כזה "זה היה יקר..." XDDDD זה ממש מצחיק קיצר!! הנה הלינק http://www.youtube.com/watch?v=VrGgtSwhUoc ותודה לשירושש

rox love BSM

New member
כל פעם שאני חושבת שיותר מטומטמים הם לא יכולים

להיות,הם מפתיעים אותי XDDD סתם הם אלו שגורמים לי לצחוק הכי הרבה!!! ואני אוהבת אותם!ואת הטמטומם שלהם!

sweet shir

New member
אוי לא ראיתי XDDD

אני חושבת שזה מהדיוידי חחחחחחחחח אופ אני רוצה לראות אותו. ~שואלת את חברה שלי מתי היא תזמין~

למעלה