../images/Emo26.gif../images/Emo69.gifנכתב תוך כדי צפייה XDDDDDDDDDDDDDD
-חח טום נראה שמח מעצמו-מה נראה לו כשהוא נוגע ככה בבגדים של דני ויורד עליהם?? יש לו טעם טוב!!! -בנות?????..בגדים של בנות!?! קפוץ לי! גם אם תלבש חליפת שיריון אתה תראה נקבה!! LOL -אעאעעע דני החמוד!!!
, לך תעשה שתם דני!..אתה משופם
!!>< -חחח לדאגי יש בטן חמודה, איזה גבריי..יאמיי:]]]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1... דיי תוריד ת'מכנסיים! אתה נראה כמו חנון-נחשק-אבל חנון! -חחחחחחח....הארי צריך לעבוד בתור פורץ מנעולים! הוא ממש טוב בזה -חחח "טום הולך לנגב את החתח שלו עם 2 קוביות של טישו..לאלא למעשה יש כאן 2 וחצי קוביות". XDDDDDDDDDDDDDDDDDD -דני מנסה להיות שחקן או מה<?
דיי אתה כזה סקסי!!!!!! גם כשאתה צועק ככה "אוווווווווווווווווווווווו-אוווווווווווווווווווווווו" ויוצא לך מים, אני יודעת שזה נזל לך מהשכל!!XDD איזה חמודדד
-מעריצות משוגעות!! שתקו!!! 0.0 -אעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... איזה חמוד דני כשהוא מדבר עם אוכל בפה!!! /M\ YEAH MEN!!!! LOL רררר.ר...קחחחחחחחחחחח....ררררררררררר..ככככחחכח...............רר>< רר... אהההההההההההה...איזה מתוקייXDDDDDDDDDDDDDDDDD -לכו!! לכו מהמסך!! פסיכופטיות טיפשות!!..עם..שיער...משולם..אבל זהו!! חוץ מזה אתן כלום!! גם פן יעשה לי שיער כמו שלכן!..>< -חחח דאגי שותה טרופית. בא לי גגםםםXD -חחח איך הם שרים-כמו חבורת שיכורים..חמודים..סקסיים..בטירוף:]
טנקס מיקעע:]
-חח טום נראה שמח מעצמו-מה נראה לו כשהוא נוגע ככה בבגדים של דני ויורד עליהם?? יש לו טעם טוב!!! -בנות?????..בגדים של בנות!?! קפוץ לי! גם אם תלבש חליפת שיריון אתה תראה נקבה!! LOL -אעאעעע דני החמוד!!!