חנוכה ושירות לאומי ב-
אנשים

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo69.gifנכתב תוך כדי צפייה XDDDDDDDDDDDDDD

-חח טום נראה שמח מעצמו-מה נראה לו כשהוא נוגע ככה בבגדים של דני ויורד עליהם?? יש לו טעם טוב!!! -בנות?????..בגדים של בנות!?! קפוץ לי! גם אם תלבש חליפת שיריון אתה תראה נקבה!! LOL -אעאעעע דני החמוד!!!
, לך תעשה שתם דני!..אתה משופם
!!>< -חחח לדאגי יש בטן חמודה, איזה גבריי..יאמיי:]]]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1... דיי תוריד ת'מכנסיים! אתה נראה כמו חנון-נחשק-אבל חנון! -חחחחחחח....הארי צריך לעבוד בתור פורץ מנעולים! הוא ממש טוב בזה -חחח "טום הולך לנגב את החתח שלו עם 2 קוביות של טישו..לאלא למעשה יש כאן 2 וחצי קוביות". XDDDDDDDDDDDDDDDDDD -דני מנסה להיות שחקן או מה<?
דיי אתה כזה סקסי!!!!!! גם כשאתה צועק ככה "אוווווווווווווווווווווווו-אוווווווווווווווווווווווו" ויוצא לך מים, אני יודעת שזה נזל לך מהשכל!!XDD איזה חמודדד
-מעריצות משוגעות!! שתקו!!! 0.0 -אעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... איזה חמוד דני כשהוא מדבר עם אוכל בפה!!! /M\ YEAH MEN!!!! LOL רררר.ר...קחחחחחחחחחחח....ררררררררררר..ככככחחכח...............רר>< רר... אהההההההההההה...איזה מתוקייXDDDDDDDDDDDDDDDDD -לכו!! לכו מהמסך!! פסיכופטיות טיפשות!!..עם..שיער...משולם..אבל זהו!! חוץ מזה אתן כלום!! גם פן יעשה לי שיער כמו שלכן!..>< -חחח דאגי שותה טרופית. בא לי גגםםםXD -חחח איך הם שרים-כמו חבורת שיכורים..חמודים..סקסיים..בטירוף:]
טנקס מיקעע:]

ואי כל כך כל מה שאמרת../images/Emo6.gif

הם כל כך קרועים!! אני חולה עליהם וואי... הם ממש חמודים ובמיוחד דני והשטויות שלו

Yu vi

New member
זה ממש קורע XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחח כשטום מראה תחולצות של דני XDDDDDDDDDDDDDDD ודני בא ואומר שלו יש מלא חולצות ולטום יש רק 2 טי-שירטים XD ואז טום אומר שלו לפחות יש שני טי שירטים יפים, ולדני 5 מכוערים XDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחח וכשהארי נכנס לשירותים של טום
ונותן לו שתי חתיכות של נייר טואלט XD טוב, אין לי כוח לפרט יותר XD זה קורע. XD
טום בשירותים. XD *
איזה פרצוף חמודי יצא לו פה
* ~כמה XD
!~

loli kiss

New member
אווו אני מתה עליהם ../images/Emo99.gif

נכתב תוך כדי צפייה *אזהרה ! חפירה בדרך* איך טום מראה ת'בגדים של דני XD ואומר כמה שהם נוראים, הוא אמר החולצה הוורודה שלו נראית כמו העוגות הקטנות שהזקנות אוכלות
ודני עלאק: "look at my best shirts" יהה רייט חחחחחחח מזה בים בהמ!?
עכשיו טום יורד על החולצות של הארי lol ווואיי איך הוא אוהב ת'חולצות שלו
מאוד צנוע. אבל למה כולן נראות אותו דבר?! איך דני מנסה להחזיר לו- "you've got 2 T-shrits! i've got selction of shirts and t-shrIts" נהנה בננה P: *אוו המבטא של דני כשהוא אומר selction
* וטום משיב מלחמה - "he've got 5 crap ones and i've got 2 good ones" חחחחחחחחחחחחחחח מה דאגי עשה לעצמו
הוא נראה כמו זקנה ! והוא גם רוקד XD שוב טום והשירותים, כרגיל. ועכשיו הארי גם לקח לו ת'נייר והשאיר לו רק 2 וחצי ריבועים LOL אבווי לנו. אבווי
אממאא.. מה דני עושה!? XD נוזלת לו העיין טחחחחחחחחחח הארי מראה מן ארון כזה .. פאקק הוא אמר לדאגי משו ואז לפני שהוא הלך הוא כזה- "איי לאב יו טו" XD מזה פה!? והנה הארי חופר .. כרגיל P: "it's gonna be FUN" ארררררררר דאגיי
אוו דני נותן הצצה לקהל. איזה קהל משוגע
טוב נו, זה דני בכל זאת.. אווי דני אתה אוכל כמו חיה
הוא מזכיר לי שודד ים בקטע הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואיי הקטע שדני מוריד ת'חולצה
איזהה גוףףףףףףף. חםם לי !#@$%^&*)^%$#@!$%^& כל פעם מחדש הורג אותי שדאגי עומד בצד וכשדני מוריד ת'חולצה הוא כזה: ואווו XD בוהה בו ומחייך חחחחחחח לטום דוחפים מרפק בתחת XD אווי זה נראה לא טוב המסאז' הזה
דני נתקע בדלת. הקטע הידוע LOL ס'חמוד. אווו
גאדד. דאגי שר את ROTTF. ס'חמוד. והוא זז כזהה מצחיק XD איך הוא בא לעשות- נהנהנהנהנה.. ודני מפסיק אותו חחחחחחח פאק פאק פאק פאק פאק. כמה סקס
חםםםם לייייי ! אעעאעאעאע איך הם כולם שרים את זהה
ואוו דאגי, דני וטום בהתחלה
!@#$%^&*&^%$#@!$%^& אני מתה. הם כאלה ראפרים חחחחחח הארי כזה בווי באנד סקסי
הקטע הזה צריך להיות להורדה ודחוף !)*&^$#@!$%^&*&^%$ *אומאיגאד אני מרגישה חרישה כ"כ ארוכה על השיר הזה שעומדת להתחיל* ואוו חפרתי P: המון תודה מיקי (:)

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifבת-אל לפה../images/Emo124.gif../images/Emo36.gif

תמיד יוצא שיום לפני הפיק שלך אני מתחילה לחפור מתי את מפרסמת אותו? כן.
אז... את הולכת לפרסם היום בחצות? או שאת מביאה אותה בביאוס?

butbut

New member
../images/Emo27.gifבוט מתייצבת../images/Emo70.gif

אממ..היום ב12 ומשהו, אני אפרסם

McGirl For Life

New member
טוב.... כבר 12 ומשו...

אני יושבת פה ומחכה....
כל שניה מרעננת את העמוד..
ואני לא זזה מפה עד שאת מעלה את הפרק!!
(או לפחות עד שאבא שלי מעיף אותי מהמחשב ואומר לי שמחר הוא יעיר אותי בכוונה מוקדם כי אני שוב הולכת
מאוחר או משו כזה..
)

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo207.gif צריכה עזרה!!

מה רוצה להיות חמודה ולעזור לי לנצח בתחרות?? יש תחרות שאני משתתפת בה והמשתתפת שלי היא אשלי טיסדייל, אם אתן רוצות להיות חמודות לעזור לי [בבקשה ^^] כנסו לפה
http://www.postool.co.il/pollshow.php?user=wishstar&id=11279 ותצביעו לאשלי
אימכן הסליחה [ואביכן התודה]

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifאם מישו ער, משעמם, ורוצה ועידה../images/Emo36.gif

אני במצב שדורש איזה ועידה, אז שמעו כל פעם אנחנו עושים משו ועידתי במסן, בזמן שיש אנשים שזה תוקע להם את המחשב ואז הם יוצאים וזה מבאס, בזמן שאנחנו יכולנו להחכים ולהכנס פה למעלה ל "צ'אט TV" שזה צ'אט של חברי הפורום, ופשוט לדבר שם! זה לא יתקע לכם את המחשב
זה פשוט בשורה הכחולה פה למעלה, תלחצו על זה, ותצטרפו! אז יאללה בואו לועידה שםXD

למעלה