חנונים יקרים, חידה לי אליכם.

Pure M

New member
חח..

מוכר, אני גם עושה את זה אבל בגשם אי אפשר כי זה באמת ממש מסוכן. ולא קוראים לזה נסיעה מיותרת, על פי עיקרון החוק - הנסיעה מתבצעת בנתיב הימני ועוברים לשמאלי רק בשביל לעקוף. אז טכנית, אם מישהו נתפס נוסע בנתיב השמאלי כשאין אף אחד בימני הוא בעצם עובר על החוק. הכוונה כמובן לכביש מהיר, בכבישים עירוניים זה קצת שונה.

EdisonGirl

New member
נו, בדיוק!

נסיעה בנתיב השמאלי שלא לשם עקיפה היא נסיעה מיותרת בנתיב השמאלי..

בקשר לזה

אני לא מהאלה שנוסעים 90 בכיבישים בין-עירוניים וכאלה אבל אני ממש שונא את אלה שנדחפים מאחורה ומזגזגים כאילו שאין להם אלוהים. מתי שמישהו מהבהב לי עם הפנסים לזוז, אני פשוט מהבהב לו בחזרה (יש לי אפשרות לעשות את זה עם המנורות מאחורה), זה בדר"כ ממש מעצבן אותם. אבל בעיקרון אני משתדל שלא להפריע לתנועה ולקחת את הנתיב השמאלי כשזה אפשרי ונוח. אה ואגב, "חוצמיזה, אולי יועיל להם אם ידעו שמקבלים קנס על נסיעה מיותרת בנתיב השמאלי.. 250 ש"ח.. מכירה מישי שקיבלה קנס כזה.." על נסיעה במהירות 130 קמ"ש מקבלים קנס הרבה יותר גדול...

EdisonGirl

New member
מגניב! ../images/Emo66.gif

(להבהב בחזרה..) זה בסדר. אני לא מזגזגת כאילו אין לי אלוהים..
זה כמובן לא אומר שיש לי..
אה, ובד"כ אני דואגת לנסוע על 120 קמ"ש, אם לדייק..

Pure M

New member
תשמע,

אני שונא להידחף מאחורה, אבל יש אנשים ש"על הפרנציפ" נשארים בנתיב השמאלי ויוצרים פקק תנועה היסטרי. ולא, אני לא מזגזג כאילו אין לי אלוהים (למרות שבאמת אין לי
) אבל יש מקרים שבהם אין ברירה אלא לעקוף את הנודניק העיקש מצד ימין.

או שפשוט אפשר להתעזר בקצת סבלנות

האמת שממש לא איכפת לי לנסוע מאחורי מישהו שנוסע לאט (אלא אם כן אני מאחר בטירוף), בשבילי זה רק אומר שיש לי יותר זמן לשמוע מוזיקה...

Pure M

New member
אבל הבעיה היא

שכביש זה לא מקום לפנציפים והצגת רעיונות, והישראלי נוהג להשתמש בו ככזה. אם הכביש עמוס, ניחא, אבל כשבנאדם עושה כזה דבר בכוונה אני לא אתעזר בסבלנות, כי הוא עושה את זה שלא בתום לב ובכוונה להפריע לתנועה. במקרה זה אני אעשה הכל בשביל לעקוף את הנבל.

Pure M

New member
לפעמים?../images/Emo6.gif

הרוב לא לומדים כי "החבר'ה" משדרים שזה קל ולא צריך ויודעים את זה גם ככה. מטופש להחריד. הישראליות במיטבה, לצערי כשישראל במיטבה זה לא חיובי במיוחד

EdisonGirl

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif

לא סתם אומרים שעדיף לשמור על איזון בכל דבר.. יודעים מה אומרים..

SuperKeren

New member
בולמת!!!!!!!!!!

פותחת את דלת המכונית, יוצאת החוצה ומתחילה לקפוץ ולהשתכשך בשלולית
!

למעלה