חנונים שולטים בעולם? באמת?

Hubert Hubert

New member
חנונים שולטים בעולם? באמת?

שמעו, אני יודע שזה נורא כיף להגיד שבעצם החנונים שולטים בעולם, ולראיה - ביל גייטס הוא האיש הכי עשיר בעולם, והוא חנון רציני. אבל! שימו לב מי הוא מנהיג העולם החופשי - ג'ורג' בוש! אני די בטוח שהוא עארס לא קטן, ושבילדותו בטקסס העליזה הוא נהג להציק לחנונים עדיני נפש. אז מה זה בעצם אומר? כיף לחיות באשליה שאפשר להגיע לאנשהו בעולם הזה רק בעזרת השכל שלך, אבל איך שזה נראה היום, מידת ההצלחה שלך תלויה במידת האגרסיביות והאלימות שאתה מוכן להפעיל (גם במדינה הקטנטנה שלנו, המדינה נשלטת על ידי עבריינים מושחתים ומילטריסטים, לא על ידי חנונים יפי נפש)(שמעון פרס הוא חנון?). (אגב, אין לי שום דבר נגד חנונים, באמת. רוב האנשים אפילו יגידו שאני כזה)

אבל לקופים האלו אין יכולת לבצע

מניפולציות כלכליות בשוק ההון ובכך לצבור שליטה במידה כזאת שהם יכולים לקנות איזה מדינה שיירצו.

chuchi46

New member
אתה מוכן לדבר בשפה מובנת?

אז אתה עושה חדר כושר... אז אתה חכם... יופי. גם אני. תתחיל להרגע, להוריד קצת את האף המתנשא. מה אתה בעצם מנסה לומר? ש"אני חכם ואתה לא"? מכל האנשים בפורום הזה (כולל הפקצות שבאו לרדת עליכם) אתה נשמע לי הכי מגעיל. המשפט הזה נראה כאילו העתקת אותו ממילון שנכתב ע"י פרופסורים מומחים. ואם אתה רוצה להישאר ה"שזוף מחדר הכושר"- תעזוב את המקום הזה. אני כבר עוזבת אותו. האנשים שיש פה הם לא לרמתך בכלל- למה באת הנה- כדי לומר "אתם חכמים, אבל, כמו תמיד, צדקתי- אני יותר חכם מכם"? תמצא לעצמך חיים -_-

כנראה שלא הבנת את מה שאני אומר

אני אומר שאין סטריאוטיפ להגדרה של "חנון". אז הבן אדם ממושקף, חיוור ומשכיל במיוחד, זה הופך אותו לחנון? מה, ואם הבן אדם נהנה להתאמן, חובב בילויים, אבל הוא במקרה נהנה גם להתלבש כמו אביר מימה"ב ולקראו לעצמו "זורדון הלוחם בחושך" לא נחשב חנון? צא מזה, בן אדם, בעולם הפוסט מודרני של היום אתה יכול להיות כל מה שיתחשק לך בלי שיכלילו אותך לקבוצה מסויימת (לרוב, לפחות). כאן מגיע החלק בו אני אמור להתמצל על משהו, אבל אין לי מושג למה אני אמור להתנצל על דעותיי, לא מקובלות אשר יהיו. רק תזכור דבר אחד- חנוניות זה סטייט אוף מיינד, ובתור מישהו שעד לפני כמה שנים ענה (חלקית) על חלק מהסטריאוטיפים המוכרים, יש לי זכות להגיב ועוד איך. יום טוב, בתקווה שמישהו לא לקחת ללב.

chuchi46

New member
אני בת ><;

ולא אמרתי שאסו לך להגיב, אברתי שאתה לא צריך להתנשא.

EdisonGirl

New member
הוא ממש לא נשמע לי מתנשא..

אם את לא מבינה את דבריו, פשוט בקשי הסבר. מיותר להניח מראש שהוא התכוון להתנשא על מישהו, לא?

באמת נראה ככה לפעמים, אבל

לא צריך להניח את זה מראש למרות שזה באמת מעצבן שאנשים מדברים בשפה גבוהה כי הם "חכמים יותר" (לי אין אוצר מילים גבוה וכל זה..)

עם כל הכבוד, עוזי כהן לא נבון

במיוחד, לדוגמא. אנשים שלא חושבים לטווח הארוך הם קצרי רואי, ולכן נחשבים מבחינתי לטיפשים. מצטער אם מישהו נעלב, אבל זאת דעתי, גם אם לא יאהבו אותה. ורק שתדעי שאני לא בן אדם שנהנה להתנשא על אנשים, אבל לפעמים הם פשוט דורשים שיעמידו אותם במקום, ככה שאם יש לי מה להגיד לאותו אדם, אני אגיד אותו ללא חשיבות לדעות של אחרים (לא מדובר בזלזול, חלילה, רק ברצון לשמור על הקול שלי, גם אם לא אוהבים אותו.)

chuchi46

New member
בסדר, הבנתי

לא נעלבתי או משו, אבל צריך לפעמים להתחשב גם ברגשות אחרים. הבעיה איתי היא שיש לי תכונה מאוד מעצבנת שגם אם הדברים לא קשורים אלי, ואני עוד אלולה לחטוף בגלל זה, אני אעמוד לטובת אחרים כשצריך ואגן עליהם. אם זה בשיעור אני אקום מול המורה אם היא עשתה משהו לא צודק למישהו, אם זה בבית, וכו'. במקרה הזה קמתי לטובת מי שאתה מכנה "טיפשים".

EdisonGirl

New member
אל תזלזלי..

את דווקא יכולה לעשות מזה מקצוע, ובעיקר, להצליח בו..

chuchi46

New member
תודה על העידוד ^-^

אבל איזה מקצוע? פוליטיקה? בגילי אני עדיין גדלה עם מחשבה שאני יכולה לשנות את העולם... אבל העולם מסובך מדיי... אי אפשר לתקן אותו... ותיראי למשל את פרץ- גם הוא עומד למען החלשים...רק שהוא בושה בין לאומית P:

EdisonGirl

New member
אל תפסיקי להאמין בכך! למרות הכל..

ואחרי שיוצאים לחיים האמיתיים, שהחברה בהם שקועה באינספור תסכולים ובפסימיות מייאשת, קשה שלא להידבק כי הם גורמים לך לחשוב שזה המשמעות של "להיות בוגר", כביכול "להבין את החיים".. בול
שמרי על המצב הקיים. אם יש איזשהו סיכוי לשנות את העולם, הוא לא נמצא שם, בפסימיות.. התכוונתי לעריכת-דין.. מה שכן, לעיתים תאלצי להגן על מי שלא מגיע לו לפי תפיסתך.. אני חושבת שאם לא תפעלי בצורה אוטומטית את תוכלי ללמוד מזה הרבה דברים על העולם.. העולם אכן מסובך מאוד.. אני מעדיפה לקרוא לו "מורכב", וכך גם כל אחד מאיתנו. התחילי מהשאלה מה היית רוצה לשנות בעולם? היא תוביל אותך הלאה..

chuchi46

New member
חשבתי על המקצוע הזה לעתיד *.*

אבל אומרים לי שהוא משעמם X.X

EdisonGirl

New member
בפני עצמו הוא בטח לא משעמם.. ../images/Emo13.gif

הוא אולי משעמם אותם. זה לא אומר שזה ישעמם אותך.. ממתי מקצוע משעמם בפני עצמו?

לא רוצה להיות השמוק שהורס הכל, אבל

היום עריכת דין אינה משתלמת כמקצוע, שלא לדבר על העובדה שהמון עורכי דין מאבדים את הלהט והאידיאלים אחרי תקופה מסויימת. אני מקווה שלך זה ל יקרה אם את כזאת מלאת תשוקה לגבי המקצוע, אבל רק שתדעי. ואם את רוצה להשפיע, את יכולה להיכנס לפוליטיקה וכו'.

למעלה