חנונים שולטים בעולם? באמת?

EdisonGirl

New member
לא רוצה להיות השמוקית (חח), אבל..

אני לא ממליצה לה להיכנס לפוליטיקה.. יקרה אחד מהשניים: או שהיא תתרגל לחוסר הצדק, או שהראש שלה יסתובב בטירוף עד שהיא תתייאש ותפרוש.. בעצם, יש אפשרות נוספת (בדומה לעריכת הדין), שהיא תהיה ממש טובה ותצליח לשרוד את כאבי הראש האלה עד שתגיע לפיסגה (וגם אחרי!).

chuchi46

New member
דיון עליי X.X ולי אין דעה...

אבל תודה על העצות... X.X; אין לי מושג לאן אני אלך, פאק, הכל מעניין אותי... וכן, גם כסף זה חשוב, אבל כמו שאמא שלי הייתה אומרת "אני רוצה שיהיה לי מספיק כסף כדי לעשות את מה שאני רוצה".

Tiki Torch

New member
בעקרון כסף זה חשוב מאוד

קראתי שלאדם יש 5 דרגות חופש: הדרגה הראשונה חופש לחיות וכו' אז הבנתי שבעולם הזה קיימת דרגה שישית חופש כלכלי את לא יכולה ליהיות חופשית באמת משום שאנחנו אסירים של ניירות קטנים או מספרים במחשב או אפילו מטבעות מצלצלים שבלעדיהם אנחנו לא יכולים לעשות כלום ובנימה זו...יחי הקומוניזם!

chuchi46

New member
ולעזאזל איתך, אני קטנה ממך ב5 שנים

ואף פעם לא התעסקתי בדברים שקשורים בעסקים, אבל הבנתי כל מה שאמרת.

מה לא מובן במניפוציות בשוק ההון?

למכור ולקנות מניות, הפצת שמועות שיסייעו לך בקניה ומכירה וכיוצא בזה. מובן יותר עכשיו?

chuchi46

New member
כתבתי לך כבר שהבנתי הכל!

ואם אני תלמידה בחט"ב של בצפר כשול, אני לא אמורה עדיין לדעת בדיוק מה זה שוק ההון, או מניות. אני יודעת על זה רק כי זה נושא מעניין וכי היו על זה הרבה תוכניות בטלוויזיה.

Hubert Hubert

New member
אה הא.

עכשיו תן לי דוגמה לחנון אחד כזה (שהוא לא ביל גייטס). ואולי אין להם "יכולת לבצע מניפולציות כלכליות בשוק ההון ובכך לצבור שליטה במידה כזאת שהם יכולים לקנות איזה מדינה שיירצו", אבל יש להם את כל העולם בכף היד, וגם הרבה נשק גרעיני.

השליטים האמיתיים תמיד בצללים, חביבי

אני לא אתפלא אם מאוחרי כל איש בעל עוצמה בעולם הזה עומד מאחוריו מישהו נבון, ממולח שיודע לתמרן אנשים אחרים בעזרת ה"כלי" שלו (הכוונה לאותו בן אדם שעליו יש את השליטה) ובכך לצבור דרכו עוד ועוד ועוד ועוד כוח. ככה שביל גייטס ודומיו הם די..יוצאי דופן במובן זה.

chuchi46

New member
מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה חכמה

או משו כזה... משפט נפוץ D: ולא, חנונים לא שולטים בעולם -_-;

Tiki Torch

New member
מי אמר?

שסאדם חוסיין הוא לא חנון?בילדותו הציקו לו הרבה ערסים ערבים וכמובן ברגע שהוא תפס כוח הוא הוציא אותם להורג אחד אחד
אה ובטח שיש עוד חנונים כמו ביל גייטס ואף יותר עשירים אך הם לא מראים את עצמם משום שהם ביסודם חנונים ביישנים וגם ככה לא הרבה היו רוצים שידעו שהם טחונים משום שככה הם היו מנסים להתחבב עליהם ושיט כמו שקורה לגיי(טס)

זה ממכר

New member
אני יגיד לך

הקוף חכם יותר משאתה חושב ומסנגר חנונים שיעשו בשבילו כסף הוא משלם להם טוב והם כבר עושים את שאר העבודה :D

Tiki Torch

New member
ברגע שהחנון עושה את זה

הוא ניהייה ביריון כלכלי להלן הערך גייטס,ביל

hilasapir

New member
חנונים לא צרכים להיות חכמים....

אם אתה מתלבש ככה או אחרת, חכם יותר או פחות, מתעניין בדבר כזה ובדבר אחר(בעצם תחומי עיניין לפעמים כוללים) לא מגדירים אותך חנון.... מה שמגדיר....זה....קשה להסביר את זה או שאתה כן או שאתה לא....

תמחקי את הלא, ואת צודקת ../images/Emo13.gif

או שאתה כן או שאתה לא זו תשובה מתחמקת מאוד תחומי התעניינות זה בין הדברים העיקריים. לא סתם יש תחומי התעניינות משותפים בין הרבה גיקים. כמובן שיש אבל תכונות אופי שהופכות אדם לכזה, ביישנות, סוציומטיות, בדידות, ועוד, אבל אלו התכונות שגורמות למישהו לההפך לכזה, בנוסף לתחומי ההתעניינות, ולא התכונות שבגללהם הוא נתפש ככזה בעיני אחרים

Science Fiction

New member
>.<" ../images/Emo119.gif

אני מגדירה את עצמי כגיקית, אבל יש לי בטחון עצמי גבוה [ליד האנשים הנכונים, בכל אופן], די הרבה חברים ואני גם די טיפשה
. לא רק התכונות [והאייקיו, והמצב החברתי] עושות את הגיק.

למעלה