אוי ואבוי אפילו לא קראתי את ההודעה, רק הזדעזעתי מהניק. |פדופיל|
H Hubert Hubert New member 9/12/05 #9 אני תיכף אבכה. באופן מפתיע, מקרי ודבילי לחלוטין, אין שום קשר ללוליטה! אפשר להמשיך עכשיו? (לא שיש לי בעיה עם פדופילים, אבל... אתה יודע)
אני תיכף אבכה. באופן מפתיע, מקרי ודבילי לחלוטין, אין שום קשר ללוליטה! אפשר להמשיך עכשיו? (לא שיש לי בעיה עם פדופילים, אבל... אתה יודע)
י ירגזי כחול New member 9/12/05 #10 זו את, ../images/Emo3.gif ואת/ה מה? ואשמח לדעת למה כן יש קשר [ממש מעניין אותי משום מה בשעת לילה מאוחרת זו...]
זו את, ../images/Emo3.gif ואת/ה מה? ואשמח לדעת למה כן יש קשר [ממש מעניין אותי משום מה בשעת לילה מאוחרת זו...]
A ailag New member 10/12/05 #47 הוברט, חובבי קומיקס הם חנונים אז בטח שאנחנו שולטים בעולם! וקצת ברצינות, בגלל ההערכה של חנונים לשכל (שכבר הזכרתי פה יותר מדי פעמים) די הגיוני שיהיו יותר מהם בקבוצות שדורשות שכל. וכמו שראית עם בוש, זה רק עניין של הסתברות, זה לא תמיד קורה..
הוברט, חובבי קומיקס הם חנונים אז בטח שאנחנו שולטים בעולם! וקצת ברצינות, בגלל ההערכה של חנונים לשכל (שכבר הזכרתי פה יותר מדי פעמים) די הגיוני שיהיו יותר מהם בקבוצות שדורשות שכל. וכמו שראית עם בוש, זה רק עניין של הסתברות, זה לא תמיד קורה..