חנן מור מפרסמת Q3

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

tby1

Active member
כלומר גולני מסביר שאנחנו האינדיאנים :-P: נחטוף תספורת של 50% ונקבל מניות.
בהתחשב בשווי הנוכחי של אגחי יג/יד, הנסחרים בקידומת 3X, זה לא רע, בהנחה שבסופו של דבר אכן נקבל חצי פארי (פלוס כמה שיצא לנו מהמניות)
אני חושב שהכוונה שהלא מובטחות ימחקו ויקבלו מניות. הם ביחד פחות מ 300 ואין סיבה שהיתר, המובטחות , יותרו על שקל.

yair24

Member

tby1

Active member
אגח יד לא מגיב בכלל הייתי מצפה שהוא יתן איזה קפיצה מה34 אג שהוא נסחר בו אם זה יימכר במליארד לא?
אין שם שום תזוזה...
זה רק עוד הפסד הון של כ- 370 מש"ח , כלומר ההון העצמי לסוף 2023 בהנחה שישוערך ל- 1 מיליארד יעמוד על מינוס 350~ מה זה אומר לגבי ההחזר של הלא מובטחות?

yair24

Member
זה רק עוד הפסד הון של כ- 370 מש"ח , כלומר ההון העצמי לסוף 2023 בהנחה שישוערך ל- 1 מיליארד יעמוד על מינוס 350~ מה זה אומר לגבי ההחזר של הלא מובטחות?
זה לא משנה.

ברור שהאגח הזה יגיע לפארי.

(סתם. אני לא באמת בטוח. רק מקווה.)

dw

Well-known member
מנהל
יותר גבוה כנראה מ 30-40 אגורות, אבל בינתיים הכל על הקרח.
קודם נראה שאכן קונים מאיתנו את הנכס לפי מיליארד שקל ומורידים את בנק לאומי מהגב.

dw

Well-known member
מנהל
אני עכשיו במפגש זום עם הורייזן.
איתי מסביר למה הוא קנה חנן יג'. אז קודם כל הוא לא קנה 5 מלשח כפי שנכתב בדה מרקר אלא 5M נקוב, כלומר מיליון וחצי ש"ח (קנה בשער ממוצע של 28 אגורות). די זניח מבחינתו מבחינת התיק.
מניתוח שלו בתרחיש פירוק נקבל 40 אגורות. אם זבידה יציע לנו הצעה טובה יותר? האגח יכול לעלות אפילו יותר.

באופן כללי קרנות ה 70/30 וה 80/20 שלהם עובדות מצוין, לאורך שנים, כך שלברנש יש קבלות.

yel5

Well-known member
אני עכשיו במפגש זום עם הורייזן.
איתי מסביר למה הוא קנה חנן יג'. אז קודם כל הוא לא קנה 5 מלשח כפי שנכתב בדה מרקר אלא 5M נקוב, כלומר מיליון וחצי ש"ח (קנה בשער ממוצע של 28 אגורות). די זניח מבחינתו מבחינת התיק.
מניתוח שלו בתרחיש פירוק נקבל 40 אגורות. אם זבידה יציע לנו הצעה טובה יותר? האגח יכול לעלות אפילו יותר.

באופן כללי קרנות ה 70/30 וה 80/20 שלהם עובדות מצוין, לאורך שנים, כך שלברנש יש קבלות.
מענין.
הלוואי שההחזר ללא מבוטחות (יג+יד) יעלה על מחירם בשוק.
לפי הכתבה בכלכליסט של חזני (שאני מכיר שנים ודי מאמין לו) נקבל חברה פרטית עם 3 קרקעות וחברה ציבורית עם שאר הנכסים.
איפה נכסי יג+יד?
הם בציבורית בתוך 85% עם נושי שדה דב (ראו גרף הפאי בכתבה). חלק הלא מובטחות ב 85% הוא 18% שזה פחות ממחיר האגחים בשוק כרגע. נכון שהכתבה היא הצעה ראשונית שלא קיבלה הסכמת הלא מבוטחות, אך הכיוון לא מזהיר, אם לא תונפק סידרה חדשה ללא מובטחות ופיצוי גם בחברה הפרטית.
גילוי נאות: לא מחזיק (מכרתי כל אחזקותי בלא מובטחות).

tby1

Active member
אגח יד לא מגיב בכלל הייתי מצפה שהוא יתן איזה קפיצה מה34 אג שהוא נסחר בו אם זה יימכר במליארד לא?
אין שם שום תזוזה...
הם בציבורית בתוך 85% עם נושי שדה דב (ראו גרף הפאי בכתבה). חלק הלא מובטחות ב 85% הוא 18% שזה פחות ממחיר האגחים בשוק כרגע
זה אומר שהם 15% מהחברה החדשה.
על מנת שיהיו שווים 40 אג החברה החדשה צריכה להיסחר ב- 800 מש"ח . מישהו יכול להסביר מהיכן יבוא השווי?

dw

Well-known member
מנהל

זה אומר שהם 15% מהחברה החדשה.
על מנת שיהיו שווים 40 אג החברה החדשה צריכה להיסחר ב- 800 מש"ח . מישהו יכול להסביר מהיכן יבוא השווי?
המניות שנקבל תהיינה בנוסף לחוב החדש, אשר יחליף את הישן.

tby1

Active member
חוב חדש? שישקע האבק יהיה מזל אם ההון השלילי יעמוד רק על 500 מש"ח.
כמה חוב החברה החדשה תוכל לשאת וכמה מזה יהיה ללא מובטחות? ןהכל מקרה בשביל 40 אג צריך כי 15% משווי חברה + חוב חדש = 120 - איך זה קורה?

dw

Well-known member
מנהל
יש להם אגחים של פועלים, לאומי ומזרחי בחול, שמשלמים הרבה יותר טוב מאשר בארץ.
יש גם לוייתן בונד.

הקיצר הם קטנים ובוחרים אגחים בפינצטה. לכן אם הברנש נכנס לאחרונה לחנן מור אז שווה לשים לב.
הוא לא פראייר.

היה להם פטרו ח', שנפדה במלואו. לשאלתי למה לא פטרו ט' הוא ענה שהם פוחדים מתרחיש חיזבאללה מפציץ את בזן.
לגיטימי. זה אכן סיכון.

הוא הזכיר אגח חול של חברת חשמל, לשנת 2096. עוד 73 שנה, "בקטנה" :p
משלם היום 7.3% דולרי. הוא בונה על תרחיש ירידת ריבית עתידית (מתישהו ב 73 השנה הקרובות :D ) שתעיף את הנייר למעלה.

נערך לאחרונה ב:

THE_ENDLESS

Active member
יש להם אגחים של פועלים, לאומי ומזרחי בחול, שמשלמים הרבה יותר טוב מאשר בארץ.
יש גם לוייתן בונד.

הקיצר הם קטנים ובוחרים אגחים בפינצטה. לכן אם הברנש נכנס לאחרונה לחנן מור אז שווה לשים לב.
הוא לא פראייר.

היה להם פטרו ח', שנפדה במלואו. לשאלתי למה לא פטרו ט' הוא ענה שהם פוחדים מתרחיש חיזבאללה מפציץ את בזן.
לגיטימי. זה אכן סיכון.
נשמע חומר מעניין, איך הגעת לזום שלהם?

Reem88

Well-known member

Reem88

Well-known member

נודע כי חברת מינהלת דב תל אביב שבבעלות גיא פלד, דורון אריאל וחברת אפרתי מדפיס, מציעה לרכוש את הקרקע עבור 1.33 מיליארד שקל — יותר מגובה החוב, אך מתחת למחיר ששילמה חנן מור, 1.6 מיליארד שקל

נערך לאחרונה ב:
למעלה