אני מאמין שסדרות יג/יד תקבלנה אגח חדש (אפשר יהיה בעצם למזג אותן לסידרה אחת, לא מובטחת), עם תספורת משמעותית, ומניות.האגחים הלא מבוטחים יקבלו רק מניות?
הסדר לא משהו בלשון המעטה לבעלי האגחים הלא מבוטחים.
אני לא חושב שהם יקבלו סדרה חדשה כי האקוויטי בחברה החדשה מאוד נמוך.אני מאמין שסדרות יג/יד תקבלנה אגח חדש (אפשר יהיה בעצם למזג אותן לסידרה אחת, לא מובטחת), עם תספורת משמעותית, ומניות.
ממחיקה של חובות סך כ 950 מליון ש"ח כנגד הקצעת 453 מליון הון מניות. השאלה החשובה מה השווי הנכסי.הגישה לבימ"ש בקשה דחופה לכינוס אסיפות נושים לצורך אישור הסדר חוב, מצ"ב עיקרי הצעת ההסדר
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
סעיף 6 מדבר על שווי של מאות מיליונים, איך הם הגיעו לזה?
ככל שיאושר הסדר החוב, חן מור אחזקות (הציבורית) תיוותר עם פעילות מצומצמת מהמצב כיום, אך גם פחות ממופת ובריאה יותר, עם הון עצמי (לא מבוטל) של מאות מליוי ,₪ שתוכל להמשיך לבצע פרויקטים, למסור דירות לרוכשים, לפתח את הכסים שישארו בידה, וליזום פרויקטים חדשים בעתיד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.