נראה שהם באמת לא מבינים את מצבם... פשוט חוסר אחריות, אפילו לא יודע איך לקרוא למצב.כמה תובנות שלי מהאסיפה:
1. החברה לא הביאה היום שום בשורה. לקחה מצגת מלפני חודשיים, קצת קוסמטיקה, ופירסמה אותה היום. ציפיתי למצגת עם תוכנית כלכלית מפורטת. מאכזב.
2. כפי שאמרתי באסיפה, החברה חולה בסרטן ורצה לבית מרקחת לקנות אקמולים.
3. חנן מור וחבורתו מצפה לניסים וישועות.
בינתיים הבנקים יקחו 80 אחוז מהחברה סביב ענייני שדה דב, על אי תשלום ריביתהלוואי שדימרי ודומיו יציעו הצעת רכש ויבלעו אותם כי החבר'ה הללו נראים כמי שלא הפנימו את מצבם הלא סימפטי... (בניסוח בריטי מאופק).
מעריך שלדעה הזו שותפים עוד מחזיקים שכן אגחי יג/יד עושים בנג'י לקידומת 2X
היום חל תשלום ריבית של 28m לבנקים וכבר יודעים שלא ישולם. לא רואה תשלומים מהחברה עד להגעה למתווה מוסכם. הסיבות הן שאין כסף בקופה ומניעת העדפת נושים.אין ודאות לתשלום סידרה יב' בסופשנה
חברת חנן מור: "אין יתרות נזילות מספקות לביצוע התשלום לבנקים" - גלובס (globes.co.il)
זאת הסדרה שאני הכי פחות מבין את המצב שלה, היא מגובה בעודפים של פרויקט שהוא כמעט גמור ונמכר כבר ב70% ממנו.אין ודאות לתשלום סידרה יב' בסופשנה
חברת חנן מור: "אין יתרות נזילות מספקות לביצוע התשלום לבנקים" - גלובס (globes.co.il)
מאחר וכבר מכרו באור עקיבא את רוב הדירות הרי שאת יתרת הדירות יוכלו למכור בהנחה ועדיין יב' תקבל את חלקה, כשפחות ברור אם ישאר משהו גם לשאר הסדרות.זאת הסדרה שאני הכי פחות מבין את המצב שלה, היא מגובה בעודפים של פרויקט שהוא כמעט גמור ונמכר כבר ב70% ממנו.
אם זאת עדיין קיימת שם הלוואה לדיסקונט והם מתעכבים באכלוס.
חנן מור התייחס למצב העודפים של הפרויקט הזה בשיחה?
נראה משונה שהמחיר בשוק הוא 85 אגורות לדבר הזה שעוד רגע כבר לא סחיר.
עדיין תמחור קצת מוזר לאג"ח בשוק, הבנייה שם עדיין לא הסתיימה והאכלוס נדחה כבר בכמה חודשים (אני מתבסס על כל מיני פוסטים שפורסמו בקבוצת פייסבוק בשם חנן מור-לקוחות מאוכזבים) ובנוסף קיים חוב בכיר של 25M לדיסקונט בפרויקט הזה.מאחר וכבר מכרו באור עקיבא את רוב הדירות הרי שאת יתרת הדירות יוכלו למכור בהנחה ועדיין יב' תקבל את חלקה, כשפחות ברור אם ישאר משהו גם לשאר הסדרות.
מאחר וזה פרויקט לקראת סיום הרי שהסבירות שיצליחו למכור את הדירות גבוהה. זה לא פרויקט בתחילת או אמצע הדרך.
זה מסוג הפרויקטים העממיים הקלאסיים של חנן מור, ואת אלה הוא מצליח למכור.
השגיאה שלו היתה הקפיצה לנישת היוקרה בת"א.
מה שכן יתכן והתשלום יתעכב ובהינתן העמדה לפרעון מיידי הסידרה, כמו יתר הסדרות, תהפוך ללא סחירה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.