חנן מור: תובנות שלי מהאסיפה, 16.11.23

THE_ENDLESS

Active member
אני לא משוכנע שיעבוד תיק אשראי לאגח מחר יצור עדיפות על תביעת חוב מתביעה שהוגשה היום
זה כן כי הם נשייה מותנית בשלב הזה.

הם יכולים להגיש התנגדות להסדר ובית המשפט ידון בזה אבל בדרך כלל לא נותנים לזה יותר מידי מקום, במיוחד גם בשלב כזה מקדמי בתביעה.
באול-יר לדוגמה עד עכשיו התביעות הייצוגיות פתוחות וכבר היו חלוקות לכל הסדרות.

הדבר היחידי שזה עושה זה נוגס בביטוח שמשלם את ההגנה המשפטית.

dw

Well-known member
מנהל
חנו מקבלת את הכסף בגין המכירה בנס ציונה:
חנן מור - קבלת תמורה בסך 45.75 מ'שח עבור מכירת מקרקעין במתחם המייסדים בנס ציונה-המשך | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

יש בעיות עם אישור פרויקט המגדל בגבעתיים:
חנן מור - החלטת מתכנן המחוז לתוכנית שהציעה חברה בת של החברה במגרש טבנקין בגבעתיים | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

מכה נוספת לחנן מור: התנגדות להקמת מגדל בגבעתיים בן 45 קומות - גלובס (globes.co.il)
לדעתי דווקא אין בעיה עם הגבהה של המגדל בגבעתיים מ 40 ל 45 קומות, כי האזור הזה של כורזין הוא בדיוק האזור הכי הכי מתאים לבניה גבוהה במיוחד בעיר.
כל האזור הזה הולך להשתנות דרמטית, ובימים אלה מבוצעות עבודות הקו הסגול של הרק"ל. תהיה אפילו תחנת כורזין.
לדעתי אפשר היה גם לאשר 60 קומות למגדל. המגדלים הללו עתידים לתקתק ארנונה משרדית גבוהה לעיריית גבעתיים, וזה מעולה.

tby1

Active member
עד שלא יהיה ברור מה קורה בשדה דב בהיבט המכירה נראה לי שהכל דיבורים באוויר. גם אם הבנקים יהיו מוכנים לקבל תשלום במניות החברה זה תלוי בהפסד שלהם על ההלוואה ובשווי השיורי של החברה אחרי האג"ח. אם ידרשו השתתפות גם של האג"ח הלא מבוטח, מה יוכל לקבל מי שישקיע "עשרות מיליונים " בחברה?
כל מה ש"הסדר" יוכל להניב, בהנחה של הפסד בשדה דב, הוא לקנות זמן למימוש מסודר ואופטימלי של נכסי החברה אולי גם דרך שותפויות שהשותף ישקיע ההון העצמי. את הזמן ניתן לקנות תמורת הקצאת מניות לבנקים ולאג"ח כפיצוי על דחייה אך כמה יקבלו מחזיקי האג"ח ומתי, אף אחד לא יכול לדעת בלי הנתונים של שדה דב

dw

Well-known member
מנהל
עוד כתבה על ההסדר המתגבש:

למעלה