חסך אמיתי או דרישות מוגזמות?

עכשיו נזכרת פתאום ?!!! דחוף להתגרש !!!

נשואים שנים , יש ילדים ועכשיו נזכרת?!
גבר אתה צריך להתגרש ומהר !!!!
על 3 עקרונות נשענים נישואים : סקס , כסף וגידול ילדים.
איך עשית איתה ילדים עם כפפות?
תמצא בחורה חדשה שתעשה איתך הכל כולל הכל ותתגרש !!!!
אישית אני מרחם עלייך. שרפת שנים רבות עם אישה מטורפת....
לבגוד דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALIsuperstar

New member
הבעיה נמצאת אצלך לדעתי

זה לא עניין שהיא לא מוכנה, אלא שאין לה רצון...
לדעתי חסרה המשיכה הגופנית.
אולי כדאי להתעורר ולבדוק אם היא לא בוגדת בך.

חסך אמיתי

ולא דרישות מוגזמות.
עצוב שהסכמת לזה עד היום
מעניין אם תמיד זה היה ככה

Yarbooa

New member
אתה לא מגזים - כלל

לדעתי, החיים קצרים מידי על מנת שנעביר אותם בצורה שלא עושה אותנו מאושרת. הדרישות שלך, הינן לחלוטין טריוויאליות בזוגיות מינית. ולפי מה שאתה מתאר, אין פה שום בקשה שהיא בגדר מוגזמת או "ביזארית". אז למרות שלרוב ישנם הבדלים בין הרצון המיני של כל אחד מבני הזוג, אסטטיקה ברמה כירורגית בסקס היא בעיה רצינית.
&nbsp
אם הייתי במקומך, הייתי פותח את הנושא בפניה, בלי לסנן דבר ומבהיר שאתה מעוניין להיות מאושר. כי אין סיבה שלא.

נשמע מתסכל

לא מבינה גדולה ביחסים אבל זו לא דרישה גדולה מידי.
מינימום חום ואהבה זה לא בשמיים מיניות זה דבר נורא חשוב בזוגיות זו דעתי לפחות

הילה776

New member
תגרום לה להרגיש המאהבת שלך

מנסיון אישי גם אני הייתי מאוד תמימה בקטע וגם אני לא אהבתי כלום (והיום שמישהו ינסה לעצור אותי )
תקח אותה לשיחה פתוחה תשתף אותה באיך שמרגיש לך ולאן זה עלול להוביל .
קח אותה לחנות סקס תפתח לה את המחשבות ואת הראש (וגם דברים אחרים :))
תתנהג אליה כמו למאהבת תחזר אחריה תראה לה כמה אתה חושק בה בתוחה שבסוף היא תבין ותשתף פעולה
מאחלת לך בהצלחה (כי זה מאוד מתסכל ככה)

ברעיון
אני מסכימה איתך.
אני יודעת שאפילו בקיום יחסים רגילים לא דומה בכלל קיום יחסים עם הבעל כמו למאהב, המאהב משקיע!
ולכן גם התחושה שונה לחלוטין...

הילה776

New member
תודה אמא טובה

לדעתי אם הגברים והנשים היו מתנהגים לבעלים שלהם /לנשים שלהן כמו למאהבת חצי מהגרושים היו מתבטלים
לא בריא לנו המובן מאיליו
לדוגמא גבר שיודע שאישתו לא אוהבת ירידות
מראש הוא כבר לא יבקש או ינסה לגשת לשם כי יודע מראש מה היא תענה
לדעתי ..פשוט לזרום להיפתח

evil moon1

New member
ואו...

זה נשמע לי ממש ממש הזוי ומוזר ובלתי נסבל(אני אישה)...אישית לא הייתי מסוגלת לסבול את זה....איך שרדת איתה כל השנים ?וזה לא הפריע לך קודם?זה נשמע לי מוזר. ועוד אתה שואל אם זה סביר להרגיש מתוסכל מזה..זה כמו לשאול אם אולי אתה היפוכונדר כשכל הגוף שלך מלא גרורות..נראה שיש לאשתך בעיה רצינית ועמוקה....או שהיא מה שנקרא "א-מינית"(יש פה בתפוז פורום שלם של אנשים כאלה כביכול, אבל אני לא בטוחה אם יש באמת דבר כזה וזה פשוט עובדה, כמו למשל, נטייה הומוסקסואלית או שזה מסכה שמתחתה מתחבאות בעיות ומחלות שונות..)

לין 301

New member
או ש...

יכול להיות בהבעל פה לא יודע לעשות מאמץ ולהביא את אישתו לגירוי מיני במיטה, לכן היא נשארת במצב "קיפאון" כמו שהיא, ואז הוא מאשים אותה.
אבל יפה איך שנתת פה הגדרה של האישה כאה מינית רק על סמך דברי הבעל

בוקר טוב

תראה לפי מה שאתה מספר אישתך כנראה באה ממשפחה פרמיטבית הקטע שהכרתם והצאת לה נישואים אני מניחה שהתנסתם מינית יחד?
אחרת המסקנה שהיא התחתנה איתך כבתולה או היית הראשון שלה. עכשיו אם כן התנסתם או לא זה לא משנה מה שמשנה שבחרת בה!
זה לא אומר שאי אפשר לשבור את הכלים ( להתגרש לפרק) השאלה היא מה חשוב לך ואם אתה אוהב אותה? אם אתה אוהב אותה ויש לך סבלנות גם אז הדבר יכול להשתפר לנסות לפחות ללכת ביחד לייעוץ או לבד לדבר אליה בעיניים אל ליבה להגיד מה אתה רוצה מה עובר עליך מה בא לך לשתף ואני חושבת שלא צריך לדרוש כלום דבר כזה לא דורשים. אתה יכול לבקש לנסות או להציע משהו קליל לפחות אחד היא לא חייבת להסכים אם מסכימה לדבר אחד אז תכבד ותעריך את זה. במידה ואין שינוי לאחר השיחה או כמה שיחות שבאמת ניסת והיית סבלני
אז כנראה זה מה שיש לטוב ולרע ועכשיו תעשה חושבים מה אתה רוצה באמת.
אם אתה לרגע חושב או חשבת שבגלל זה מותר לך לבגוד ולשקר אז זאת טעות! אם משהו לא מסתדר לך עדיף לפרק ולהיות מאושר ולא בסתר. אני גם לא חושבת שדווקא סקס מגוון יעשה אותך מאושר וגם לך תדע מה תשיג בשדות זרים תמיד נראה מתוק יותר.

יקירי הנזיר, כל מה שכותבות לך הנשים פה

ואני קראתי את כל ההודעות, א ל ת א מ י ן , מה שאתה יכול לעשות עם מאהבת
או מה שאתה יכול לעשות עם סרטים כחולים, אתה לא יכול לעשות עם אשתך, ולא
תוכל לעשות עם אף אשה אחרת שתינשא לה, זהו !!!! לא כל אחת אוהבת לרדת ולא
כל אחת אוהבת שיורדים לה, כל עוד אשתך טובה לך יותר מאוננות עצמית תחזיק
אותה וחזק, כי יכול להיות שהיא זו שתברח ממך, גם גבר שאוהב סאדו ואשתו לא
רוצה רואה סביבו רק את הגברים שמספרים לו סיפורים, אז תספר גם אתה סיפורים,
הפה של אשתך זה לא ביוב ולא חובה שהיא תרצה למצוץ לך ושכל נוזלי הפיפי שלך
יהיו בפה שלה, זה שהיא לא רוצה נשיקות צרפתיות איתך זה אולי בגלל שיש לך ריח
רע מהפה, חשבת על זה?

תברר מאיפה זה בא, אגב גם לזרע יש ריח מגעיל, למה לה הזרע בפה שלה?

תתאפס על עצמך גם זוגות אחרים לא יורדים אחד לשני וחיים עם זה בשלום.

אמרלדה

Active member
גם זוגות אחרים לא יורדים אחד לשני וחיים עם זה בשלום - שניהם

ובכלל, כל דבר זה בסדר אם זה שניהם.
&nbsp
אבל אם אחד מרגיש חסך גדול, זה לא שניהם. הוא חייב להעלות את זה בפניה
והיא חייבת להסכים ללכת אתו - או לבד - לטיפול.
&nbsp
ברור שיש פה דברים שהם חריגים. אי אפשר להגיד "לא נורמלים", אבל חריגים.
מצופה מאישה אוהבת שלפחות תנשק את חזהו של בעלה מעת לעת, אם לא
דברים אחרים. הדבר הזה מקורו בילדות, בבית שהיא גדלה בו, במושגים שלה
על מין - מלוכלך - וכדומה. והיא חייבת טיפול. וזה לא יהיה זבנג וגמרנו. זה טיפול
עומק, על ילדותה. צריך סבלנות.

לין 301

New member
טוב, אז הנה עצה של לין... :)

לכאורה, הכי קל לייעץ לך למצוא מישהי מחוץ לנישואין, איתה תוכל לממש את כל הפנטזיות ולמלא את כל החסכים...
אבל, אתה צריך לזכור שלכל דבר יש מחיר.
לבגידה (זה במידה ויש לך ביצים גדולות מספיק בשביל לממש בגידה), לבגידה - יש מחיר. אתה תשלם בשקט הנפשי שלך, בייסורי מצפון, אולי אפילו בכך שהכל יתגלה. תלמד לבדוק את עצמך עשרות פעמים, למחוק היסטוריה בנייד ובמחשב, למחוק את החיוך החלומי שיהיה מרוח לך על הפרצוף כשאתה טורף את כל מה שיש במקרר אחרי פגישה מדהימה. תתגעגע לאסורה שלך ותתחיל לשקול - האם החיים שלך מתאימים ולמה, ואולי אישתך בכלל לא מתאימה לך, וכמה תפסיד אם תתגרש...
ועוד ועוד...
הרגשת החסך שלך בהחלט נראית לגיטימית. אבל בחיים הכל עניין של פשרות. בבת הזוג לחיים שלך בחרת במודע להתפשר על תכונות אילו ואחרות, כי היו בה תכונות נעלות יותר בעיניך, שגרמו לך לבנות איתה בית וללדת ילדים. התכונות האלה עדיין שם... על השאר אתה תצטרך להתפשר... או שלא, ואז יש לך 2 ברירות:
1. להתגרש ולהפסיד המון. ואתה תתחרט אם תתגרש מבטיחה לך.
2. לבגוד ולהפסיד המון כמו שתיארתי, יש סיכוי שתפסיד אף יותר מאשר אם תתגרש... אני מדברת על האכזבה מצד האישה והילדים וכל המשפוחה אם העניין מתגלה..
רק מפרטת טיפה... ושיהיה בהצלחה :)

לין 301

New member
ואולי בכלל

יש ממך ריח רע או שאתה לא מי יודע מה אסטטי, אתה יודע... הכל יכול להיות. אפילו יכול להיות שגידלת לך בביצה מספר 1 יער שוויצריה הגדולה.. ואז - וואלה למה לא אוראלי היום?... אז ... בוא ננסה לנחש...

vjoded

New member
תשובה ארוכה ומנומקת לעצה של לין 301

"לכאורה, הכי קל לייעץ לך למצוא מישהי מחוץ לנישואין, איתה תוכל לממש את כל הפנטזיות ולמלא את כל החסכים...אבל, אתה צריך לזכור שלכל דבר יש מחיר."
&nbsp
לכל דבר יש מחיר, צריך לבחור באפשרות הכי פחות גרועה, עם המחיר הכי נמוך, המשך המצב הקיים, הכי גרוע, המחיר הכי כבד, בהמשך כשהוא ישבר זה יכול להגיע גם לגירושין ואז המחיר יהיה כבד עוד יותר.
&nbsp
&nbsp
"לבגידה (זה במידה ויש לך ביצים גדולות מספיק בשביל לממש בגידה), לבגידה - יש מחיר. אתה תשלם בשקט הנפשי שלך, בייסורי מצפון"
ביצים גדולות בשביל בגידה? תלוי איזו בגידה, בשביל בגידה במדינה ומכירת סודות הגרעין, כמו מרדכי וענונו, לזה באמת צריך ביצים ענקיות!
לבגוד בבת זוג שלא נמשכת אליו ולא אוהבת אותו מכול הלב? יש סיכוי ענק שאפילו היא תסלח או ותיקח את זה בסבבה ובהבנה, אלא אם כן היא ממש טיפשה ואגואיסטית/חולת נפש ללא תקנה.
&nbsp
אני יכול להעיד על מקרה שהיה לי עם בת זוג שאחרי 3 שנים ירדה לי המשיכה אליה, בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה "בריאותית", כבר לא הייתי בטוח שאני אוהב אותה למרות שהיא מאוד אהבה אותי ונמשכה אליי, חודש שלם לא עמד לי עליה, לא שכבנו, למרות שהיא הייתה חרמנית עליי אששש!!! כבר הרגשתי הרגשת מחנק מהקשר.
ואז היא בגדה בי והתאהבה במישהוא אחר ועזבה אותי סופית!
תתפלאי לשמוע, לא כעסתי עליה בכלל, נשארנו ידידים טובים לתקופה ארוכה, אפילו המשכתי לעזור לה ולייעץ לה בכל מיני עניינים, אפילו עזרתי לה עם בן הזוג, שהיה לה אחרי שהמאהב עזב אותה.
&nbsp
"להתגרש ולהפסיד המון. ואתה תתחרט אם תתגרש מבטיחה לך."
להתגרש ברע זה נורא, לחיות ככה, עוד יותר נורא.
להתגרש בטוב, בצורה מכובדת, עם הסכם הורות משותפת, לא נורא בכלל.
&nbsp
"לבגוד ולהפסיד המון כמו שתיארתי, יש סיכוי שתפסיד אף יותר מאשר אם תתגרש... אני מדברת על האכזבה מצד האישה והילדים וכל המשפוחה אם העניין מתגלה.."
אם בזמן הבגידה או לפניה הוא יוציא מאישתו וידוי כנה, לגבי זה שהיא:לא בטוחה שהיא אוהבת אותו/לא באמת נמשכת אליו/לא אוהבת אותו בכלל/מחבבת אותו בתור בן אדם, אז אם וכאשר הוא יתפס בבגידה, מנסיוני זה יהיה קייס רציני שיכול לגרום לה לסלוח לו ואפילו לעשות חשבון נפש עם עצמה, יוכל לומר לה:
"אמרת שאת לא בטוחה שאת אוהבת אותי, אמרת שאת מחבבת אותי בתור בן אדם ולא רוצה לפגוע בי, הייתי בטוח שזה לא יזיז לך ולא יהיה אכפת לך, אהבתי אותך, עדיין אוהב אותך, נורא נפגעתי כשהבנתי שזה לא הדדי, לא יכולתי לעזוב אותך ואת הילדים אבל גם לא יכולתי להשלים עם העובדה שאהבה שלי אלייך לא הדדית ולא הרגשת כמוני, לא הייתה לי שום ברירה אלא לחפש את האהבה במקום אחר! תביני אותי, גם אני בן אדם עם רגשות, גם לי מגיע שהבת זוג שלי תאהב אותי מכל הלב ותמשך אליי."
רגשות הקנאה במאהבת, ההבנה שהוא לא מובן מאליו, שיש נשים אחרות שכן נמשכות אליו, יכולים לשנות את כל היחס שלה אליו מן הקצה אל הקצה ולטובה.
אם לא ישנו, אם למשל, היא לסבית בארון, הסיכוי שזה יגרום לה לפגיעה קשה שתגרור מסע נקמה רציני, קלוש, אז הם יתגרשו בצורה מכובדת עם הסכם הורות משותפת או משהוא כזה, אולי סוף סוף היא תתחיל לחפש את האושר של עצמה ולטפל בבעיות שלה.
&nbsp
"למחוק את החיוך החלומי שיהיה מרוח לך על הפרצוף כשאתה טורף את כל מה שיש במקרר אחרי פגישה מדהימה. תתגעגע לאסורה שלך ותתחיל לשקול - האם החיים שלך מתאימים ולמה, ואולי אישתך בכלל לא מתאימה לך, וכמה תפסיד אם תתגרש..."
אם זה יקרה, זה יהיה נהדר בשבילו, ההחלטה לא תהיה מאוד קשה, יוכל לתפוס את אישתו לשיחה, להודיע לה שהוא מאוד מעוניין להתגרש בצורה מכובדת, לטובת שניהם והילדים, שינמק היטב בצורה משכנעת את הסיבות, מבלי לספר על המאהבת.

למעלה