חסך אמיתי או דרישות מוגזמות?

יש לכם בעיה גדולה-אתה בא אליה ב"דרישות"

אתה מנקודת שיפוט ולא בהבנה. מה עם עדינות? אחרי הכל אתם חיים שנים רבות. לא נראה לי שיש אהבה אליה מהצד שלך. אחרי הכל בניתם משהו ביחד,משפחה, למשל. חייב להיות משהו ביניכם שכדאי להשקיע. אלא אם כן אתם חיים עם מחיצה ביחסים ביניכם וחוסר התקשורת זולג לסקס מתחומים אחרים.

הנזיר7

New member
את טועה לגמרי

את נשמעת כמו אשתי... זה בדיוק תשובה שמתאימה לה ולכן אני לא יכול להתאפק מלענות.
בנינו משפחה אבל אני גם גבר ולא רק בעל ואבא.
אם לרצות חיבוק, ליטוף ונשיקה זה בעינייך שיפוטי - אני כאן הבעייתי?
אני לא דורש. אחרי 20 שנה של חסך, אני מספר מה חסר לי ולמה אני זקוק. זה לא עדין מספיק?
ולהיפך, יש אהבה והבנה ותקשורת. ובכל זאת אני רוצה אותה יותר ממה שהיא מסוגלת ורוצה לתת.

למה אתה מתכוון ב"סקס קצר"?

יכול להיות שאתה גומר ממש ממש מהר והיא בכלל לא מספיקה להנות?

הנזיר7

New member
מילות סיכום

אחרי כל כך הרבה קוראים ודי הרבה מגיבים אני חושב שהגיע הזמן לסכם.
התגובות מראות כי לכל אחד השאלה התכתבה עם מקום כואב אחר. מגיבים (ובמיוחד מגיבות) רבים בחרו (במודע או שלא) להתייחס לרסיס משפט אחד מכל הפנייה שלי. כולם קוראים את אותו הקטע וכל אחד רואה משהו אחר ומילה אחרת הקפיצה אותו. לקח לחיים – כולנו צריכים להזהר בפרשנות ובעצות חינם, ובהאשמה אוטומטית של בני המין השני מתוך הבנה והזדהות עם הדומה.
אז מכל מה שנאמר אני לוקח את ההסבר שנראה לי מתאים ואת הפתרון השכיח ביותר שהוצע. למי שיקרא ברצף זה יהיה די ברור (ולא לין, זה לא ההסבר שלך שגידלתי "בביצה מספר 1 יער שוויצריה הגדולה"). למדתי מכולם וגם ממה שנראה לי לא נכון.
תודה למי שהרגיע אותי וכתב/ה שמה שחסר לי הוא לא מטורף, ולמי שהציע פתרון, ולכל מי שטרחו וכתבו לי הודעה פרטית (ודוקא בגלל שהיא אישית יותר היא לא כאן).
לכו חבקו, נשקו, לקקו, מצצו, לטפו, תנו טפיחה על הטוסיק, תלטפו בגניבה סתם באמצע היום את איזור המפשעה או החזה של הזוגי (ודוקא כשהילדים בחדר הסמוך), תתקלחו יחד או לפחות תנגבו ותנשקו, תסתכלו באהבה ובתשוקה בעיניים של בן או בת הזוג, וגם - תביאו פרחים. גם בגיל 70 אפשר לעשות את כל זה. זוגיות זה יותר מחדירה. לצערי, בלי אינטימיות גופנית הזוגיות תגסוס.

strangergirl

New member

אתה מקסים מגיע לך טוב ולהיות מאושר ומסופק.

סיגלית 2014

New member
מנהל
בהצלחה

ובנוסף לברכת ההצלחה (סליחה על האורך):
ברור שיהיו קשת של דעות. ככל שתשאל יותר אנשים, תקבל יותר דעות והצעות לפתרון. אין תשובה אחת נכונה ואין "פתרון בית ספר".
כל אחד ידבר מתוך ניסיון החיים שלו ומתוך הכאב שלו וייעץ לך לעשות מה שהצליח לו, או מה שהיה צריך לעשות (לאחר שהתחרט על מעשיו שלו).
העניין והחוכמה הם ללמוד מניסיונם של אחרים כמובן אבל לא לפעול בדיוק כמוהם אלא "להתאים" את העיצה למציאות שלך.

שנית, וסליחה אם זה נשמע ביקורתי, אבל במבט מהצד, לאחר קריאת ההודעה שלך ולאחר קריאת רוב התגובות, נראה כי לא כך כך הבנת את מטרת ההצעות וההסברים של כל אחד מהמגיבים. כל אחד נתן לך נקודת מבט שונה. תוכל להתבונן מכל נקודת מבט ולהבין שאתה יכול לקחת קצת מרוב התגובות כאן. ולא דווקא את "ההסבר שנראה לי הכי מתאים" כי יכול מאד להיות שאתה פשוט עיוור למציאות.
אתה יכול כמובן לנסות את מה שהציעו לך כמו: לחזר אחרי אשתך, להתקלח איתה, לתת לה אהבה, או לחילופין לנסות להתבונן על נשים אחרות. זו החלטה שלך. אבל כל הפעולות הללו לא יפתרו את הבעיה, אלא רק את הסמפטום. הבעיה עצמה לא ידועה לך, אחרת היית מוצא לה פתרון.

ודבר אחרון והכי חשוב, לכל בעיה שיש לך בתחום הזוגי, יש לך שותפה. כשמתעוררת בעיה יש אשמה מסוימת בבת הזוג שלך אבל מכיוון שאתה שותף למערכת הזו, קח בחשבון שחלק מהאשמה נמצא גם בך. ואת נקודת המבט הזו ניסו להראות לך ביותר מחצי מההודעות.

מאחלת לך מכל הלב בהצלחה במציאת פתרון והמשך חיי מין מהנים.

סקס

אמור להיות מהנה ולא מענה...
אתה דווקא נשמע לי בנאדם מיני לאללה ולכן חבל. אל תוותר על אחת מהנאות החיים (שבחינם...) סתם.

לאחר לבטים, אומר לך מה שאני חושבת
הדרך היחידה שאני אוהבת לקיים יחסים זה בתנוחה מיסיונרית, ככה אני מרגישה את הגוף שלו, וזה חשוב להנאתי. קורה גם שאני מחוץ לבית ונאלצת להסתפק עם מה שיש... כי יש רק שולחן משרדי...
לגבי מציצות, אני לא יודעת מה זה עושה לגבר, אני כן יודעת שזה מגרה ומטריף את החושים...
אבל כל אדם וטעמו...

tgranot

New member
שידרת את מילת המפתח

את כן אוהבת מגע. תנוחה מינית בחדירה זה באמת עניין של העדפה, וטוב שיש גם כמה דברים שמטריפי לך את החושים שכן זה מעיד על מיניות בריאה .

Chikkko

New member
החסך הוא אמתי מאוד

ראשית - אני גבר.
אני לא רוצה לאמר לך מה לעשות...
הבנתי שאתה לא בן 20, אבל בחור בן 20 שאין לו ניסיון מיני של נשיקה צרפתית או מין אוראלי...
אני רק אומר, שהחסך שאתה מדבר עליו, הוא מאוד אמתי.
תתפלא כמה גברים אחרים סובלים מהנושא הזה, ולא מרגישים בנוח לדבר על זה עם חברים שלהם או אפילו באינטרנט.
למעשה, זה מאוד קשה לקבל חוות דעת מגברים, מפני שאין לך שום פינה בעולם השמורה לגברים בלבד.
&nbsp
זה מצער שהעניין הזה שקרוי בימינו "זוגיות" הולך אך ורק לפי רצונה של האישה, ולא לפי רצונו של הגבר.
עצם המילה "זוגיות". עצם עניין המונוגמיה שהוא בכלל לא טבעי עבור הגבר.
מונוגמיה תמורת קצת סקס פה ושם, והכי מינימליסטי שיש...
ולחשוב שאתה עוד מבקש מן "אישור" מהמין הנשי, המגדר הנשי.
&nbsp
תגיד, יש מצב שגדלת בבית של אמא חד הורית? ללא אבא, ללא אחים?
מה עוד אתה מקבל מאישתך, חוץ מיחסים אינטימיים? מה בדיוק היא מביאה אל השולחן?
&nbsp
אם בא לך- אני זמין למסרים.

anesthesi

New member
אני יודע שכבר חפרו לך כאן, אז הנה עוד קצת

אני חושב שהרצונות שלך הן מאוד לגטימיים.
מערכת יחסים היא במידה רבה עניין של פשרה. מה שמתאים לה אולי לא מתאים לך וכו' - אבל הרעיון הוא שזוג שאוהב אחד את השני ורוצה לעשות טוב אחד לשני, גם צריך למצוא את עמק השווה בין הרצונות של שני הצדדים.
צריך שיחה - לא מאשימה - לא לנסות לחנך - לא לנסות לשנות את השני, רק להגיד, שמעי, זה ממש חשוב לי, ואני לא אוהב את הרגשה הזו של נזקקות מתמדת. אני מרגיש קורבן, ואני לא אוהב את זה. אני אשמח אם נוכל מדי פעם לעשות X ו-Y, גם אם זה לא מדבר אליך. בזוגיות הולכים אחד כלפי השני, ואני ממש מוכן ומעוניין גם לעשות עבורך דברים שאת מעוניינת בהם, גם אם אליי זה לא ידבר.
(אגב, זה אפילו לא חייב להיות בתחום הסקס... מה לעשות, מערכת יחסים זו גם מערכת של פשרות, הסכמים, תן וקח, וכו').
&nbsp
אני אתן לך דוגמה מאצלי: אני הרבה יותר מיני מזוגתי. מבחינתי, אני מסוגל לקיים יחסי מין פעם ביום. היא, מבחינתה, היתה יכולה פעם בשבוע, או אפילו פעם בשבועיים, וזה לא היה מזיז לה. בתחילת היחסים זה גרם לאינספור חיכוכים.
עד שיום אחד, פשוט ישבנו ודיברנו על הנושא, והסכמנו שזה ממש בסדר שיש בינינו הבדלים, אבל שננסה ללכת אחד כלפי השני. אני אקבל פחות ממה שהייתי רוצה. היא תיתן יותר מהכמות שהיא מרגישה, וסיכמנו על שני ימים ושעות קבועים בשבוע, והתחלנו ליישם את זה באדיקות, גם אם יתהפך העולם.
זה נראה אולי לא רומנטי, אבל זה הכניס שקט מוחלט למערכת. במקום כל החיכוכים, נהיה רגוע וכיף. והכל בעזרת שיחה, הבנה, ורצון כנה שלשני הצדדים יהיה טוב.

anesthesi

New member
כן.

לא רק שאפשר לסבול את זה, זו היתה אחת מהפעולות המוצלחות ביותר שעשינו בזוגיות שלנו.
את לא מתארת לעצמך כמה מתחים זה העלים.
ושיצביעו כאן האנשים שאין להם מתיחויות תמידיות בנושא של סקס.

Chikkko

New member
יש בעיה לשלוח מסרים

אני חסום משליחת מסרים, כי עברתי על תקנון הפורומים בפורום אחר לפני כמה חודשים.
&nbsp
מה שאתה מתאר, גם כאן וגם במסרים, נשמע לי כמו מערכת נסיבות שמצדיקה רומן, יזיזות עם בחורה זרה, או שירות מיני בתשלום עם בחורה מקצועית.
אני אומר לך דעתי, ולא מציע לך שום דבר. אני רק מדבר על זה באופן כללי.
&nbsp
אני שואל את עצמי אם אמירה שכזאת, היא אמירה שאתה יכול לקבל בטיפול מקצועי, ואני נוטה לאמר שלא, בוודאי שלא מפסיכולוגית אישה, וכנראה שגם לא מפסיכולוג גבר.
אלו האחרונים, נוטים רק לחייך, להנהן, ולאמר משהו כמו "תהיה חזק ותתמודד".
במילים אחרות, הם מבזבזים את זמנו היקר של המטופל ומשיקולי זהירות יתר, נמנעים מלתת עצה מעשית כלשהי באופן פסקני.
אתה נמצא בבעיה...
אף אחד בעולם לא יפתור לך את הבעיה שלך, וגם לא יסתכן עבורך במתן עצה בלתי הפיכה.
יש רק איש אחד שיכול להחליט שהוא לא מוכן להמשיך לסבול את זה יותר, וזה אתה.
&nbsp
&nbsp

למעלה