חפירה בנושא לקים, גילוי דעת

קשכפית

New member
או קי הבנתי. אז שוב, מחזקת אותך לגבי

המחזק של סלי הנסן, זכרי בקבוק בצבע זהב. זה כבר השלישי שלי, עשה לי ציפורניים ממש חזקות חשבתי שזה חארטה אבל לא.

lilo4

New member
אחלה, אני אחפש ../images/Emo13.gif

אגב, כתבת שאת מאוד אוהבת מברשות דקות- אז באמת תנסי איזה לק של ג'ייד. אל תקני מאתיים במכה, תקני אחד בשביל הניסיון [אם תמצאי צבע נורמלי, כמובן]. המברשת שלו אפילו יותר דקה מזו של שיק. הם קצת יותר יקרים משיק, אבל תמיד יש עליהם אחלה מבצעים

צונית

New member
אני בהחלט מסכימה איתך

שיקר יותר אינו מילה נרדפת לטוב יותר. לכל אחת מאיתנו יש משהו שמתאים לה יותר וכזה שמתאים לה פחות. ישנן בנות ששיק מתקלף להן תוך שעה מרגע המריחה, ישנן בנות שהוא מחזיק שבוע ויותר טוב מלקים יקרים להחריד. כל אחת צריכה לנסות ולראות מה מתאים לה. העניין בהזמנות מחו"ל זה המבחר. לצערנו בארץ אין מבחר בכלל, לא לבחורות צעירות בכל מקרה שמחפשות גוונים יותר קלילים מחום, אדום ויין. תראי לי לק של ג'ייד בצבע כחול או ירוק. לק של קרליין בצהוב או סגול ניאון. רק שיק לאחרונה התחילה עם ליין צעיר וצבעוני יותר (והאמת ראיתי שגם לייף! יש להם כמה חדשים בכחול, ירוק וצהוב!), וזה עוד בלי לדבר על מרקמים שהם לא קרם או פרוסט. המותגים שניתן לרכוש דרך האינטרנט מספקים אינספור גוונים ואינספור מרקמים שכל אחת יכולה למצוא בהם את מה שהיא אוהבת ומחפשת. אני לדוגמא כמעט ולא מצאתי בארץ גוונים קייציים שמחמיאים לי. אז נאלצתי לפנות לחברות מחו"ל. בנוגע להתאמה לבגדים, אני ממש לא דוגלת בזה. לא צריך להגזים, לק זה משהו שמורחים פעם, פעמיים בשבוע ונשארים איתו. לא צריך לחשוב יותר מדי על אם החולצה מתאימה לו או לא, זה מוציא מהכיף.

קשכפית

New member
נראה לי שאת.... צודקת. ../images/Emo13.gif

גם בקשר לכך שלכל אחת יתאים סוג אחר. ובעיקר בכך שאין בארץ מבחר מגוון. ובקשר לבגדים את גם צודקת. לא באמת חשבתי שצריך להתאים לק לבגדים אלא שיש צבעים שכאילו "מבקשים" את זה, אלו האטומים הכהים של סגול, ירוק, כחול, כתוב אבל במחשבה שנייה את שוב צודקת. אוף אתך

צונית

New member
האמת שאתמול יצא לי ללבוש גוון תואם

וזה באמת היה יפייפה! היה עליי לק חצילי (בשרשור למטה יש תמונה) וחולצת פסים בסגול ולבן. פתאום באמצע היום הסתכלתי במראה וקלטתי את זה וזה היה ממש יפה בעיני. להגיד שאי פעם אני אנסה שזה יהיה בכוונה? שלילי לגמרי. גם ככה קשה לי לבחור כל יום בגדים, אני לא צריכה עוד כאב ראש בתחום הזה

tokit

New member
אני בכלל לא מתאימה לקים לבגדים

ממש לא. אני פשוט בוחרת את מה שבא לי באותו הרגע ובזה נגמר הסיפור. מעבר לזה - עניין של מברשת צרה או רחבה זה עניין של טעם והרגל. פעם אהבתי רק את המברשות הצרות של אסי, היום אני לא סובלת אותן וחייבת את המברשות הרחבות יותר. אני אישית מאוד מרוצה מהאיכות ומהמגוון של הלקים של OPI ושאר חברות. אני לא קונה אותם כי אני אוהבת לקבל חבילות, אלא כי אני באמת חושבת שהם הכי טובים לי. אם את חושבת שאת מסתדרת הכי טוב עם לקים של שיק - זה גם בסדר ומקובל. העיקר שתהיי מרוצה.

קשכפית

New member
היי טוקית. אז כאן את מסתתרת... ../images/Emo13.gif

לגבי הבגדים כמו שכתבתי עכשיו לצונית, במחשבה שנייה אתן צודקות. בקשר למברשת, אני מאוד התקשתי עם זו של אופי. בקשר לאיכות אני לא מתווכחת אלא שאני הופתעתי בגדול כאשר הלקים של אופי התקלפו ממני באותו היום או למחרת, זה לא קרה לי עם שום לק עד אז. לגבי שיק, אין לי שום סנטימנטים לא לשיק ולא לחברה אחרת, פשוט עד היום הם הכי עמידים עלי וזה נוח לי שלק לא מתקלף כבר למחרת. הייתי רוצה לנסות גם את הסוג של צ'ינה גליז אך אינני יודעת/מוצאת היכן לרכוש בארץ. את במקרה יודעת? * בקשר לחבילות זה לא היה ברצינות... לא בגלל זה קונים כמובן, אלא שזה גם נחמד כאילו לקבל הפתעה...
ואגב לפני מס' ימים צפיתי ביוטיוב שלך שבו את מורחת משפע חומריך המשובחים ומדברת בין היתר על פריימר, האם יש לך המלצה לאחד כזה שאני יכולה לרכוש בארץ שטוב לעיניים ולפנים כאחד? או שזה מגיע בנפרד תמיד? בכל מקרה אשמח להמלצה על שכזה לעיניים. תודה...

tokit

New member
אני לא יודעת על מקום שמוכר צ'יינה גלייז בארץ

תראי, אם את מרוצה עם לקים של שיק - אחלה. ממש אין עם זה בעיה. לי אישית לקים של OPI מחזיקים מעמד 5-6 ימים בכיף. לרוב אני מורידה אותם קודם כי משעמם לי, אבל הם בהחלט לא מתקלפים אצלי אחרי יום. אני לא מכירה אף פריימר שמיועד לפנים ולעיניים. לעיניים אני יכולה להמליץ על זה של טו פייסד.

tokit

New member
בעצם ביקשת אחד כזה שניתן להשיג בארץ..

אם כך - סמאשבוקס. הבעיה היא שהוא מאוד מאוד קטן (משהו כמו 2 גרם) ויקר, כך שלדעתי ממש לא משתלם לקנות אותו.

קשכפית

New member
או קי תודה על התשובות וחידוד אחד אחרון

האם טו פייסד זו שם של חברה? האם זה נמכר בארץ? לא מכירה את השם הזה, היכן הם נמכרים? תודה רבה באמת וזהוא, לא מטרידה יותר.

foggy night

New member
too faced זו חברה שלא נמכרת בארץ

ניתן להשיג בחו"ל ברשת ספורה או בחנויות אינטרנט, איביי וכו'.

קשכפית

New member
טוב, תודה ואוף. לא בא לי להזמין מחו"ל.

אשאל גם בפורום איפור על המלצה של משהוא שיש בארץ ולא נורא יקר.

Ultra marine

New member
עונה :)

אני אוהבת לקים מעניינים. וכאלה, מה לעשות, קשה אם בכלל אפשר למצוא בארץ.. לכן אני מעדיפה להזמין מחו"ל שיש לי מגוון. לא ניסיתי לקים של שיק / ג'ייד וכו' אז אני לא יודעת להגיד אם הם עמידים עלי או לא. אממה, לייף, שיק וחברים נוספים מכילים חומרים רעילים. אז אני מעדיפה לשלם עוד כמה שקלים (עד לאחרונה זה היה ממש ככה, עד 25 ש"ח) ולקבל לק שלא מכיל את החומרים האלה (יש קישורים בהודעות הנבחרות). לפי מה ששמעתי לג'ייד אין חומרים בעייתיים אבל שוב, המגוון... כנ"ל לגבי אורלי. אני לא מצליחה למצוא בארץ משהו שמדבר אלי שלהם. בגדול אני חושבת שכל אחת צריכה לבחור מה שמתאים לה מבחינת תקציב, מבחינת עמידות, מבחינת בריאות (אם זה חשוב לה). אגב, אני התחלתי גם כן בעיקר עם OPI ואסי. ואני חייבת להודות שאני לא סובלת את אסי! הפסקתי לקנות אותם לחלוטין. המרקם שלהם לא נוח לי למריחה, המברשת מעצבנת אותי והצבעים באמת משמימים.. כרגע הפייבוריט שלי - צ'ינה גלייז. (למרות שאני מאוד אוהבת עדיין את OPI).

קשכפית

New member
היי יקירה, נפגשות שוב

אז אם את מחבבת את צ'ינה גלייז ,ספרי לי איזו מברשת יש להם אם היא רחבה כמו של אופי או משהוא יותר ידידותי למשתמש וכמו כן איך העמידות של הצ'ינה עליך ואחרון מהיכן את רוכשת? מה מחיר לק שלהם ומשלוח? ובזאת סיימתי לחפור (בנתיים). בייי אני שואלת כי בא לי גוון סגול מדליק שאני לא מוצאת בארץ. וראיתי כאן למטה דוגמא של כזה בדיוק.

Ultra marine

New member
הי! שמחה לראות אותך שוב!

לגבי הצ'ינה גלייז, עד עכשיו קניתי דרך טרנס דיז'יין אז צריך לחשוב על אופציה אחרת... סביר ש ebay ואם לא אז יש עוד 2 אתרים ששולחים כרגע לפחות לארץ (שניהם מופיעים בקישורים של הפורום - nail etc ו 8ty8) לדעתי המברשת קצת מזכירה את OPI אבל היא יותר צרה ממנה ולדעתי קצת יותר ארוכה. לי היא מאוד נוחה. מבחינת עמידות אני חושבת שהיא דומה לזאת של OPI שהיא די סבבה, אבל לקים לא כאלו עמידים עלי באופן כללי ולצערי זה גם פונקציה של הבסיס והטופ. כרגע יש לי את הטופ של סשה שמכווץ את הלק
ככה שהעמידות פחות טובה.. מצד אחד באסה מצד שני אני גם ככה מחליפה בערך כל יומיים...

קשכפית

New member
תודה מותק.

מה שלום הילדה שלך? והגור? מקווה טוב. בקשר ללקים אני מאוד רוצה אחד של צ'ינה גליז אבל לא הגיוני לעשות הזמנה לאחד. אוףף לא מוצאת סגול כמו שאני רוצה שלהם נקרא grape pop ומצאתי את זה באתר אחד של אי ביי וזה עולה כ 7 דולר לא יודעת כמה משלוח. אבל גם לא אקנה מחו"ל אחד וגם לא יודעת איך לקנות באייביי
לא בא לי להירשם בפייפל. יום טוב!

Ultra marine

New member
לא חייבים להרשם לפייפל

אפשר לשלם גם בלי להיות רשומים. בכל מקרה, יש כאן בנות שעושות הזמנות ומחפשות שותפות להזמנה.. תראי, כאן זה הרבה יותר זול - http://www.nailetc.com/grapepop.html אם את מזמינה 6 לקים המשלוח עולה 14.99$ (2.5$ ליח') 6.7$ כולל משלוח - 26 ש"ח.. לדעתי שווה..

למעלה