חפירה בנושא לקים, גילוי דעת

קשכפית

New member
בדקתי, אכן שווה אבל

יש שם רק גוון אחד שאני רוצה, הסגול הענבים פופ אם מישהיא תרצה מצטרפת אצטרף אליה לאחד. תודה

dhara

New member
../images/Emo196.gif את, כן את!

בפעם הקודמת שקראתי הודעה שלך שתיארת בה מחירי לקים + הכיתוב "שווה" זה נגמר בהתמכרות עצבנית לטראנס דיזיין. חשבון הבנק המדולדל שלי מתחנן בפנייך שתפסיקי לתת לי רעיונות חדשים למאיפה להזמין לקים!
[אני ממש מרגישה דגדוג באצבעות לבצע את ההזמנה האחרונה מטראנס שנגנזה בגלל השטויות שלהם, זה תקין או לפנות לרופא???]

Ultra marine

New member
אולי תחברי לקשכפית! :)

תזמינו ביחד
ואני? אשמה לחשבון בנק שלך? זה לא ששלי במצב כזה מזהיר

foggy night

New member
כמה מילים על אורלי

גיליתי שבכל מקום אפשר למצוא גוונים אחרים שלהם, ממש ככה - מסניף לסניף של הסופר פארם, אפריל וכו' אני מוצאת גוונים יפים, אז שווה לחפש. ג'ייד מוציאים כל הזמן צבעים חדשים - אז גם שווה לחפש. עכשיו הם הוסיפו למספרים גם שמות, מנסים להיות מגניבים כמו בחו"ל

RUTHIE1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי לגבי ORLY...

אתמול עברתי ב"אפריל" ו"על הדרך" הצצתי במדף...שתמיד אני מוצאת בו משהו יפה - ובניגוד לקניה של מותגים לפי תמונה ברשת, פה אפשר לראות את הגוון בוודאות...והמחיר יוצא 19.90 לאחד שזה סביר לכל הדעות. אז קניתי לי את PURE PETUNIA ואת THORNED ROSE. כאן יש תמונה של שניהם, די קרובה למציאות. אז מה אם יש לי המון לקים דומים?

foggy night

New member
אני איתך

עלי OPI נסדקו באותו יום או למחרת ולכן מכרתי את כל אלו שהיו לי. אני לא הזמנתי באינטרנט אלא קניתי בחו"ל. לעומת זאת אסי מעולים לדעתי. יש לי שניים ואני מרוצה מהם. אני בפירוש לא יכולה להגיד לך שהם יותר טובים משיק כי שיק מעולים (וקרליין מיוצרים גם בשיק). גם ג'ייד (ולייף של הסופר פארם) מעולים. גם אורלי שקל למצוא בארץ בפארמים ב- 20 ש"ח. לדעתי יש שתי סיבות טובות בלבד לקנות לק יקר: (1) כי אין צבע כזה בחברות זולות; (2) כי בא לך לק יוקרתי. אין הצדקה אמיתית למחיר. מבחינת התאמה לבגדים - זו אכן בעיה. הבעיה שלי היא בעיקר בחוסר ההתאמה שבין משפחת הורודים והסגולים לבין משפחת האדומים. אלו שילובים לא מוצלחים, למשל לק סגול וחולצה אדומה, אבל אין מה לעשות. אני יכולה להשתדל שהלק יתאים לבגדים וזהו. רק להשתדל. מבחינת הזמן: מחזק + שתי שכבות לק + מייבש אכן גוזל זמן. מצד שני, שלושה ימים הלק לא זז בכלל ורק אחר כך מתחילות לקפוץ פינות קטנטנות או שמתחילה להיות שחיקה בקצוות. לדעתי זה שווה את זה. מעבר לזה - אם את יודעת מראש שהשבוע לא יהיה לך זמן להתעסק עם זה - לכי על גוון בהיר / טבעי ואז לא רואים מייד כשהוא מתחיל לעשות עניינים. זה בעיקר תחביב. זה גוזל זמן כחלק מהכיף שבזה.

למעלה