אני איתך
עלי OPI נסדקו באותו יום או למחרת ולכן מכרתי את כל אלו שהיו לי. אני לא הזמנתי באינטרנט אלא קניתי בחו"ל. לעומת זאת אסי מעולים לדעתי. יש לי שניים ואני מרוצה מהם. אני בפירוש לא יכולה להגיד לך שהם יותר טובים משיק כי שיק מעולים (וקרליין מיוצרים גם בשיק). גם ג'ייד (ולייף של הסופר פארם) מעולים. גם אורלי שקל למצוא בארץ בפארמים ב- 20 ש"ח. לדעתי יש שתי סיבות טובות בלבד לקנות לק יקר: (1) כי אין צבע כזה בחברות זולות; (2) כי בא לך לק יוקרתי. אין הצדקה אמיתית למחיר. מבחינת התאמה לבגדים - זו אכן בעיה. הבעיה שלי היא בעיקר בחוסר ההתאמה שבין משפחת הורודים והסגולים לבין משפחת האדומים. אלו שילובים לא מוצלחים, למשל לק סגול וחולצה אדומה, אבל אין מה לעשות. אני יכולה להשתדל שהלק יתאים לבגדים וזהו. רק להשתדל. מבחינת הזמן: מחזק + שתי שכבות לק + מייבש אכן גוזל זמן. מצד שני, שלושה ימים הלק לא זז בכלל ורק אחר כך מתחילות לקפוץ פינות קטנטנות או שמתחילה להיות שחיקה בקצוות. לדעתי זה שווה את זה. מעבר לזה - אם את יודעת מראש שהשבוע לא יהיה לך זמן להתעסק עם זה - לכי על גוון בהיר / טבעי ואז לא רואים מייד כשהוא מתחיל לעשות עניינים. זה בעיקר תחביב. זה גוזל זמן כחלק מהכיף שבזה.