חצי בלוק קרח,,,,

עיניים

New member
החמאת לפרידמן ../images/Emo13.gif

ה"פפחחחח" היה בשביל הבויילר שמישהי הזכירה כאן לפני יומיים,,, הנפט של הפרידמן הזכיר לי "טקס המקלחת של סוף השבוע". ואגב, הפפחחח מתאים גם לתנור הנפט של פרידמן... בתוכו היה פח אותו היינו ממלאים בנפט שהיינו שואבים מפח הנפט שבחצר בעזרת "משאבת נפט", ואז היית צריך להיות האקרובט הכי מוכשר, כדי להפוך את הפח ולהחזירו למקומו בגוף התנור... בערך כמו שהופכים היום את בקבוקי המים הענקיים במתקן של "מי עדן" ,,,,,,,
))

magy

New member
טוב שהזכרת את העניין

אני מתאמנת במכון כושר רק בשביל להפוך את המיכל הענק הזה.... ראיתי אצל בת דודתי.....מיכלים קטנים..... צריך לדבר איתם על זה......... מה אני???????מצ´יסטה???????????????? עשרים קילו הדבר הזה........ לא לכל אחד יש גבר גברתן צמוד.......בבית........ איך הם לא חשבו על זה????????????? מחר מצלצלת אליהם...........תודה עינייייייייייייים

אין לי סיפורי בלוקים קרח

תמיד היה לנו פריג´ידר . אבל קשרתי קשרים עם ה"דוד" - מחלק הקרח.. היה צובט לי בלחי ונותן לי ללקק שאריות. שבוע טוףףף
נ.ב. לקח לי שעות לקרוא את השירשורים.. נהניתי וצחקתי..בכיף

magy

New member
לא טוף , לא טוף

ליקקת שאריות???????? כבר כשהיית ילדה קטנה?????????? לא עדיף שאת היית צובטת לו........והוא היה מלקק שאריות......???????? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הכל בגלל השטויות בפורומים אחרים..........נדבקתי..............
))))))))))))))))))))))))

שקדי

New member
אותך למנהלת.....ומייד....... ../images/Emo132.gif

התקלקלת שמה בבלקון........................

magy

New member
נגעת בדיוק בנקודת ג´י.....

עשינו שם שמח...........בבלקון....... למה לא באת?????????????? שלוש נשים על ארבל המסכן...........לא חראםםםםםםם? היית עוזר לו קצת....... היה נופל גם עלייך משהו........

שקדי

New member
נזקרתי בגורלו של שגרירנו בפריז.....

והחלטתי בהתחשב בגילי שיותר טופ לא

magy

New member
בגילך, כדאי גם לחשוב פחות

ותחשבו על זה...............

מגי, תיזהרי לך, את מצעידה כמה

אנשים פה להתקף לב בטוח כתוב "נוסטלגיה" לא? זה מזכיר את הסרט של רומן פולנסקי שנקרא ´WHAT?´ לא ממש זוכרת את העלילה אבל את הסצינה שבא האב, ממש על סף מותו, מבקש מהמשרתת לעמוד על המיטה מעל ראשו ורגליה פשוקות וזאת למה? "רציתי רק להזכר" הוא אמר

ez2

New member
הסיפור שלי על המקרר

שני אנשים שמתו נפגשים בגן עדן. "איך נפטרת?" שואל הראשון את השני. "קפאתי למוות" עונה השני. "זה איום", אומר הראשון. "איזו הרגשה זו, לקפוא למוות" ? "זה לא נוח בהתחלה", עונה השני, "אתה רועד וכואב לך באצבעות ובבוהנות הרגליים, אבל זו דרך רגועה למדי למות. לאט לאט, אתה מאבד את החושים ונרדם כאילו בשינה. ומה קרה לך" ? היה לי התקף לב" אומר האיש הראשון. "אתה מבין, ידעתי שאשתי בוגדת בי, אז יום אחד באתי הביתה במפתיע. רצתי לחדר השינה ומצאתי אותה לבדה סורגת . רצתי בחוץ למחסן, אך אף אחד לא הסתתר שם. רצתי לקומה השנייה, וגם שם אף אחד לא הסתתר. רצתי מחדר לחדר, ואז היה לי התקף לב קטלני ונפטרתי בדרך לבית החולים." האיש השני הניע את ראשו ואומר, "כמה חבל !!" "למה?" שואל הראשון. "אם רק היית מחפש במקפיא, שנינו היינו עדיין בחיים!"

נתיבה

New member
למטה היתה מגירה למים..ומכל המים

האלה היו פותרים את בעיית המחסור במים..

למעלה