חצי

חחח איזה חדר ואיזה נעליים...

אני עדיין בטראומה ממלחמת המפרץ כשהחדר שלי תפקד כ"חדר אטום". הפעם החלטתי - ברגע שייפול הטיל הראשון במרכז אני מדליק את האוטו ויורד לאילת.....

ChilD SouL

New member
דווקא כשיש אקשן ו...

אטרקציות חדשות אתה תרד לאילת
מעפן.
אתה מפסיד את כל החוויה והכיף.

את האקשן הזה כבר עברתי פעם

ויש לי בני משפחה בצפון שעוברים אותו יום יום ולא ממש נהנים מהחוויה. תודה על ההצעה , אבל אני מוותר....

Paranoid Eyes

New member
תאכלס

עברנו מספיק סרטים במלחמת המפרץ. תאר לעצמך שהאזעקה כבר נכנסת לך לחלום, עד כדי כך שאתה חושב שהיא בחלום.. אבל אח"כ מעירים אותך בהיסטריה ומסתבר שהיא אמיתית!! או אבא שנרדם בסלון, ואני לבד עם האחים שלי הקטנים... 3 בלילה אזעקה ואבא לוקח לו 3 דקות להתעורר... וואו היו טראומות...:/

ספרי לי על זה... ../images/Emo4.gif

אני לא אשכח בחיים את הסקאד שנפל לי בתחנת הדלק מול הבית שרק בנס מכתש ענק באספלט בשולי התחנה ולא פגע באחת המשאבות (דבר שהיה מעלה באש את כל הבנינים בסביבה והבית שלי ביניהם...).

ChilD SouL

New member
כמוהם - כמוני ../images/Emo8.gif

אין כמו לשמוע בחדשות אזעקה ולראות את אמא רצה מהחדר ועושה "קומי, קומי אזעקה".

RVD18

New member
../images/Emo24.gif

תשמרו לי מקום במועדון, כן? הייתי מתביין פה גם אבל אין כוח
וזה רק יהרוס את המצב רוח עוד יותר.

comet9

New member
אה בכיף

בינתיים את היחידה שעושה את זה. חש צורך לציין שאני!! זה שהתקשרתי אלייך מיוזמתי! בחודש האחרון! ואת אפילו לא טרחת לשאול לשלומי! אז תזדייני את! ולא! אין לי חברים.

s h i r a n 1 9

New member
משעמם לך?

אני תמיד הזמנתי ועדיין מזמינה.. משום מה יש לך משהו נגד...

comet9

New member
זו הבעיה

שאת מזמינה ומזמינה אבל בעצמך לא עושה שום דבר לגבי זה. סבבה שאת מזמינה ואנחנו מדברים כל יום אבל זה רחוק מלהיות משהו מוגדר

s h i r a n 1 9

New member
בעיה בעייתית

מעבר לזה שאני עובדת (ונשאר עוד שבועיים וחצי בדיוק!!) אתה עובד מיליון שעות ביום, בשעות שאתה בבית אני עובדת, וכשאני בבית אתה עובד - בעיה בעייתית. אגב, שולחים אותי למרכז הערכה, רוצים שאני אשאר.. מה אתה רוצה להגדיר?

למעלה