חצי

comet9

New member
זה שאת מתקשרת ואנחנו מדברים

כל יום בערך. זה סבבה. באמת ולהגיד שאני עובד המון שעות. סבבה אבל תאמיני לי שאני מתאמץ מספיק כדי שיהיו לי חיי חברה ופשוט אין

s h i r a n 1 9

New member
ואיפה אני נכנסת פה בתור ...

אשמה או משהו דומה לזה? לך יש משהו נגד רמלה, לא לי.. כל פעם שאני מזמינה אותך לבוא, מפריע לך שזה "רמלה" ונכון לא צריך "כל הזמן" רמלה, אבל פעם אחת לא היית פה... (בעצם פעם אחת כן - ופה זה נגמר) בתקופה האחרונה מאז שהתחלת לעבוד זה קצת (הרבה) יותר קשה, וכן אתה עובד שעות מטורפות, שתאמת זה יאמר לזכותך. בגלל זה אמרתי, עוד שבועיים וחצי ודי... אני יוצאת מכל השירות הזה והעבודה הזו... וזה יהיה אחרת, אני מקווה

Zoharrr

New member
מותק,

חיי המין שלי הם לא עיניינם של אפחד פה אז אתה מוזמן לא לדבר עליהם במי, ואם תמשיך לספור חברים על פי מי שהתקשר אחרון ובגלל שאני לא התקשרתי אליך בחודש האחרון אני לא נחשבת חברה אז באמת תלך להזדיין. כי ברוב הקשר הזה ל היו לך שיחות ולא התקשרת בכלל ומעולם לא אמרתי לך את מה אמרת כרגע. זאת הבעיה שלך, אתה עושה חשבונות של ילדים בני 5 "אני התקשרתי אחרון" אתה מכיר את אלונה,את מכיר אותי,אתה יודע שהיא לא מתקשרת ולא באה אלי. אתה לא באת אלי אפילו חצי דרך מעולם, רק אני באתי,וכן,זרקתי את זה לך פעם ומאז זה נשכח. אז כמו שרק אתה מתקשר,רק אני באה. (ולא,להיגד לי בשעה וביום שאני לא יכולה שתבוא "אני בא" זה ממש לא הדרך)

RVD18

New member
אל תדאג יהיה טוב

השגרה שנמאסת...אני מכיר את זה... וגם את הלבד הזה... זה יעבור ותנסה תמיד לראות את חצי הכוס המלאה כמו שאומרים, שלמרות הבאסה אין לך בעיות גדולות באמת (טפו טפו טפו) יהיה טוב

comet9

New member
היו. מינוסים בבנק. עיקולים

ועוד כל מיני דראעק תאמין לי שהיו לי צרות

pardoi

New member
מכירה את זה

ומשתתפת ב-"צערך"..אם אפשר לקרוא לזה ככה... תכל'ס זה כמו שכולם אומרים-שלב בהתבגרות...לי יש חברה אחת טובה שאני סומכת עלייה בעיניים עצומות וכל השאר הם....לא יודעת אם להגיד סתם אבל אני לא בדיוק נפגשת איתם יותר מידיי... מבחינ עבודה וכאלה אני דיי מרוצה מהמקום הנוכחי אבל בדומה לך..סדר היום שלי הוא דיי קבוע...עבודה,חד"כ, לפעמים חברים ולפעמים סתם בבית... לא יותר מידייי אטרקטיבי... מנסה לצאת לדייטים ומתאכזבת...כרגע אני מכריחה את עצמי לא לחשוב שאין כמו האקס ומחכה רק לגבר שיזכיר לי אותו... לא רוצה להגיע למצב של ייאוש בקטע הזה...

comet9

New member
נשמע שהיאוש כבר התדפק על ביתך

"מנסה לצאת לדייטים ומתאכזבת...כרגע אני מכריחה את עצמי לא לחשוב שאין כמו האקס ומחכה רק לגבר שיזכיר לי אותו..."

למעלה