Wallflower23
New member
חצ'קונים
אני בת 23 ואני כבר קרוב לשנתיים סובלת מהמחלה הנוראית שתוקפת באופן תמידי 7% מהאוכלוסייה. המחלה המצערת נקראת אקנה, זה דבר נוראי.
עד לפני חודש הייתי מתעוררת בכל בוקר עם עוד 8 פצעים חמדמדים מפוצצים מוגלה בגודל של ילד.
כשאנשים היו פונים עלי כדי לשאול לשלומי הם שואלים:"מה שלומכם".
לפני כחצי שנה החלטתי לעשות משהו עם עצמי בחיים ולפנות לרופא עור, לאחר איומים על חייו הצלחתי להוציא ממנו מרשם למינוציקלין.
ובהתחלה לא היה שיפור בכלל, אך לאחר שביצעתי מחקר מקיף באינטרנט גיליתי שמוצרי חלב יכול להיות הגורם למחלה החשוכת מרפא שלי.
לאחר שנגמלתי מהסמים(שוקולד-הייתי מכורה מינקות) ובכללי מכל המוצרי חלב, והתחלתי לאכול רק טונה במים ודגים חיים.
ואז התחיל שיפור
הבעיה היא שנמאס לי, למה אני לא יכולה לאכול פיצה כמו בנאדם? למה אני לא יכולה להזמין ציפס ממקדונלדס?
אז חזרתי לאכול בורקסים ואם זה חזרו הרימונים על הפנים וכרגע אני נראית כמו שדה מוקשים.
גם יש לי החמרה אם אני שותה מיץ חמוציות.
דיייייי אכזרים הם חיי.
.
באמת שעוד שנייה אני מתאסלמת כדי שאוכל להסתיר את הזוועות עם רעלה.
אנשים שסובבים אותי מעירים לי על זה כל הזמן וזה לא נעים.
למישהו יש פיתרון??
יש פה אנשים שנמצאים איתי על אותה סירה?
רבאק אני בת 23 לא נערה מתבגרת בת 16
***נכתב בהומור אבל יש להתייחס לכתוב ברצינות!
אני בת 23 ואני כבר קרוב לשנתיים סובלת מהמחלה הנוראית שתוקפת באופן תמידי 7% מהאוכלוסייה. המחלה המצערת נקראת אקנה, זה דבר נוראי.
עד לפני חודש הייתי מתעוררת בכל בוקר עם עוד 8 פצעים חמדמדים מפוצצים מוגלה בגודל של ילד.
כשאנשים היו פונים עלי כדי לשאול לשלומי הם שואלים:"מה שלומכם".
לפני כחצי שנה החלטתי לעשות משהו עם עצמי בחיים ולפנות לרופא עור, לאחר איומים על חייו הצלחתי להוציא ממנו מרשם למינוציקלין.
ובהתחלה לא היה שיפור בכלל, אך לאחר שביצעתי מחקר מקיף באינטרנט גיליתי שמוצרי חלב יכול להיות הגורם למחלה החשוכת מרפא שלי.
לאחר שנגמלתי מהסמים(שוקולד-הייתי מכורה מינקות) ובכללי מכל המוצרי חלב, והתחלתי לאכול רק טונה במים ודגים חיים.
ואז התחיל שיפור
הבעיה היא שנמאס לי, למה אני לא יכולה לאכול פיצה כמו בנאדם? למה אני לא יכולה להזמין ציפס ממקדונלדס?
אז חזרתי לאכול בורקסים ואם זה חזרו הרימונים על הפנים וכרגע אני נראית כמו שדה מוקשים.
גם יש לי החמרה אם אני שותה מיץ חמוציות.
דיייייי אכזרים הם חיי.
באמת שעוד שנייה אני מתאסלמת כדי שאוכל להסתיר את הזוועות עם רעלה.
אנשים שסובבים אותי מעירים לי על זה כל הזמן וזה לא נעים.
למישהו יש פיתרון??
יש פה אנשים שנמצאים איתי על אותה סירה?
רבאק אני בת 23 לא נערה מתבגרת בת 16
***נכתב בהומור אבל יש להתייחס לכתוב ברצינות!