חצ'קונים

Tsachi6

New member
מדהים איך אנשים מפקידים את פניהם היקרות

בידיהם של קוסמטיקאיות ללא שום הסמכה רפואית,=. הקשר בינהן לבין הידע שיש לרופא עור, רחוק שנות אור.

כל אחד יכול להיות קוסמטקאי, אך לעהור שבעה מדורי גיהנום של הכשרה קשה וסיזיפתית בת שבע שנות לימוד כדי להיות רופא, זה משהו אחר.

נו באמת

קודם כל לא הולכים לכל קוסמטיקאית, מחפשים מישהי עם המלצות.
דבר שני , לדעתי זה מאד חשוב ללכת לקוסמטיקאית... אני התחלתי ללכת בשנים האחרונות כל 3 חודשים באופן קבוע ואני מקבלת פינוק אמיתי: מסאג', קרמים נעימים, מסכות פנים..אם כבר האיפור שאני שמה על הפנים יהיה יותר מזיק מזה... מה כבר מזיק במסכות וקרמים?
והתוצאה היא מדהימה... הפנים שלי נראות הרבה יותר טוב.
לפני שהייתי מטפלת זה היה נראה נורא...אז כן. אני "מפקידה את פניי היקרות" בידיה... עובדה שיש תוצאות מדהימות.

יש פתרון אחד...

עץ שמן התה
כל לילה לפני שהולכים לישון שמים את הנוזל נקודתית .. זה מסריח
אבל אחרי 3 יומים את רואה על עצמך שיפור משמעותי!
( לחברה שלי היה ממש מוגזם אז היא קנתה את הסבון וכל בוקר וערב היא רחצה + הנוזל של עץ שמן התה
אני אומרת לך מנסיון אישי .. בלי תרופות.. זה פשוט מסריח ( בבוקר שוטפים פנים ) והכל כמו חדש

Tsachi6

New member
נו באמת

שמן עץ התה נחשב בריא ולהזיק הוא בטוח שלא, אבל מכאן ועד למיגור הפצעונים, אין קשר למציאות.

האם נסית? בדקת את זה על עצמך??

אני יכולה לומר לך שזה ממש לא מזיק , ההיפך זה חומר טבעי לחלוטין ויש עליו מלא המלצות - ממליצה לך לקרוא בנט
התכשיר מאוד עוזר , לא הוא לא מונע מיגור , אבל כן הוא מעלים אותם מאוד מהר , הוא משפיע על הפצעון ומעלים אותו תוך יומיים שלושה .כל זה עדיף מאשר שיהיה על הפנים כל הזמן
אני יכולה לומר לך בנוסף שרוב החברות שלי משתמשות בזה היום
יש לי חברה שהרופא אמר לה לקחת ריקוטאן.. אמרתי לה בואי תנסי את התכשיר ,במידה וזה לא יעזור תקשיבי לרופא.. אנחנו כבר שנתיים אחרי והיא לא לקחה את הכדורים עד היום , הפנים שלה נראות הרבה יותר טוב והיא סובלת ממש פחות ממה שסבלה בעבר

Tsachi6

New member
בדיוק כמו אסטרולוגיה

מלא אנשים קוראים את זה, אין קשר בין זה למציאות , אך מוצאים משפט אחד שבמקרה קלע נכון על היום שלהם, וחושבים שזה אמת.

אקנה זו בעיה פנימית נקודה. ויש לטפל בה אמצעות תרופות שמשפיעים על תהליכים פנימיים בגוף. על בלוטות החלב בין היתר.

תכשירים חיצונים כמו סבון פנים עוזרים בהחלט על שמירת ניקיונו של העור והסרת לכלוך שעלול להוסיף להחמרת האקנה, אך הקשר בינם לבין טיפול באקנה אפסי ותלוש מכל עובדה מדעית ורפואית.

לחברה שלך כנראה היה אקנה קל וסיומו קשור לפעילות ההורמנים בגוף. אין שום קשר לשמן עץ התה.

אתה ממש אבל ממש טועה!

כמה דברים כדי שתבין
1.ריקטואן - לא ממש ממגר את החצ'קונים , הוא מונע אותם אבל עדיין יש מקרים שיוצאים פצעונים ( מכירה אנשים שהשתמשו בכדורים , ועד היום יוצא להם איזה פצעון קטן ומגעיל )

2. ניסית את התכשיר של עץ שמן התה?? - אם אתה מדבר ככה סימן שאתה אפילו לא מכיר את המוצר , ( אישית אם הייתי מכירה אותו בצערותי אני יכולה בבהיקות לומר לך שחיי היו נראים אחרת )

3. מנסיון אישי שלי , הרופאים המליצו לי על ריקוטאן , הפנים שלי היו נראות זוועה, אני העדפתי ללכת על מישחות ,ולא הייתי מוכנה לקחת כדורים בכלל
כל הטיפולים היו עוזרים לטווח קצר , לא אכלתי חלב , או שוקולד או שאר ממתקים ממלאי שומן ) - זה לא בדיוק עזר !

4.סיפרתי על חברה שלי אבל זאת לא רק היא ,זאת אני ועוד מלא חברות שלי שמשתמשות בזה עד היום , וחבל שאתה סתם מלכלך על משהו שאתה לא מכיר

5. לעץ שמן התה יש יכולת מאוד חזקה לרפא את הפצעונים , ושאר דלקות בגוף , אני אפילו רשמתי שזה לא פותר את החצ'קונים , זה פשוט מעלים אותם כל פעם שיוצא אחד חדש.. ( אבל כן זה ממעיט את הכמות )

6.לא מכירה אדם שלא יוצא לו חצ'קון פעם ב.., אני נפטרת מהם מאוד מהר בזכות השמן !

לך יש אולי נסיון חד פעמי מכדורים והכל בסדר איתך , אבל ישנם אחרים שיש להם עור שונה וההשפעה היא שונה
אני פשוט ממליצה על דרך אחרת כדי להמנע מכדורים!

Wallflower23

New member
יש לי סבון עץ התה

והוא לא עושה כלום חוץ ממגע יותר נעים בעור, וריח ממש מסריח על הפנים

את משתמשת גם בשמן?

כי זה לא יעזור לך אם יש לך ממש פצעים....
זה עוזר יותר לפצעים יבשים

Tsachi6

New member
אין תחליף לראקוטן. כל השאר פשוט עבודה בעיניים

סבלתי מפצעונים בדרגה בינונית בצבא. מעבר לאסטטיות והמראה, זה פשוט היה כואב נורא. כל מגע כל מתיחת פנים ואפילו פיהוק קל.
היום אין לי זכר לכך. עקב כך שלקחתי ראקוטן גם אין סימן לצלקות.
הפנים חלקות כמו תינוק.
בהתחלה, שזה התחיל בתקופת חטיבת הביניים, הייתי הולך לקוסמטיקאית שתפוצץ ותמרח קרמים משיחיים מגן עדן שיםפתרו את הבעיה. כמובן שזה לא עבד ועלה לא מעט כסף.
קניתי סבונים יקרים שהבטיחו הבטחות יותר הזוית מבוא המשיח, ואפילו השתמשתי במיצוקלין ושאר אנטיביטיקות. האטיביוטיקות הקלו מעט מאוד והבעיה העיקרית עם אנטיביוטיקה , שהיא טובה רק לטווח הקצר. איך שתסיים איתה, זה יחזור ללא שינוי.
כמובן שהתחלתי לאכול נכון. הפחתתי בפיצוחים, ג'אנק פוןד וכל שאר השמועות על אוכל מחצ'קן. זה גם לא עזר.

בסופו של דבר בתקופת הצבא, לקחתי ראקוטן באישורו האדיב ובמימונו של צה"ל הנחמד. חצי שנה ארוכה ועקבית עם תופעות לוואי מאוד מינוריות כגון שפתיים יבשות ועור רגיש יתר על המידה בשמש, שחולפ]ים כלא היו עם סיום הטיפול.
בתום חצי שנה, סיפור האקנה הבלתי נגמר שליווה אותי שנים, תם ונשלם סופית.
שלוש שנים מאוחר יותר,כיום, שום זכר.
זה היופי בראקוטן, הוא גם מטפל, וגם דואג שלא יחזור.

lee05

New member
לצערי לא מכירה פתרון

אך עצה קטנה..הכל חוץ מרואקוטן.

אומרת לך מניסיון מאוד מר איתו.

בהצלחה

Tsachi6

New member
אני בגיל שלך

כך שאני מבין אותך לגמריי.
אני חוזר ומדגיש - אל תבהלי מכל השטויות שכותבים לך פה על ראקוטן. לקחתי אותי פעמיים בחיי ובצעתי כמה וכמה בדיקות דם כולל כבד בשנים שחלפו מאז והכל תקין. מצב בראותי תקין,כבד תקין ובעל עור תקין לגמרי. לא יבש וללא כתמי שמש.
תאבקי ותלחמי להשיג את התרופה הזו. היא לא הוקוס פוקס, אבל היא מביאה תוצאות של מאה אחוז לאחר תקופה של פלו סמינו סחצי שנה של נטילה יומיומית ועקבית.

אין שום סיכוי לפגיעה רפואית, בטח לא לטווח ארוך. רק תופעות לוואי מינוריות שחולפות בתום השימוש.

כמה כללי ברזל בעת נטילת ראקוטן:
1. בידקת דם אחת לחודש - כל חודש! ברגע שהרופא יאתר סטייה בבדיקה, הוא יורה לך להפסיק את הנטילה של התרופה. אין מה לדאוג מנזק לכבד ולגוף כל עוד מבצעים את הבדיקה החשובה.
2. אין בשום אופן לשתות אלכוהול גם לא כוס קטנה של בירה בזמן הטיפול ועד חודש אחריו. הכבד עובד קשה מספיק גם כך עם התרופה.
3. ליטול את התרופה רק על בטן מלאה, לאחר ארוחה דשנה.
4. לשתות הרבה מים באופםן יומיומי
5. להמנע כמה שיותר מחשפיה לשמש וכל יוציאה לשמש, אפילו לכמה דק', למרוח קרם הגנה ולכסות כמה שיותר אזורי גוף חשופים עם ביגוד, כולל כובע לראש ומשקפי שמש.

בלי כללי הברזל האלה- אין לקחת את התרופה. תבצעי את כללי הברזל ותשמע להנחיות הרופא המוסמך, ואין שום סיבה לפחד מהפחדות חסרות שחר של אנשים בורים שחיפשו שניה בגוגל וחושבים לפתע שהם ד"ר שולץ.

Wallflower23

New member
חחח קבעתי תור לרופא עור להיום

ננסה להשיג את התרופה הנחשקת.
זה העלים לך גם צלקות? כי יש לי יותר צלקות מפצעים.
האם זה עשה נשירת שיער?.

Tsachi6

New member
תסתכלי על הפרופיל בפייסבוק

בחתימה שלי למטה, ותגידי לי אם את רואה נשירת שיער כלשהי בתמונה :)
אין מה לדאוג. נשירת שיער אם היא מתרחשת, ואינני זוכר שהתרחשה, זה זמני בלבד.

einat162

New member
Clearex 10% שפורפרת- ניסית?

בסופרפארם אפשר למצוא את ה 2.5% וה 5%, שזה סביר לרוב האנשים, אני קונה דרך הקופ"ח עם הנחה את ה 10%.
אני משתמשת בזה לגב שלי ותוך יום-יומיים הוא נראה נורמלי (אצלי זה פחות אקנה ויותר עור "מגורען" Keratosis pilaris).

בנוסף, אני משתמשת במקלחת בסבון של ניוטרוג'ינה (סבון מוצק כתום, אריזה לבנה כתומה - יח' אחת עולה בערך 30 ש"ח, אבל אני תמיד קונה במבצעים של 1+1). קודם סבון רגיל, ועל האיזור הבעייתי- שטיפה נוספת בסבון.

Wallflower23

New member
ניסיתי את הclearex זה עשה לי יובש מטורף

עדיין יצאו לי פצעים וכל הפרצוף שלי התקלף ברמות מטורפות

einat162

New member
למרוח בצורה ממוקדת, ולא כל יום

או לעשות הפסקה של יום-יומיים כל פעם שהעור משתפר.

Wallflower23

New member
קיבלתי קיורטן

שזה בעצם ראקוטן רק בטח בגרסה שמשתלמת יותר לקופות חולים לחלק.
.
תודה לכולכם.
עכשיו נשאר רק להכין אותי למה שעומד לקרות לי

Tsachi6

New member
כל הכבוד על המהלך!

זה בסדר, אני נטלתי את שניהם. גם ראקוטן וגם קוריוטן. זה פועל בדיוק אותו דבר.
הסיבה שזה זול יותר, זה בגלל שהיא לא החברה שהביא את המוצר המהפכני לשוק(ראקוטן) ולכן השם שלה הוא בעצם מותג "נוצץ" יותר. אך המוצר הוא אותו מוצר.

תהיי חזקה ותתמידי. כל עוד תשמעי להנחיות הרופא, תבצעי בדיקות דם תקופתיות ו,תזהרי מאוד בשמש, תרבי בשתיית מים, ולא תשתי אלכוהול, הכל יעבור בשלום.
מאות מיליונים נטלו את התרופה כבר מעל שני עשורים. תאמיני לי שאם היה אפילו פיפס של אמת באוסף השטויות שאמרו לך כאן , היית שומעת בחדשות על מאות בני נוער שגמרו עם פגיעות פנימיות חמורות וחברות התרופות האלה היו אוכלות תביעות גדולות ונסגרות כבר מזמן.

כל המשחות והקוסמטקאיות לא יעזרו. אניי יודע, כי הייתי שם. עברתי וסבלתי כמוך מגיל 13 עד גיל 20. ש-ב-ע שנים ארוכות, קשות ומייגעות שבהם עברתי כל משחה וכל קוסמטיקאית וכל שטות אפשרית עד שהגעתי לראקוטן. כל השאר ע-ב-ו-ד-ה ב-ע-י-נ-י-י-ם.
ניצול של חוסר ידע המשתלב עם ייאוש מהמצב המתמשך כדי לעשוק ממך כסף.
שאף אחד פה לא ימכור לך ולי את אוסף השטויות שלו על שמן עץ התה , על קוסמטקאיות ועל משחות במחיר מופקע שלא עובדות. כל רופא עור מוסמך יגיד לך שקרמים ודברים חיצוניים פשוט לא יעבדו.

כל שאלה או בעיה בתהליך הארוך אליו יצאת, את מוזמנת להוסיף אותי לפייסבוק, לדבר איתי ואשתדל לעזור.

למעלה