חצ'קונים

Wallflower23

New member
זה רק מרופא עור?

הבעיה בחור הגלובלי שאני מתגוררת בו שהמודרניזציה לא הגיעה לפה.
ויש פה הקצבה של רופא עור פעם באלוהים יודע מתי..
מה שאומר שזה זמן המתנה של חודשיים..
אתה יודע מה אפשר לעשות בחודשיים??
והוא לא מאמין כדול בגדורים, קיבלתי את המינוציקלין אחרי שליקקתי לו את הרגליים

tamaguchi girl

New member
אני חושבת שכן, רק מרשם מרופא עור..

איפה את גרה? אין רופא עור פרטי בסביבה?

Tsachi6

New member
ממש לא

מינון נמוך יותר? מאיפה הבאת את השטות הזו?
קוריוטן וראקוטן זה בידיוק אותו דבר, רק חברות אחרות.
חברת ראקוטן היא המקורית שפיתחה את התרופה והביאה אותו לשוק, וקוריוטן זה ההעתק, אך העתק מ-ד-י-ו-ק. של חברת תרופת נחשבת ונודעת באישור הFDA.

ניתן להשוות זו בדיוק לחלב טרה ותנובה. תנובה הייתה הראשונה, וטרה " העתיקה". אך לשניהם בדיוק אותו מוצר באותה איכות.

Tsachi6

New member
גם אני לא קיבלתי ראקוטן בהתחלה

תמיד ידחפו לך בהתחלה אנטיביוטיקה כי זה זול יותר לקופת החולים וקופאי העור מקבלים הנחיה לנסות אמצעים זולים יותר.
אך אחרי חודש חודשיים שרואים שזה לא פתר את הבעיה, והפציינט מתעקש על המשך טיפול תקיף יותר, בד"כ יעתרו לבקשתו ויתנו ראקוטן.

ואם עדיין תאבקי ולא תקבלי, אני אישית במקומך הייתי משלם את הכסף על הטיפול או הולך לרופא פרטי. זה שווה את זה. אם עוד כמה שנים תהיי עם צלקות בפנים, תתחרטי שזלא טיפלת בזה שעוד היה אפשר.

Tsachi6

New member
רק חשוב- אם את בוחרת באופן פרטי

חובה חובה חובה - לבצע בדיקת דם של פרופיל תפקודי כבד כל חודש!
בלי בדיקת דם אחת לחודש לא לגעת בתרופה!

ראוקוטן

בין היתר..

תופעות לוואי עם רואקוטן
תופעות הלוואי עם רואקוטן הן עייפות, כאבי שרירים ופרקים, בייחוד כאבים בעת מאמץ גופני,
עלייה ברמת השומנים (טריגליצרידים) בדם
– תופעה המחייבת התייחסות שכן היא מגדילה את הסיכון לחלות במחלות.
תופעות אחרות הן יובש בפה ובריריות אחרות, יובש בעור, גירוי על העור,
הפרעות בסדירות המחזור החודשי, כלומר שיבושים הורמונאליים, נשירת שיער, דיכאון,
בחילות וכאבי בטן, כאב ראש, טשטוש ראייה ועוד.

גם אם רוב תופעות הלוואי דילגו עליכם, הרי נשירת שיער לבדה,
עייפות או דיכאון, הם סיבות מספקות להימנע מן התרופה הזאת.

דיכוי מערכות ריפוי טבעיות
מאחר שרואקוטן מדכה מערכות בגוף, הוא גם מדכה את יכולת הריפוי של הגוף.

חושדים שהוא מדכה את יכולתו של העור ליצור תאים חדשים ולהתגבר על צלקות שהאקנה משאיר אחריו.

ויש עוד כאן-> לינק

לא ברור לי איך לוקחים דבר כזה..
להיסתכן בדיכוי המערכת החיסונית ! נשירת שיער, דיכאונות, שיבושים הורמונליים,
חוסר יכולת לייצר תאי עור חדשים=צלקות מכל שריטה.

כי.. אם יש כמה חצ'קונים אז עדיף כבר עם השיער ינשור, תיהיו בדיכאון ותהרסו את הכבד ?
יהיה בסדר
-באמת ??

קצת גוגל

Tsachi6

New member
לך תפחיד מישהו אחר

באינטרנט תמצא גם שהעולם מתסיים ב2012.
מי שלא סומך על רופאים ועל תרופות שמאות מיליונים כבר לקחו, כנראה צפה יותר מדי בהוליווד.

לקחתי ראקוטן וכמוני עוד מאות מליונים ואנחנו בריאים וחסונים תודה רבה על הדאגה.
דיכוי מערכת חיסונית? איזה שטויות במיץ.

"לך תפחיד" ?

תאמר לי..
יש צוק, הרבה לפניך כבר קפצו ! -כולם קופצים!!
אחד ל15 איש נוחת על סלעים . -אבל קפץ כמו כולם.
לא סופרים את אלו שבסלעים כי הם ..
"לא יודעים לקפוץ\קפצו לא נכון... לא משנה. -שומעים ורואים את אלו שהצליחו .

מסביבך כולם קפצו ונהנו והכל -תיקפוץ גם אתה ?
מיליונים כבר קפצו.

את התרופה ראוקוטן אני לא מכיר.
אבל אם כתוב שאותה רפואה שכביכול מספקת את התרופה הזאת..
ממליצה לנשים לא להיכנס להריון עד חצי שנה מלקיחת התרופה.

כלומר איזה חומר שיש שם בפנים.. אולי עוזר לעור הפנים.
אבל הוא מספיק חזק כדי להישאר בגוף שלך עוד שישה חודשים.
יכול לפגוע במגוון מערכות אחרות.

הסיכוי שלך להיפגע מתופעות הלוואי הוא 50% -או שכן או שלא.

ועוד משהו..

במידה ויש לך מזל להיות גבר צעיר ובריא ואני רואה שכן סבלת מחלק מתופעות הלוואי.
אבל יצאת מזה.

מעולה! במקרה שלך זה עבד טוב.

אם תופעות הלוואי לא היו פוגעות באף אחד.. הן לא היו תופעות.

זה לא ויכוח, אתה רוצה קח את מה שכתבתי, לא רוצה אל תיקח.

Tsachi6

New member
תגיד לי, אתה חושב שרופאים מטומטמים?

או אולי בעלי קרניים ואף ארוך? או שאתה חובב קונספירציות שמאמין שהFDA הוא ארגון זדוני שמתכנן להפוך את כולנו לזומבים ולהשתלט על העולם? ובנימה רצינית, תן קצת אמון ברפואה.

ראקוטן נחשבת אכן תרופה "קשה" יותר מאנטביוטיקות רגילות אך הרבה יותר אפקטיבית. ואין סכנה לשום נזק רפואי לטווח ארוך מראקוטן כל עוד פועלים לפי הספר ותחת פיקוח רפואי. זה אומר, בדיקת דם של פרופיל תפקודי כבד אחת לחודש. ואם היית יודע מזה זהבידקת פרופיל תפקודי כבד, היית מבין שזו בידקה שבתוכה כמה בדיקות יחדיו, שבודקות כל פיפס בתפקוד הכבד שלך, שהוא הנורה האדומה על כל סטייה קטנה בבריאות במהלך השימוש בתרופה, מהתרופה.

הדבר היחדי שיכול לפגוע בבריאות ובחייה של הבחורה הצעירה, זה אם היא תמשיך לסבול מהפצעים האלה שנים רבות. זה יגרום לה לדכאון מתמשך, חוסר ביטחון עצמי, וכאבים בעור, ודכאון מתמשך וחריף, בהחלט משפיע על תפקודה התקין של המערכת החיסונית ובריאותו של אדם.

קרניים ואף ארוך לא.

יותר בכיון של מקבלים ומספקים מידע חלקי בעיקר כי זה כלכלי..

אני פרשתי .

זה לא המקום לכזה דיון. ולי אין זמן לזה.

TDKR

New member
אוי, אתם סתם נותנת לעניין חשיבות יתרה.

גם אני פחות או יותר בן גילך וגם לי יש אקנה. אז פאקינג מה? למי בכלל אכפת? אני ככה מגיל 14-15 ואמנם היום המצב פחות חמור, אבל אני לגמרי מבין אותך. בדיעבד, אני יכול לומר שאין לך מה לייחס חשיבות לשטות הזו. ואני יודע שבשבילך זו לא שטות בכלל.

ומה זה מינוציקלין? אני יודע שהתרופה הטובה ביותר למקרים קשים היא רואקוטן. שמעתי גם על טיפולים באנטיביוטיקה. וכן, חלב מחמיר את מצב העור של הפנים, משום שהוא מפוצץ בהורמונים. אמרו לי את זה בזמנו, עוד כשהייתי בטיפול.

באיזושהי נקודה הבנתי שפאק איט, גם ככה לא נוח לי עם המצב המשופר קלות ללא מאכלים כאלו ואחרים ושחיים רק פעם אחת, אז התחלתי לאכול מה שבא לי בסופו של דבר. ואת יודעת מה? זה שווה את זה ואני מעדיף את המצב הזה מאשר את החלופה, שבה אני צריך להמנע מכל מני מאכלים שאני אוהב וחושק בהם.

אגב, יש גם טיפול באור כחול או משהו בסגנון, שמעתי שהוא מאוד יעיל. כדאי שתבררי את זה.

המון בהצלחה ותעדכני בהזדמנות.

Wallflower23

New member
אצל נשים זה שונה

למרות שזה לא אמור להיות ככה כי כולנו בני אדם, אבל מקובל שנשים יהיו מטופחות יותר ובלה בלה בלה.
אנשים מעירים לי על זה בגלל זה זה מפריע, אומרים לי שאני אישה ואני לא צריכה להגיע למצבים כאלה. ושאני צריכה לטפל בעצמי.
גם לי בהתחלה זה לא הזיז, אבל אחרי שקראו לי כמה פעמים פרצוף פיצה ודגל ארצות הברית, ואחרי שקיבלתי שריטה שאני לא יכולה לזוז לאף מקום בלי לכסות הכל במייקאפ, זה כן מזיז לי,
זה גם כואב.
בכל מקרה הייתי מטופלת אצל קוסמטיקאית והדבר הוביל לסתם חורים על הפנים.
אני רוצה לחזור לחיים של לפני, לחיים של שניצל וציפס כל יום. ולא דברים חסרי טעם וריח. וסתם דברים אורגניים ודיאטטים.
כמו שאמרת חיים רק פעם אחת, ואין דבר יותר מהנה מאיזה סטייק שמן עם ציפס וקולה, או פיצה עם גבינה בולגרית ופטריות ודיי אני מזילה ריר.
אני מקנאה באנשים בעלי עור חלק. לא באנשים יותר יפים או יותר חכמים, רק בבעלי אנשים עם עור חלק...

גילושיט

New member
אה ועוד דבר

אומנם זה לא מי-יודע-מה עוזר לטווח הרחוק אבל שווה לנסות - חפשי קוסמטיקאית טובה (ששמעת עליה המלצות, לא לחפש באינטרנט וכאלה!)
2-3 טיפולי פנים יכולים מאוד לעזור, רק קחי בחשבון שזה בפן הקוסמטי ולא הרפואי. ביום שאחרי כל הג'יפה תצא אבל כמה ימים אח"כ העור נראה הרבה יותר טוב.. זה לא מחזיק לנצח כמובן אבל שווה את ההרגשה. בהצלחה

היי

גם לי היתה את הבעיה הזאת... וגם אצלי זה פרץ בשנות העשרים שלי.
אני הלכתי לטיפול קוסמטי מיוחד ("אנטי אקנה") אצל קוסמטיקאית בעקבות המלצה שקיבלתי. זה טיפול מאד מאד יקר (4 ספרות!) אבל היה שווה את זה.. אני לקחתי סיכון כי לא ידעתי אם זה באמת יעזור (למרות שהקוסמטיקאית נתנה לי הבטחה של 100% שזה יעבור) ואכן זה עזר! והיום אני מאד מאד מרוצה. לעיתים מאד רחוקות יש לי פצעון פה ושם אבל זה כלום לעומת מה שהיה לי אז.
אם את רוצה לשמוע עוד פרטים עליה ועל הטיפול- את מוזמנת לשלוח לי מסר.

Wallflower23

New member
עשיתי בגיל 17 בערך טיפול כזה

עם 4 ספרות שאחרי זה החמיר לי את המצב והקוסמטיקאית טענה ש"זה הכל יוצא החוצה".
הכל אצלי מאוכל, אוכל ואוכל

למעלה