חרדים, עולים, ופיצוץ אוכלוסין

tamarhp

New member
חרדים, עולים, ופיצוץ אוכלוסין

מישהו מוכן להסביר לי מדוע אריאל שרון מוכן להשקיע כל כך הרבה כסף ב"ייבוא" עולים מרוסיה ושאר הארצות, שיהדותם מוטלת בספק בעוד גויותם, בוב המקרים, ברורה, ומצד שני מקצץ לחרדים ולמשפחות ברוכות ילדים (מכל הזרמים) מתושבי הארץ? ואם הוא אינו מעוניין ביהודים דווקא, מדוע הוא מציע גיור המוני לכל העולים? השואה לקחה מאיתנו 6 מיליון יהודים. הגבלה של מס' נפשות במשפחה (לא הגבלה של ממש, אבל קיצוץ בתקציבים שלא משאיר ברירה לחלק מהמשפחות) היא זילזול נוראי בשואה. במקום להקים מחדש את העם, הממשלה גורמת בדיוק להפך.

כי המטרה הראשונה

היא לאחד את כל היהודים בארץ ישראל, ורק אח"כ להתרבות בה
.

tamarhp

New member
כן..

להביא עולים גויים שמקימים פה תנועות ניאו נאציות זה שיא האיחוד...

tamarhp

New member
מה יש לך?!

אם היית קוראת קצת כתבות היית שמה לב שקמות בארץ, אפילו בתוך צה"ל, תנועות ניאו נאציות ע"י עולים שאינם יהודים, והתגברות האנטישמיות בארץ.

yoyo10

New member
מאיפה המידע הזה

איפה את קוראת את הכתבות האלה שהמטרה שלהם ככל הנראה לעורר פרובוקציות לכל היותר

lala897

New member
אני לא מכירה את הכתבות אבל

למה נראה לך שזה בא לעורר פרובוקציות. זה בא לעורר פרובוקציות בדיוק כמו הכתבות על החרדים שלא עומדים בצפירה. אם זה נכון אז זה נכון בלי קשר לפרובוקציות. אפרופו לעמוד בצפירה- ביום הזיכרון שעבר הייתי ברחוב ואחרי שגמרנו לעמוד בצפירה(עמדתי בצפירה,טוב?) בא איזה בחור אחד והראה לי תמונה בעיתון על כתבה על חרדים שלא עומדים בצפירה והיה שם תמונה של חרדי שישב בשעת הצפירה(כך היה כתוב מתחת לתמונה) עכשיו שאלה: אם התמונה היא אכן של חרדי שישב בשעת הצפירה אז גם הצלם שצילם לא עמד בזמן הצפירה וחשב על החללים אלא היה עסוק בלצלם.. הופה!!!

הם בטלים בשישים...

אפילו פחות. סביר להניח שיש יותר חרדים התומכים בהשמדת המדינה מאשר עולים ניאו נאצים שאינם יהודים. ובכלל, רובם לא כל כך קיצוניים, אבל התופעה קיימת(היא לא באה לידי ביטוי בצה"ל שכן הם לרוב לא מתגייסים).

yoyo10

New member
אני חושבת לשהביא יהודים מהתפוצות

זה דבר מבורך ודבר שני השימוש בשואה ממש לא במקום כאן ולדעתי המדינה לא צריכה לממן ילדים של אף אחד הילדים הם באחריות ההורים דבר ראשון

tamarhp

New member
כן,

להביא יהודים מהתפוצות זה דבר מאד מבורך. אני מדברת על כך שמביאים כל "יהודי" - כל אדם שזייף תעודה שבה כתוב שבסא של סבתא של אמא שלו היה יהודי. הרבה מהעולים מרוסיה, הם גויים שקפצו על ההזדמנות לעבור לארץ אחרת ולהתנתק מהמשטר ברוסיה. אח"כ מוקמות פה קבוצות אנטישמיות.. ולפי מה שהבנתי זה הופיע גם בעיתון הארץ (לא ראיתי את זה, אבל זה מה שהבנתי. אל תתנפלו עלי!) השאלה שלי היא מדוע משקיעים בהבאת כל כך הרבה עולים, שרובם אינם יהודיים, בזמן שצועקים על החרדים שהם אשמים בפיצוץ אוכלוסין ויש להם יותר מדי ילדים!

tamarhp

New member
יהודי עפ"י ההלכה

1. אדם שאמא שלו יהודיה. 2. אדם שהתגייר (עפ"י ההלכה) וקיבל עליו עול מלכות שמיים (קיום מצוות).

lala897

New member
אז ההגדרה שלך ליהודי לא נכונה

אם ההגדרה שלי לשמש שונה אז זה משנה את העובדה ששמש זה שמש?

lala897

New member
לא נכון.

יוהדי הוא הגדרה עובדתית בדיוק אבל בדיוק כמו שמש.

גוססי2

New member
טעות

זו הגדרה משפטית לכל דבר וענין. אילו חז"ל היו מחליטים שיהודי הוא מי שגבהו מעל מטר ותשעים סנטימטרים יכולנו להקים כאן קבוצת כדורסל לתפארת.

lala897

New member
לא הגדרה משפטית.

בשבילי התורה היא מציאות, עובדה. מה שכתוב בה זה מציאות בדיוק כמו שהעובדה ששמש זורחת ביום9 זה עובדה.

גוססי2

New member
את מבלבלת בין עובדה לבין הגדרה

עובדה היא דבר שניתן לצפות בו ולאמתו; לדוגמה, עובדה היא שהשמש זורחת במזרח ושוקעת במערב. הגדרה משפטית קובעת שאדם יהיה בסטטוס חוקי מסויים (נשוי/אזרח/שכיר/מת) אם מתקיימים תנאים ידועים, וכך אדם יחשב ליהודי אם מתקיימים בו התנאים שפירטת לעיל.

למעלה