אני לא חושבת שהגעת למסקנה הנכונה
לגבי השתיקה של כולם. אייל כתב בהודעה אחרת שאנשים לא מתייחסים להודעותיהם מסוג זה, משום שהם מכירים אותו ואת קארן מספיק כדי לדעת שהם לא עומדים מאחורי מה שהם כותבים, אלא מחליפים מסרים מילוליים ריקים [כל זה היה "תרגום" שלי של דבריו - אייל, אם טעיתי אתה מוזמן לתקן]. כמובן שגם במסרים ריקים כאלה יש נזק, בגלל עוצמתה של המילה. אני לא מכירה אותם וכמובן שמהרתי להגיב במלוא הרצינות כשראיתי הבוקר את ההודעות המדוברות. לגבי שינוי המחשבה שלך; אני חושבת שזה דבר כל כך אישי... דבר שלא צריך להיות תלוי בדעות של אחרים שהם צמחונים, אלא בגיבוש דעתך שלך... קיבלת פה כל מיני סוגים של מידע, שקלת לשנות את אורח חייך או את השקפתך על העולם, אך קח בחשבון שאתה חי את חייך לבדך, ואינך מצטרף לשום קבוצה ובטח שלא כת ברגע שאתה מחליט להיות צמחוני, ולכן אני לא חושבת שהעובדה שאתה סולד מצמחונים מסויימים צריכה למנוע ממך להיות צמחוני. אתה לא חייב "לאמץ" משהו שמישהו אחר נסח או חשב עליו - אלא יכול להגות בעצמך! אין זו פילוסופיה, זו בחירה. אני יכולה לומר לך שאני לא מסמפטת בעלי חיים אחרים יותר מאשר בני אדם. אני לא שונאת בני אדם, אני אוהבת בני אדם... הם יצורים מדהימים!
אני לא מכחישה שיש בי כעס כלפי התנהגויות של אנשים מסויימים, אבל אני לא מאחלת להם שום דבר אחר מלבד שלמות ואושר (בתקווה שאם אנשים יהיו מחוברים יותר לעצמם ומאושרים יותר, כך גם ייראה העולם שלנו...). אני פועלת לסיום העינוי מבלי לפגוע ביצורים נוספים בדרך. אז "פגשת" עוד צמחונית עכשיו, מסוג אולי שונה; עדין דעתך לגבי צמחונות היא שלך; עשה אותה מתוך מחשבה על בעלי החיים, ולא על אנשים צמחונים אחרים...