"חרם" על הפרובוקטורים

K A R I N

New member
"חרם" על הפרובוקטורים ../images/Emo2.gif

אם שמתם לב יש פה מידי פעם אנשים שנכנסים לפורום רק בשביל לעצבן אותנו (הצימחונים והטיבעונים). באו נעשה הסכם בינינו: מי שנכנס לפורום הזה רק על מנת לעורר פרובוקציות, ולא בכדי לשאול שאלות ענייניות, לא יקבל תגובה בכלל. הרי תגובות נזעמות זה מה שהם רוצים. אל תתנו להם את הסיפוק הזה... אתם איתי???? אוהבת, קארין

OPERATi0N_iVY

New member
אני איתך!!!

אני מציע גם לזרוק עליהם סטייקים וביצים כדי שהם יבינו על בשרם שבשר זה רצח (משחק מילים משעשע, לא?)

ק א ר ן

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

Weird Eyal 21

New member
צודקת קארין

את צודקת אפילו מאוד
) אני בכלל מצטער שהגבתי למפגרת ההיא.... ואגב לשאלה של קארן... אישית אני מעדיף בחברתי בעליי חיים מאשר בניי אדם (חוץ מכמה אנשים מיוחדים שאני ממש אוהב והמבין יבין) אבל לא נראה לי נכון לשאול דבר כזה כי אייף תחליטי את מי להרוג כדיי שהרציחות "הלגיטימיות" האלו יפסקו? מי יחליט את מי להרוג?... את השוחטים?...אני מסכים...את האנשים שמתפרנסים ממכירת בשר?...אני מסכים.....את המפטמים?.....אני מאוד בעד אבל לא אנחנו יכולים לקבוע דבר כזה ולא אף אחד לצערי הרציחות האלו לא יפסקו לעולם... אם מישהו כאן ראה את הסרט איש ההרס עם סילבסטר סטלון... שם כל העולם היה צימחוני..אוטופיה....מצד שני אסור היה לקיים יחסיי מין(לאאאאאאאאאאאאאאאאא) בכל אופן שתהיה לכם אחלה שבת ותהנו אני יודע שאני הולך היום להנות אוהב אייל

barzik

New member
שניכם צריכים אשפוז מיידי

להרוג אנשים כדי למנוע הריגה של חיות?!? את האנשים שמתפרנסים ממכירת בשר??? אתם ממש לא נורמלים - אני התפרנסתי עד לפני חודש ממכירת בשר, לפי השיטה שלכם צריך להרוג אותי מייד. שניכם פשוט מהווים דוגמא לכך שקיצוניות מוסרית מביא להשחתה מוסרית. ניסיון להיות "טובים" ו"אוהבים" מביא אתכם לרפש ולתחתית החבית, היומרנות שלכם לא לקחת חיים מביאה אתכם לרצח והטפה לו. קארין שנזהרת שלא לאכול ביצים מחשש לפגיעה בעופות מטיפה בגלוי לרצח בני אדם בשם הגנה על חיים אחרים. אייל המקפיד לסיים את כל הודעותיו בחתימה המתיפיפת "אוהב אייל", תומך בה בהתלהבות אך מסייג את דבריו בכך שיהיה קשה לעשות זאת מבחינה לוגיסטית. אייל אולי אוהב, אך זה לא מפריע לו לתמוך בטבח המוני של בני אדם. אני את המסקנות שלי בנוגע לצמחונות הסקתי.

ק א ר ן

New member
יש לך דרך מעוותת לסלף דברים.

דבר ראשון, אני בחיים שלי לא אהיה מסוגלת לרצח. השאלה היא תיאורטית. מה אפשר לעשות שלבני אדם מסתובבות מחשבות בראש? לצנזר את המחשבות שלי או פשוט לשתוק?? אולי אם היית צמחוני, היית מבין את הכאב שאני חשה כשיצור חי כלשהו (כולל בני אדם!!) מת או נפגע. אתה היית בצבא? החזקת ברובה? גם אם לא, אם אתה רק תומך במוסד הזה ברור שאתה מעדיף להרוג ערבים לפני שהם יהרגו יהודים. אז אני לא מסוגלת להרוג ערבים בשביל להגן על היהודים, ואני לא מסוגלת להרוג בני אדם כדי להגן על בעלי החיים. אם כבר, אתה מהווה דוגמא לקיצוניות מוסרית. אתה זה שמסוגל לרצוח. סליחה, אתה קורא לזה להרוג? או אולי להמית? ייתכן ואני טועה בהנחות שלי לגביך. אם כן, תקן אותי.

ק א ר ן

New member
ברזיק... יש לך קריאה סלקטיבית

(אפשר בכלל להגיד דבר כזה? טוב, נניח שכן). אני רק רוצה לוודא שתקרא את התגובה שלי אלייך בפורום. שים לב שאתה קולט מילים מסויימות, ומבסס תיאוריה שלמה עליהן. חשבתי שהראש שלך יותר פתוח מזה. כנראה שחסרה לך רגישות מסויימת להבין אנשים כמוני. חבל.

Coma White1

New member
בקשר לצה"ל..

אני יודעת שלא אוכל להרוג, אבל כן, נראה לי הגיוני מאוד לפגוע באדם שעומד להרוג מישהו.

ק א ר ן

New member
השאלה היא אם זה נראה לך הגיוני

לפגוע במישהו שהוא במקרה בן אדם שעומד להרוג משהו שהוא במקרה בעל חיים. ועוד דבר.... חייל בצה"ל יורה על מנת להרוג, לא על מנת לפצוע.

Coma White1

New member
אמרתי, אני לא אהיה מסוגלת להרוג...

וכמובן, שאם הייתי רואה אדם שעומד להרוג חיה, הייתי מוכנה לפגוע בו. אני לא רואה את ההבדל בין השניים, אדם או חיה, כל עוד זו לא הגנה עצמית, אין לו זכות להרוג אף אחד מהנ"ל.

barzik

New member
אני פתוח לקבל כל צורת מחשבה שונה

ועובדה שהייתי פה וניסיתי ללמוד, אולי גם להשתנות? אבל התגובה הזו ובכלל רוח הדברים שקלטתי היא שהצמחונות גורמת לרוב האנשים פה לכבד הרבה יותר בעלי חיים מאשר בני אדם (וכן, עלעלתי בהיסטוריה של הפורום הזה וראיתי כמה וכמה הודעות נוסח "אני שונא בני אדם", "אני מסתדר יותר עם חיות"), צורת המחשבה הזו לבסוף מביאה למחשבות כמו שיש לך. מצטער אבל אני לא רוצה להיות כזה. ואלי יש צדק בטיעונים ש"הצמחונים ברמה מוסרית גבוהה יותר מאוכלי בשר" אך עיון קצר בתגובות שלך ושל חברך מראים לאן מגיעים משם.

Weird Eyal 21

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

barzik

New member
הייתי כלכלן בחטיבת הבשר של תנובה

במרכז אימפריית הרשע, כהגדרתך. אני הרבה יותר גרוע מקצב - המלצותיי הביאו להגדלת השחיטה והמסחר. בניגוד אליך, אני לא חושב שצריך להרוג או לכלוא את מי שלא חושב כמוני. וכל עוד אכילת בשר לא מוגדרת כרצח על ידי רוב האנושות, קריאה להריגת (או כליאה) כל מי שעובד בתעשיית הבשר לפרנסתו היא לא רק טמטום (ואני באמת מתבטא בעדינות) אלא היא בבחינת רשע טהור. עכשיו אני יודע בדיוק מה היחס שלך ושל חבריך ה"ריאקציונרים" דה לה שמעטא שרוצים "סדר חדש". תשמע, אלימות מביאה לאלימות - תחשוב ככה על אנשים אחרים והם יחשבו ככה עליך. תקרא בהפגנות שלך לרצח או כל פגיעה אחרת בעובדי תעשיית הבשר ומישהו יבוא ויפגע או ירצח אותך. עכשיו כשאני יודע כיצד אתה וחבריך מתייחסים או חושבים עלי ומה אתם רוצים לעשות לי, אדע כיצד להגיב בפעם הבאה שאראה הפגנה מול מקדונלדס.

Weird Eyal 21

New member
תבין משהו

רק אני חושב ככה "חבריי" לא חושבים ככה לדעתי רוב חבריי לפורום תומכים בשלום ולא אלימות אני אישית בן אדם נורא קיצוני זה אני אולי אני מדבר ככה אבל אני לא יהרוג אף אחד אני לא מסוגל לפגוע בשום יצור חיי לא בניי אדם ולא חיות אתה לעומת זאת שלחת אישית חיות למוות שלהן וזה רע!!! זה רשע!!! אוהב (לא אותך) אייל

barzik

New member
הצחקת אותי

תשמע, אני יודע שאצלי בפורום בא מישהו וכותב שטויות, כל חברי הפורום צועקים ומתמרמרים עד שאני או אחד מהאנשים שלי בא ומוחק. אם כשאתה וחברתך באים ומטיפים לרצח כולם שותקים - סימן שכולם חושבים ככה - אולי לא בגלוי, אבל בתוך הלב פנימה. אני בהחלט מאוכזב - כיוון שאכן הרהרתי ברצינות בשינוי שיטת המחשבה שלי. אך כשאני רואה את ההתנהגות והיחס של הצמחונים בפורום זה כלפי בני אדם (ועלעלתי גם בדפים קודמים), אני מבין שאולי קל לכם לרחם על בעלי חיים, אך הרחמים וההזדהות עם בני אדם רחוקים מכם. כיוון שאני אוהב בני אדם ומזדהה איתם (לא מפזר ססמאות שטחיות וילדותיות כמו "אוהב" אך בעצם מטיף לרצח) אני לא יכול להיות חבר בכת כזו.

Weird Eyal 21

New member
אני רוצה לענות לך אבל

אני כבר לא יודע מה לכתוב אתה נדבר למילה אחת או מקסימום 2 וסביבן בונה סיפור שלם אתה ראית את ההודעה שלי שזה היה הכל בצחוק אני הריי לא מסוגל לפגוע באחרים יש לי את היכולת הפיזית אבל לא את הנפשית כמו שגם קארן אמרה זה רק צחוק למה אתה מפיל את זה על כל הפורום???? אם תשים לב זה היה שעשוע שלי ושל קארן בלבד הבעיה אצלך שאתה נהנה להאשים את כולם אתה אפילו לדעתי חיכית שיהיה משהו כזה רק כדיי להוציא את האנטי שלך החוצה להראות לכולם כאן מה אתה חושב עליינו עזוב בר זיק תחשוב מה שאתה רוצה ועל מי שאתה רוצה מדינה חופשית ואגב אם הסיומת שלי היא ילדותית אז אל תתיחס אלייה אני יודע שאני עוד ילד קטן זה מה יש ילד קטן מאוד בן 21 אוהב אייל

Talia E

New member
ואני בת 22

זו לא הצדקה לאי לקיחת אחריות על המעשים ועל המילים שלנו.

Talia E

New member
אני לא חושבת שהגעת למסקנה הנכונה

לגבי השתיקה של כולם. אייל כתב בהודעה אחרת שאנשים לא מתייחסים להודעותיהם מסוג זה, משום שהם מכירים אותו ואת קארן מספיק כדי לדעת שהם לא עומדים מאחורי מה שהם כותבים, אלא מחליפים מסרים מילוליים ריקים [כל זה היה "תרגום" שלי של דבריו - אייל, אם טעיתי אתה מוזמן לתקן]. כמובן שגם במסרים ריקים כאלה יש נזק, בגלל עוצמתה של המילה. אני לא מכירה אותם וכמובן שמהרתי להגיב במלוא הרצינות כשראיתי הבוקר את ההודעות המדוברות. לגבי שינוי המחשבה שלך; אני חושבת שזה דבר כל כך אישי... דבר שלא צריך להיות תלוי בדעות של אחרים שהם צמחונים, אלא בגיבוש דעתך שלך... קיבלת פה כל מיני סוגים של מידע, שקלת לשנות את אורח חייך או את השקפתך על העולם, אך קח בחשבון שאתה חי את חייך לבדך, ואינך מצטרף לשום קבוצה ובטח שלא כת ברגע שאתה מחליט להיות צמחוני, ולכן אני לא חושבת שהעובדה שאתה סולד מצמחונים מסויימים צריכה למנוע ממך להיות צמחוני. אתה לא חייב "לאמץ" משהו שמישהו אחר נסח או חשב עליו - אלא יכול להגות בעצמך! אין זו פילוסופיה, זו בחירה. אני יכולה לומר לך שאני לא מסמפטת בעלי חיים אחרים יותר מאשר בני אדם. אני לא שונאת בני אדם, אני אוהבת בני אדם... הם יצורים מדהימים!
אני לא מכחישה שיש בי כעס כלפי התנהגויות של אנשים מסויימים, אבל אני לא מאחלת להם שום דבר אחר מלבד שלמות ואושר (בתקווה שאם אנשים יהיו מחוברים יותר לעצמם ומאושרים יותר, כך גם ייראה העולם שלנו...). אני פועלת לסיום העינוי מבלי לפגוע ביצורים נוספים בדרך. אז "פגשת" עוד צמחונית עכשיו, מסוג אולי שונה; עדין דעתך לגבי צמחונות היא שלך; עשה אותה מתוך מחשבה על בעלי החיים, ולא על אנשים צמחונים אחרים...

K A R I N

New member
רגע,רגע, טעות בפיך../images/Emo46.gif

יש קארן ויש קארין, אני לא מטיפה לרצח בכלל, להפך אני מטיפה לשלום אהבה, אופטימיות, ואחווה. שים לב להבדל כשאתה תוקף מישהו... אוהבת, קארין

למעלה