"חרם" על הפרובוקטורים

ק א ר ן

New member
אתה מנסה לרמוז משהו?

אם הוא מפליל אותה, משמע שאני היא האשמה האמיתית, אבל לא כן הוא העניין. הוא מפליל אותי, וקארין המסכנה נגררה לעניין עקב טעות בזיהוי. כל הברזיקים האלה אותו דבר...
(פרצוף ממורמר)

Talia E

New member
אל תמהר לפסוק

(הכותרת נוגעת לדבריך: "אני את המסקנות שלי בנוגע לצמחונות הסקתי") סלח לי אם אצביע למשהו ששמתי לב אליו בהודעותיך (וכמובן, שאתה מוזמן לתקן אותי אם אתה חושב שאני טועה): נראה לי שאתה רואה את הצמחונות כאיזושהי תורה אחידה, שמי שצמחוני חייב לתמוך בה... איזשהו רציונל שחוזר אצל כולם... לכן כשאתה מגיב להודעות שנראות לך אתה אומר "צמחונות זו עמדה מוסרית כך וכך שדעתי עליה כך וכך" וכשאתה קורא הודעה של מישהו אחרת, שמרגיזה אותך, הנה אתה משנה את עמדתך...
הנה ציטוט ממך לדוגמה, לצורך הבהרת דבריי: "יש לציין שאם הייתי פוגש בצמחונות במהלך אחת ההפגנות ההזויות של אנשי "האנטי גלובליזציה" (במקום בפורום זה) הייתי מבטל אותה מייד ולא מבין שהצמחונות היא דרך חיים שיש מאחוריה מוסר וחשיבה נכונה." תראה, צמחונים הם בסה"כ בני אדם...
ביניהם בהירי מחשבה יותר ופחות, חלקם ימצאו חן בעיניך יותר או פחות, חלקם צמחונים מסיבות מסוימות, אחרים מסיבות אחרות וכמובן יש דעות שונות ומשונות בנוגע לדרכי פעולה. בעיני לרצוח בן אדם זה לפעול נגד עצמנו, בדיוק כפי שלענות ולרצוח בעלי חיים כפי שנעשה היום - זו רק דעתי. אני לא אצדד בכך בשום פנים ואופן. אני גם מתנגדת לעונש מוות. אנא אל תקח כל מילה שנאמרת פה כ"מייצגת את הצמחונות". זו פשוט טעות...

ק א ר ן

New member
אייל......

אתה לא זה שאמרת שאין קשר בין בשר לסקס ושאפשר להזדיין חופשי בלי להתפתות (אולי אומרים להתפתה?) לבשר? חוץ מזה, הסרט הזה הוא בדיוק מה שהתכוונתי אליו בתוכנית שלי. למה אנשים הפסיקו לאכול בשר? בגלל שהחוק חייב אותם. ראיתם מה היטלר הצליח לעשות. הבעייה הייתה שהוא ניסה להשתלט על העולם בצורה פנטית והיה קיצוני מדיי. אם מנהיגי המעצמות יהיו טבעוניים לא יהיה אפילו צורך ברצח. הם יוכלו להפיץ את הטבעונות כמו שסטלין עשה ברוסיה עם התיאוריות שלו כשהוא השריש אותם לילדים בבית הספר כבר מגיל צעיר, וכמו שחלק (!!!) מהערבים מחנכים את הילדים שלהם היום להיות מחבלים. אפילו אין צורך לנקוט בקיצוניות של רציחות פוליטיות. שטיפות מח יספיקו. אז.... מתי מתחילים את המהפכה?

Weird Eyal 21

New member
קארן

אם זכור לי טוב בסרט אסור היה לאכול חיות משתיי סיבות הראשונה כי נוצר נגיף חדש יותר קטלני מאיידס והוא היה מועבר רק דרך בעליי יחים... והשניה בגלל מוסר בגלל הנגיף הזה אסור היה לבוא בשום מגע פיזי עם אנשים אפילו לא היו לוחצים יד והסקס היה רק דרך מין מציאות מדומה כזאת.... לא הייתי רוצה לחיות בעולם ההוא ששם כל מסעדה זה קר פיצה האט ואוכלים שם רק עוגיות אבל הייתי רוצה עולם שבו לא אוכלים בשר ולא רוצחים אנשים או חיות מין עולם מוזר כזה שאין מלחמות,אין צבא,אין עוני ואין רעב בלי מחלות ובלי כל הרוע שיש בעולם שלנו היום אבל זאת רק פנטזיה זה לא יוכל להתגשם בחיים בקשר למנהיגים טיבעוניים?... כל מנהיג ישראלי שהיה עד היום(נראה לי) היה טורף... לא נראה לי שאפשר לייסם חוק שאוסר על אכילת בשר כי זה כבר "פגיעה בחופש הפרט" יאללה מת עלייך אייל

(מיכל)

New member
תגידו לי השתגעתם?

אתם רציניים? אם כן זה מאוד מאוד עצוב. אתם רוצים לרצוח כדי להפסיק רצח? זה נראה לכם הגיוני שכל מי שלא מסכים איתכם צריך למות?

rasta27

New member
תפסיקו לזיין במח../images/Emo18.gif

אתם מוציאים לנו שם רע של קבוצת פסיכים תמהוניים שעכשיו גם מסיתים לרצח קודם כל הסתה לרצח זו עבירה פלילית ודבר שני מי שהוא נגד הריגה של בע"ח (מבחינה מוסרית) אבל בעד הריגת אנשים אז המוסר שלו בתחת. אני אישית טבעוני ונגד כל הנושא של הפיכת יצורים חיים למוצרים ולאיזה משו שעושים ממנו כסף אבל לא הלכתי כל-כך רחוק. בין אלה שצורכים בשר ואף נהנים מזה נמנים המשפחה שלי והחברים שלי. להוריד אותם בגלל זה? לא נראה לי אז תפסיקו לזיין לי במח ותתחילו להתאפס על עצמכם ולטפל בדברים חשובים כמו הפצת מודעות במקום הריגה שבת שלום ומבורך

Talia E

New member
חיים של אחד לא חשובים מחיים של אחר

יש ללמד (ובמקרה שלך אולי גם עדיין ללמוד) כבוד לכל החיים. את לא זו שתבצעי באמצעות רצח את ה"איזון"; כי אם תמשיכי בהפרתו.

Talia E

New member
אני לא אתך!

אני חושבת ששיפוט מיידי מי הוא פרובוקטור ומי באמת מסוגל ללמוד הוא דעה קדומה. לדעתי יש לענות באופן רגוע וענייני לשאלות אם נשאלו. מן הסתם, אם לא נשאלה שום שאלה, אין על מה לענות. אין לאבד תקווה, גם אצל אנשים ציניים יש סיכוי לשינוי (אני מכירה כמה כאלה).

Weird Eyal 21

New member
ה ב ה ר ה

מה שאני וקארן כתבנו כאן היה שעשוע בלבד אנשים חכמים שרואים אותנו כותבים כאן כבר הרבה זמן לא התייחסו כי מכירים אותנו אם היה שמץ של רצינות כאן אז קארין שמכירה אותי אישית כבר מזמן הייתה קוטלת אותי אנחנו כאן מאמינים(אני מקווה שכולם) באהבה ושלום ובחיים לא נחשוב לרצוח מישהו בר זיק פשוט תפס הזדמנות על השעשוע שלנו כדיי להראות כמה שהוא אנטי צימחוני והרבה בעצמו במה הוא עבד ולמה הוא גרם לגביי הפרובוקטורים כשמישהו כותב לך שהוא לא יכול לוותר על כבד אווז זה מישהו שרק רוצה לעצבן כאן וזהו הוא לא מעוניין בוויכוח או משהו כזה הוא רק רוצה לראות שאנשים מתרגזים נ ק ו ד ה לדעתי כל פרובוקטור כזה אסור להתייחס אליו(ואני מצטער שהתייחסתי בעבר) ולתת להודעה ךהעלם בין דפיי הפורום כי זה ממש לא שווה התייחסות אבל זאת דעתי בלבד אוהב אייל

Talia E

New member
אבל אולי הוא באמת לא מסוגל?

אולי הוא באמת לא מסוגל לוותר על כבד אווז כרגע, כי הוא חושב שזה המאכל הכי טעים בעולם? ואולי אם במקום להתקל בשיפוט, הוא יפגוש במידע ובעזרה תווצר לו אפשרות בתוך X זמן כן לוותר? אולי האסימון צריך ליפול, וייפול רק כאשר מידע יוצלב מכמה מקומות? ואולי אתם פשוט ממהרים לשפוט מיהו טוב ומיהו רע? האם חשבתם פעם על כך שציניות מקורה בפחד? - את זה ניתן לפרוץ רק בחכמה ולא בתוקפנות. בודאי עדיף לא לענות מאשר לענות בכעס, רגשנות והתנשאות... אם אראה לנכון לענות - אענה גם אענה.

Weird Eyal 21

New member
סבבה שיאכל מה שהוא רוצה

אבל סתם לבוא לפורום של צימחונים וטבעונים ולומר את זה זאת התגרות

Talia E

New member
הכל ענין של פירוש

אתה יכול לומר שזו התגרות. אך ייתכן שזה נובע מחוסר ביטחון, ושמשהו בתוכו כן מרגיש משהו. ייתכן שזה סוג של התעניינות. ייתכן שהוא רוצה מידע/עזרה. וייתכן שהוא אכן עושה את זה בכוונה להתגרות. הנקודה היא שאי אפשר תמיד להבחין במבט ראשון מהו המצב, ובכל מקרה אם ניתן, יש לדעתי לתת תשובה עניינית (ולא מתלהמת), שאולי תוסיף לו קצת מידע - זה נראה לי עדיף. שוב, אם הוא לא שאל שום דבר, אז גם אין על מה לענות... - אבל אם יש בו שאלה, אין סיבה להתעלם ממנה, רק כי זה צורב לנו לאגו או לכל דבר אחר.

Coma White1

New member
אותו בחור שבא לכאן...

עשה את זה בנימה של התגרות. ואני לא חושבת שצריך לדון על זה כל כך הרבה, פשוט צריך למחוק הודעות שלא שייכות לכאן. זהו.

Her Circulation

New member
זה לא קשור ל- "מאכל הטעים בעולם"

. זה נקרא ערכים. אני מטורף על פיצה אולם מאז שהפכתי להיות טבעוני אני לא אוכל ( פיצה ). למרות שמאוד מתחשק לי. אידיאולוגיה מקומה מעל תאווה.

למעלה