חשבתי אם לתת תגובה או נושא חדש

חשבתי אם לתת תגובה או נושא חדש ../images/Emo45.gif

והוחלט להתחיל נושא חדש!! חפי"צ חזרו מסמינר משהו טוב!!!! היה אחלה! היה מגניב! 22 חפיצניקים הגיעו! (שזה כולם! חוץ מאחד...) גיבוש! בלה בלה... קשר בין אישי!!!! בקיצור.. הפסדתם שלא הייתם שם! :)

ChOp^SuEy

New member
גיבוש גימבוש

היה אחלה מצטער שהברזתי מפעולה כדי לשחק סנוקר עם דרור וכן כן כן עכשיו זה רשמי לחפי"צ יש גרביים!!!!!!! השלב הבא... בוקסר חפי"צ קבוצה אופנתית משהו באהבה גמבש

earth

New member
רק גרביים? NOT!../images/Emo136.gif -רק בשביל זה:)

הזכרנו שיש כבר חולצה קצרה... סווצ´ר... ו... מחזיק מפתחות?? ועכשיו הגרביים הגיעו... אז כן.. בהחלט קבוצה אופנתית...

פִּירֶה

New member
אהממ... אהמ... (קול של לפני מדברים)

קודם קול (סטגדיש) אני רוצה להגיד שעדיין אין לי קול אז דנית, אם לא התקשרתי זה בגלל זה. דבר שני... בעצם לפני זה, תרשו לי להגיד שההודעה הזאת לא ממש קשורה לכלום והיא תעסוק בירידות על פל-קל, אז חוץ ממנו ומי שנהנה לקרוא ירידות על טם-טם (שם חדש?) אין לכם ממש מה להמשיך לקרוא. דבר שני, לא מבריזים מפעולה כדי לשחק סנוקר!! דבר שלישי, אתה באמת מתלהב קצת יותר מידי מהלהקה שלך אני אמנם לא אומרת שאתם ממש גרועים, אבל כידוע לך, כל קשר ביני לבין הבנה במוזיקה, לא קיים, והרי כמה תגובות של כמה אנשים שכן מבינים: 1. "בהחלט יש בעיות בבלאנסים... הגיטרה בווליום גבוה מדיי... ובהחלט הזמר גרוע.... מה זה הדיסטורשיין הגרוע הזה??? אתם צריכים להתאמן עוד הרבה על המון דברים... אל תעלו דברים רק אחרי חודש של עבודה ביחד..... תעבדו עוד.... תחליפו את הזמר.... תשקיעו יותר בשירים ובעיבודים ... תתאמנו הרבה(מאוד) ביחד כדי שיהיה ביניכים תיאום ושייצא משהו טוב... תשנו טוטאלית ההפקה ותחליפו אולפן (כי הם לא יודעים לעשות בלאנסים) . 2. הסולן ממש לא מתאים לשיר, התופים גם לא. אני מסכים לחלוטין עם מי שאמר שהגיטרה לא מכוונת, כי היא לא. הסולן גרוע 3. הזמר חרא הגיטרה לא מכוונת ואני בטוח בזה נ.ב הזמר גומר? 4. מבחינת הליוי והסולו אין לי בעיה בכלל בחלק הזה השיר אפילו איכותי, אבל הליריקה טעונת שיפור מידי וקול של הזמר לא מתאים לשיר הזה (הוא לא שר משהו...) 5. הסולן (כלומר זמר) נוראי. הדיסטרשיין נשמע לא טיבעי, כמו מסינטי. הבאלנס מחורבן (חשמלית-אקוסטית). הסולו נחמד, אבל האיכות קקה. בקיצור, השיר דורש עוד עבודה, ולא יזיק לכם לעבוד אחד עם השני קצת על התיאום. טוב, נמאס לי להעתיק קטילות עליכם, אני מקווה שכל ההדגשות הלכו לי ובכל מקרה, קטילות נוספות (לא מעטות) ושאר ירקות, בנושא השיר שלכם, ניתן למצוא בכתובת הזאת. מעבר לזה, הסמינר היה באמת חביב ביותר (הכל יחסי אחרי 4 שעות של שיעורים בטריגו´), המלתחה התנועתית של חפי"צ גדלה... ובקשר לבוקסר, כבר יש לי בוקסר של התנועה מקייצת 42´ או משהו כזה, ככה שזה לא מקורי. נראה לי שבטח רק אדנית עדיין פה, אז אני אסיים את ההודעה. נ.ב עתידני אני בטוח יזכר במשהו אז אם יהיה המשך להודעה תאלצו לסלוח לי.

זה עדנית!! ../images/Emo46.gif

אז קודם קול... אני חולה על הקןל הצרוד והחדש שלך!! דבר שני.. ברור שאני כאן!! ציפי למשהו אחר? 24 שעות!! אייסיקיו שולט!! דבר שלישי... אני חייבת לציין שקראתי את ההודעה שלך.. ופשוט התחלתי להיקרע מצחוק מול המחשב שאחותי וחברתה מסתכלים עליי! ירדת עליו קצת חזק מידי.. :)) ובקשר לבוקסר... כל עוד זה לא של חפי"צ.. זה לא שווה.. (או שכן? אבל נעמיד פנים שלא.. אז דיי! :)

פִּירֶה

New member
זו שוב אני, את לא תאמיני מה קרה לי!

אדנית! תרשי לי להקדיש לך שיר שחימם את ליבי: אנדנדינוסופלקטינוסופלקטיקטואליקבליקבומבומבומבומפתחאתהאלבומשמתראהאותיותקחאותיהמלכאמרספורעדעשראחתשתיםשלושארבעחמששששבעשמונהתשעעשר! ניצחתי! אין רווחים כי אין לי מושג איפה מתחילה מילה ואיפה נגמרת ברוב השיר. טוב, מספיק לזיבולי השכל. אגש לי לנושא ההודעה. והמקרה שקרה כך היה, כאמור, קבוצת חפי"צ המדהימה והאופנתית ביותר חזרו מסמינר מרגש בגבעת ברנר. אני שהתבאסתי מגרוני הכבד, מהחום העולה ובעיקר מכמויות שיעורי הבית האדירות שהתעצלתי לעשות לפני הסמינר, וכידוע, מי שלא עושה קודם ופוחד לא לעשות בכלל עושה אח"כ, אז עשיתי. סיימתי את השיעורים, ועכשיו אני כאן, בשנית מחוברת לאינטרנט, למרות שהאייסיקיו שלי לא פועל כרגע... (הנה מגיעה הפואנטה) פתאום נפל לי הפלאפון (או סלקום, למדקדקים שבינינו) על הרצפה. התקופפתי להרימו למרות גופי הכואב והגוסס, בעל השרירים התפוסים והמתוחים, הקצרים והמנוונים וגם אלו שמצבם סביר+, הושטתי את ידי אל הפלאפון, כשלמול עיני (שהיו תקועות עמוק ברצפה) נגלה מחזה מרהיב מאין כמוהו אפילו בין שבעת פלאי התבל ואינספור הגלקסיות בעולם המקיף אותנו. המראה המפתיע והמפליא תפס את עיני בלא שום כל בעייה, הוא פשוט היה כה קסום, מושך את העין, אטרקטיבי, ועוצר נשימה, שהסתכלתי עליו משהו כמו 10 שניות רצופות על-אף בעיות הריכוז הקשות שיש לי. אף פעם לא ראיתי דבר שחור שעושה כל-כך שמח בעיניים, אף פעם לא ראיתי שרבוט סגול כה מפליא בעיקומותו החיננית. אחרי שהרמתי את הראש ואת המבט מהגרביים המדהימות החדשות שלי הנושאות בגאווה את הכתובת "הנוער העובד והלומד - סמינר קבוצה חפי"צ 2001-2002", נדפק לי הראש בפינה של השולחן וירדתי לי לסלון בבושת פנים עם בלוטה בחלק היחיד בגוף שלי שלא סבל מפגיעה עדיין (לפחות לא פגיעה פיזית) - הראש! אמממ... כן, נראה לי שמיציתי את זיבול השכל עד לפעם הבאה, אשוב בעתיד.

אוקיי... ושוב פעם... ../images/Emo6.gif

יש לך מושג איזה מפדח זה לצחוק מול המחשב כשיש אנשים בחדר?? שנועצים עלייך עיניים?! טוב.. אני מניחה שכן מאחר והזכרת את זה מספר פעמים.. בכל מקרה עשית זאת שוב... לא רע בכלל... (חוש הומורך- ככה אומרים בכלל בשייכות??) תודה על השיר... אני חייבת לציין שאת זאת שחיממת את ליבי.... ואני אתך בכאב... על שלא הצלחת להפעיל את האייסקיו (צדקת.. זה באמת קטע לעשות את ההדגשות האלה.., מקווה שהלך לי טוב..) ולתיקון מספר טעויות במסר הקודם שלי.. המילה הראושנה היא "כל" ולא "קול" (הצלחת להשפיע עליי עם המסר של אחד לפני..- התחלתי להסתבך פה...) ואני לא מכירה אף ציפי (חוץ מאחת.. אבל היא לא כל כך קשורה...)- זה :ציפית ו... טוב.. לא זוכרת יותר מה רציתי להגיד... כשנזכר.. נגיד.. או שלא.. טוב.. באמת דיי הפעם.. בי ביי לכם! דנית.

פִּירֶה

New member
ילדה אבלה, וקטנונית...

ילדה אבלה.... מדוע? משום ש 1. זה לא שלא הצלחתי להפעיל את האייסיקיו!... מה אני? את?... פשוט לא הפעלתי אותו, זה לא שלא הצלחתי, לא רציתי, גם זה קורה לפעמים. 2. בכוונה כתבתי קול ולא כל, כי אין לי קול... הבנת ילדה קצת טפשה. ואני עוד חשבתי שהבנת והחלטת גם להשתמש בזה... ילדה קטנונית... על שום מה? מה את מתקנת לי טעויות בהקלדה???... את לא רוצה שאני יתחיל לתקן לך את כל הטעויות... זה בחיים לא יגמר! דרך אגב, אם מישהו קורא את ההודעה (חוץ מאדנית) בבקשה תגידו משהו... נראה לי שאפשר להעביר את הדיון לאייסיקיו, אז למה אנחנו לא עושות את זה אתם בטח תוהים. כי אדנית בתהליכי גמילה ולכן אני נמנעת מלהשתמש באייסיקיו כעזר, שהוא בעצם נגדה (ס. בראשית). וסיבה נוספת, ולא פחות חשובה היא שזה הרבה יותר נחמד ככה. אני שונאת את תרבות האייסיקיו (דנית, זה לא אישי) - מסרים קצרים וחסרי תוכן או חכמה מכל סוג שהיא. הנה, אז בתור אידאליסטים זו המטרה החדשה...NOT. נמאסד לי לכתוב, איכשהו ההודעות שלי יוצאות תמיד ארוכות מידי יחסית להודעות צ´אט שכאלו, אבל זה פורום. מי יתן ואלוהים יסלח לי... (באמת מי?)... טוב דנית, אין לי כוח אליך, וכמו שכבר ציינתי. אני הולכת לישון היום מוקדם. או כמו שאלתרמן וגרייניק אמרו בשירם האדיר. "ונלך לישון בשמונה". אז מה עושים בערב השנה הבאה? (סילבסטר לא ממש אהב יהודים) המשך יבוא בשעה עירנית יותר!

לא כל כך מחבבת אותך ברגעים אלו...

ואני לא הטיפשה כאן לירן... (יכול להיות שאפילו את היא זאת שיצאה לא חכמה במיוחד...- אבל אני לא עושה זאת בפומבי!!) זה הולך כך: 1. אני הבנתי למה המילה "קול" שימשה... ואני השתמשתי בה בטעות!... לא התכוונתי לחזור על בדיחות שלך... אבל בכל זאת רשמתי זאת... כי קראתי את הודעתך ובאותו זמן הקלדתי... דבר שהשפיע על הקלידה שלי.. 2. לך לא תיקנתי טעויות.. אלא לי.. להודעתי הקודמת... 3. אני לא בשום תהליכים מכמה סיבות, ואחת מהן היא בגלל שהבנתי שאין לי סיבה להיגמל... כי פשוט לא אכפת לי! ולאנשים בכלליות גם לא אכפת! אז למה?! 4. ישנם אנשים שכאשר הם מתכתבים באייסיקיו הם באמת כותבים מסרים ללא כל תוכן או חכמה... לידיעתך.. לא כולנו כאלה! אוקיי... מצב רוחי קצת התדרדר בחצי השעה האחרונה... (למקרה שהורגשה עוינות כלשהי) עמכם הסליחה. דנית.

פִּירֶה

New member
משולחנה של הטיפשה. פרק נוסף.

אני חושבת שכבר ציינתי ששום דבר לא טוב כאשר הוא מגיע במסות ענקיות או בהגזמה כלשהי. גם אייסיקיו גם מחשב. לגבי עניין האכפתיות שלי (זאת שכנראה לא קיימת?!) אני מצטטת אותך ומפנה את השאלה אלייך בחזרה "לא אכפת לי" את יכולה להגיד שהתכוונת לדבר מסוים, אבל את יודעת בעצמך ששכה הדברים תמיד! לאף אחד לא אכפת מהכל, גם לי לא... אז באמת סליחה. לגבי התדרדרות מצב רוחך אין לי ממש מה לעשות, אני רק יכולה להתנצל שוב, ולהזכיר שצורת ההתבטאות שלי עלולה להשתקף לא נכון דרך האייסיקיו או במקרה זה, הפורום, ההודעה נכתבה בבדיחות הדעת, כמו כל דבר שאני עושה. כידוע, אני שום דבר מעבר לילדה מעצבנת (פחות) ומשועממת (בעיקר) שמנסה להעביר את הזמן בדו-שיח עצמי (אוכסימורון לכשעצמו, כשם שעצמי), לפעמים זה לא הולך והדברים משתרבבים אל תוך ההודעות שלי. אז שוב סליחה... ושאלה: "לא כולנו כאלה", האם את רומזת לעצמך? האם את אומרת שההודעות שלך באייסיקיו לא שטחיות? האם את טוענת שבשורה וחצי את יכולה להעביר את כל מהות הדנית, (אפילו אם השורה כמילה סימן שכזה :) אני באמת מעריכה אותך יותר מזה, אולי את לא תתקני אותי אם אני טועה. ומכיוון שאני לא נוהגת לכתוב הודעות פרטיות בפורום, אחלוק סיפור חביב וקצר עמכם. היום בדרך הביתה מבית הספר החביב עלי (אולי כי זה הבית-ספר היחיד שלמדתי בו אי פעם) שוחחתי לי לתומי עם אורן ואורנית (שמות בדויים?!). לאורן נפתח השרוך ועל שום דו השיח לא תאמרו "מה נסגר איתך?" אלא "מה נשרך איתך?". הדו שיח נשמע כך: - נו, אז מה נסגר עם השרוך הזה? - מסתבר שהוא לא נסגר השרוך הזה. - א-משו טוב, אפשר לעכשיו להגיד נשרך במקום נסגר. הבנתם? לא משנה, הומור חולוני... א-דנית? מה נסגר איתך? אמשיך לי בקפיצת הנושאים ואחזור ל...אממ... מה עוד אמרת? אה, כן... לגבי הבדיוחות שלי, אין תגובה. למה אין תגובה? כי אני יודעת שאני לעיתים בנאדם מורכב מידי (במובן השלילי, למקרה שאפשר לראות במורכבות תכונה חיובית), והבדיחות שלי לא ממש מובנות כי הן נבנו על סדרה של מחשבות בלתי הגיוניות. שוב, את תאלצי לסלוח לי על זה... אין לך ממש ברירה אחרת, כי גם אם לא תסלחי, "לא אכפת לי", אני אוהבת לצטט אותך. אני אסיים בנקודה זו לפני שאני יתחיל לומר מילים חסרות משמעות כמו "שיו", "איי", "בום" או "אייסיקיו". סליחה כבר אמרתי? שיהיה.

אאאאאאהה!!

אוקיי... כשאני אומרת "לא אכפת לי"- לרוב זה נובע מכך שלאנשים אחרים (בינהם את!!) לא אכפת... ואז... בכדי לא להיפגע יותר מידי.. (מאחר והבנתי שזה הדבר שהכי פוגע בי...) אני טוענת שגם לי לא אכפת... תרופה טובה? לא יודעת.. אבל מנסים... קצת אדישות לא תהרוג אף אחד... ואני בחיים לא אגיד שלא אכפת לי מאנשים... כי פשוט לא יהיה קיים מצב כזה... אז אולי לא אכפת לי מעצמי... ואולי לא אכפת לי מלימודים.. וכו´.. אבל מאנשים אחרים?! יש לי גבול..! ויש לי קצת מצפון... ואפילו רגשות אשמה (על כמעט כל דבר...) אז כן... זה לא דבר טוב... אבל שיהיה גבול לחוסר אכפתיות שלך! עוד דבר... האייסיקיו... אז לא.. אני לא מעבירה את כל מהות דנית דרכו... אבל מה שאני כן רוצה להעביר.. אני מעבירה לא רע בכלל... ועם מי שאני רוצה לדבר שיחות לא שטחיות... אני גם מצליחה לא רע בכלל... את שוכחת שאני פעם חייתי רק באייסיקיו... והפסקתי כמעט לדבר עם אנשים פנים אל פנים.. , הכל דרך האייסיקיו... אז אני לא אומרת שעכשיו זה כך.. אבל אם הייתי עושה זאת פעם... סמכי עליי ששום דבר לא מונע בעדי לעשות זאת גם עכשיו.... (זה נשמע כמו איום... טוב.. אז זה לא...) אני חייבת לציין שברגע זה אני לא הולכת לספר איזה סיפור חביב שקרה לי... למה? כי אין לי סיפורים חביבים!! קקי.. ו.. נגיע לעניין קצת אחר...: תפסיקי כבר לצטט לי את המוח!! וזה מתחיל מהרגע שבו את מספרת על שהמוח שלך מורכב מידי (וזה לרעה...)! ועל כך שהמחשבות שלך נבנות על סידרה של מחשבות בלתי הגיוניות!! פשוט דיי!! כאן בערך את ממשיכה לדבר על כך שפשוט "לא אכפת לך"!! (וזוהי דוגמא לחוסר אכפתיות מאנשים!) אז.. לסלוח? יש לי בכלל ברירה פה? טוב.. אני מניחה שכן... סך הכל מדינה דמוקרטית.... עם חופש בחירה... אבל כרגיל... נעביר את זה כאילו שום דבר לא קרה... כי... נמאס לי!! דנית.

פִּירֶה

New member
אדישות הורגת. עובדה!

אני תמיד יכולה להגיד שניב התאבד כי היינו אדישים מידי ולא שמנו לב אליו בכלל אבל בגלל שזהו נושא כאוב, אתן דוגמא משעשעת יותר: את הולכת ברחוב ולא שמה לב למסילת הרכבת (בגלל אדישות), למחסום (בגלל אדישות), לצופרים המתקרבים והרועשים (בגלל אדישות), לאנשים שצועקים לך הזהר (בגלל אדישות), וליצר ההישרדותי של האדם (גם בגלל אדישות), ואז את נדרסת ומתה והכל למה?... בגלל אדישות. ונעבור לנושא חיובי יותר, אמנם שלילי בצורה האובייקטיבית, אך חיובי יחסית לתאונות רכבת... אייסיקיו (חיוך עולה על פניך שאת שומעת את המילה הזאת, ומיד לאחריו פרצוף לעברי של תשתקי-את-הפה-שלך-כי-אני-יודגעת-שאני-מחייכת-כאילו-אמרת-למסטול-ודדקה-או-משהו-כזה), את מכורה, ומסתבר שהדבר השפיע גם על הודעות הפורום שלך. את שואלת איך? תחזרי להודעה הקודמת שלך ותספרי כמה פעמים מופיע הרצף הזה "..." בהודעה שלך. ברור, כמובן, שהדבר נובע הישר מהודעות האייסיקיו שקופצניות וחוזרות בהן מעצמן. בקשר לציטוט המוח שלך, אמרתי לך שאם את לא רוצה שאני יגיד במקומך את המחשבות שלך את תצטרכי להגיד אותם לפני. במקרה כזה אני עלולה להתפס במקרה הטוב, כמצטטת אנשים אחרים, לא מקורית, או במקרה הרע, כאדם חסר מחשבות עצמאיות שמוצא מעגן במה שאנשים אחרים אומרים שהם חושבים. תנסי, זה דווקא יכול להיות משעשע לראות אותי מתפתלת על הרצפה בעינויים מוחניים קשים. קצת הגזמתי? אז סתם שתפסיקי להתלונן שאני מצטטת את מוחך שלך. את היכולות העל-טבעיות שלי עוד לא גילית, ולמעשה, גם אני לא גיליתי. אני יודע לך אם תהיה התפתחות בנושא. לגבי המדינה הדמוקרטית וזכותך לא לסלוח, את באמת יכולה להרגיש חופשי, לסלוח, לא לסלוח, כל עוד השלטון דמוקרטי... כל זה עומד להשתנות! אני מתכננת להשתלט על כל מוסדות המדינה ביחד עם המחתרת האנטי-ישראלית. התאריך אמור להיות מתישהו בין שבט לאייר, אבל עד שאני יבין מתי זה שבט. שהעולם יחכה. יש לך זמן לא לסלוח עד אז, אח"כ אני יקים משלחות מיוחדות מטעם השלטון שיענו אותך בשיטת עינוי חדשה, כואבת פי 20 משיטת העינוי הסינית. אני אקרא לשיטה "לירן" (שם יפה, לא?), ואחרי שהיא תופעל עלייך לא תהיה לך ברירה אלא לסלוח. הפעם אין לי בסיפור מעניין לכתוב, וגם אם היה לי נראה לי שהדיון הזה (איזה דיון בכלל יש פה) גווע אז אין טעם להוסיף בו פרטים חדשים שעלולים להרים אותו ואת המורל הלאומי. אסיים בקריאה: קראתי.

אז...

בתור התחלה... אדישות הורגת? טוב.. אין לי כל כך מה להגיב פה.. חוץ.. מ.. שתהרוג? אגב.. קראת לא רע בכלל את הפרצופים שלי ברגעים בהם קראתי את ההודעה.. אני מתפעלת לטובה... וצודקת.. כנראה שכדאי שאתחיל להגיד מה אני חושבת.. במקום לספר את זה למחשב חסר כל רוח חיים (לבנתיים...), הבעייה.. כשאני כן אומרת.. אחרי התלבטות קשה אם להגיד בכלל... את אומרת את זה יחד איתי!! (3 משפטים ברצף!!) אייסיקיו? אני? מכורה? אבל איך הגעת לדבר המגוכך הזה בכלל?? אז אולי כן... אבל שוב.. זה לא מזיז לאף אחד.. אז למה שזה יזיז לי? אז... דיי.. ואחרון חביב... ממתי אני לא סלחתי? אולי שמרתי טינה- אולי... , אולי לא חיבבתי במיוחד את האיש עליו מדובר- אולי... אבל.. לא לסלוח?? טוב נו... אולי גם זה... אבל לך? אני מניחה שאני סולחת... לפחות עד הפעם הבאה.... :) השתלטנו פה על המקום? שטויות...

פִּירֶה

New member
תנו להשתלטות לחיות!

אל תהרגו אותה, גם לה מגיע זכויות!!! או במילים אחרות let the hishtaltuting continue אני רואה שלקחת את ההודעה שלי ברצינות ועשית קיצוצים! כעת ניתן להבחין בכתוב בהרבה מזן חדש של הנקודות שנראה כך ".." תודה סלחת לי. לא מזיז לאף אחד שאת מכורה כי הרוב לא יודעים שהשקט שבוקע ממך הוא בעצם צליל מעצבן של הודעה שמגיעה... הייתי מוסיפה אותו אבל אי אפשר להוסף wav לפורום. הקיצר, את מכורה, וזהו... הבעייה היא שאין לך בעייה עם זה!! את מדברת למחשב???? את יודעת שיש רופאים מיוחדים לזה... זה אפילו יותר מטומטם מלדבר לתוכי
, יש לי מיגרנה!! סוף.

אני! (נגמרו לי הרעיונות....)

טוב... בעיקרון אין לי הרבה מה להגיב.. אבל חייבים להמשיך את מסורת השרשור שלנו.. ולהגיב!... וזה לא משנה למה זה לא מזיז להם... זה פשוט לא! וגם לי לא! ואני לא מבינה מה כל כך בעייה עם זה?! אז דיי כבר לדבר על ההתמכרות שלי לאייסיקיו! אני מנסה להעביר את זה! (ללא הצלחה מרובה..) בכל מקרה... הדיבור אל המחשב הוא בעצם מן מטאפורה של... (טוב.. אני סתם מחרבשת.. עכשיו מאוחר.. ואני רוצה לישון...!)- בכל מקרה... אני לא מדברת עם מחשבים!! (נראה לי..), לעומת זאת... לתוכים... זה כבר סיפור אחר לחלוטין... ו... מה אני אמורה להגיד על המגרנה? בהצלחה? לבריאות? (אני פשוט החלטתי להגיד כמעט על הכל לבריאות.. טוב.. לא משנה!... תשכו מזה...) אה.. שתיהיי בריאה! :) מצאתי! (ואת טענת שהשיחות הם שטחיות... זה נראה לך שטחי? :) -חיפשתי שטיח.. ולא היה... אז לקחתי סוללה במקום... מישהו אמר שצריך להיות קשר?? דנית.

פִּירֶה

New member
אני בטח לא אמרתי שצריך להיות קשר.

בכל אופן, נמאס לי מהדיון הזה, אז אני אספר מסקנה שהגעתי אליה היום לצערי ואני בדיכי אֶבֶר סֶנְס... היום לשימחתי קיבלתי ציונים טובים בבית-ספר אבל הגעתי למסקנות די עצובות מכל העניין הזה. זה שאני שמחה שקיבלתי ציון טוב זה הגיוני. אבל, לא הגיוני שכל החיים שלי מבוססים על זה!! אני חייבת לעשות משהו עם עצמי, אני מ´זה עצבנית כי אני יודעת שאני הולכת להסתובב עכשיו עם חיוך מרוח על הפרצוף בטח איזה יומיים ואני לא רוצה לחייך חיוך טפשי בגלל מבחן טפשי בהרבה אפילו מאותו החיוך! ומצד שני, אני לא רוצה להסתובב בפרצוף דיכי יומיים בגלל שאני לא עושה כלום עצמי בשום נושא. לא כיף לי ככה. תהיי בריאה... הודעה זו הופסקה בשל מסר אייסיקיואי שהגיע היישר ממך... the horror. היא דווקא יכלה להתפתח להשתפכות ארוכה אז תודה לך על המסר. בקרוב: סיפור האימה על השאלה והתשובה. "איך זה שאני ממחפש תשובה ולא מוצא?" אהה... ואללה, אני טמבל. מותר להגיחד ואללה בפורום של תפוז... אני אשתוק.

פִּירֶה

New member
ציונים טובים זה לא רע!

ואני לא יהיה כמוך בסוף. ציונים טובים זה טוב, פשוט לא בתור הדבר שמנהל לי את החיים. את גם מגזימה לפעמים... אני מסרבת בכלל להגיב למסרי אייסיקיו קצרצרים דרך הפורום. א ד נית את עצלנית

למעלה