אהממ... אהמ... (קול של לפני מדברים)
קודם קול (סטגדיש) אני רוצה להגיד שעדיין אין לי קול אז דנית, אם לא התקשרתי זה בגלל זה. דבר שני... בעצם לפני זה, תרשו לי להגיד שההודעה הזאת לא ממש קשורה לכלום והיא תעסוק בירידות על פל-קל, אז חוץ ממנו ומי שנהנה לקרוא ירידות על טם-טם (שם חדש?) אין לכם ממש מה להמשיך לקרוא. דבר שני,
לא מבריזים מפעולה כדי לשחק סנוקר!! דבר שלישי,
אתה באמת מתלהב קצת יותר מידי מהלהקה שלך אני אמנם לא אומרת שאתם ממש גרועים, אבל כידוע לך, כל קשר ביני לבין הבנה במוזיקה, לא קיים, והרי כמה תגובות של כמה אנשים ש
כן מבינים: 1. "בהחלט יש בעיות בבלאנסים... הגיטרה בווליום גבוה מדיי...
ובהחלט הזמר גרוע.... מה זה הדיסטורשיין הגרוע הזה??? אתם צריכים להתאמן עוד הרבה על המון דברים... אל תעלו דברים רק אחרי חודש של עבודה ביחד..... תעבדו עוד....
תחליפו את הזמר.... תשקיעו יותר בשירים ובעיבודים ... תתאמנו הרבה(מאוד) ביחד כדי שיהיה ביניכים תיאום ושייצא משהו טוב... תשנו טוטאלית ההפקה ותחליפו אולפן (כי הם לא יודעים לעשות בלאנסים) . 2.
הסולן ממש לא מתאים לשיר, התופים גם לא. אני מסכים לחלוטין עם מי שאמר שהגיטרה לא מכוונת, כי היא לא.
הסולן גרוע 3.
הזמר חרא הגיטרה לא מכוונת ואני בטוח בזה נ.ב
הזמר גומר? 4. מבחינת הליוי והסולו אין לי בעיה בכלל בחלק הזה השיר אפילו איכותי, אבל הליריקה טעונת שיפור מידי
וקול של הזמר לא מתאים לשיר הזה (הוא לא שר משהו...) 5.
הסולן (כלומר זמר) נוראי. הדיסטרשיין נשמע לא טיבעי, כמו מסינטי. הבאלנס מחורבן (חשמלית-אקוסטית). הסולו נחמד, אבל האיכות קקה. בקיצור, השיר דורש עוד עבודה, ולא יזיק לכם לעבוד אחד עם השני קצת על התיאום. טוב, נמאס לי להעתיק קטילות עליכם, אני מקווה שכל ההדגשות הלכו לי ובכל מקרה, קטילות נוספות (לא מעטות) ושאר ירקות, בנושא השיר שלכם, ניתן למצוא
בכתובת הזאת. מעבר לזה, הסמינר היה באמת חביב ביותר (הכל יחסי אחרי 4 שעות של שיעורים בטריגו´), המלתחה התנועתית של חפי"צ גדלה... ובקשר לבוקסר, כבר יש לי בוקסר של התנועה מקייצת 42´ או משהו כזה, ככה שזה לא מקורי. נראה לי שבטח רק
אדנית עדיין פה, אז אני אסיים את ההודעה. נ.ב עתידני אני בטוח יזכר במשהו אז אם יהיה המשך להודעה תאלצו לסלוח לי.