חשבתי אם לתת תגובה או נושא חדש

פִּירֶה

New member
כבר ציינתי שאני תמיד צודקת?...

אז זהו? פה מסתיים הדיון המרהיב שלנו בהודעות חסרות תוכן מצידך??... ואללה יופי (או
יופי, למפקחים עלינו). שיהיה. גם את זה כבר אמרתי...לא?

e-shfiyut

New member
אדנית! אני קוראת לך להציל את המצב

בכל אופן, ב-7 בקן ערב במה פתוחה בלי להבריז. ואז נראה מועדון קרב. תתנתקי יא חולה. שאני יבוא? סתם... ואל תגיבי בלי תוכן, זה מעצבן ואני אחרים אותך מעצמי... סוף. מוחלט.

כבר חשבתי שעוד חפיצניק הגיע...

במטרה להתפרק? (אי שפיות.. לאנשים עם קשיי הבנה...) חייבת להבריז... עוד לא התחלתי!! פיזיקה!! וכנראה גם ממועדון קרב.... אני מקווה שהפעם תזכרי שרשמת "סתם"!! בכל מקרה אני לא אכנס לשירותים בשעה הקרובה.. :) ולמרות שחלקכם כבר ראו זאת: אני לא יכולה לסבול את עצמי! רגע! יש שתיים? אני ועצמי? וכל הזמן סיפרו לי שאני=אחת! ואם יש שתיים, זאת אומרת שאחת מהן לא אמיתית. מחשבה מזעזעת! (לקוח מאיפשהו... :) אני מחוברת מ11!! נכנסתי לחצי שעה!! (נראה לי שאני מתחילה לחזור על עצמי..) איזה משעשע... לאנשים שעכשיו קוראים את זה... אין מושג על מה אנחנו מדברות.. (על מה באמת?) בכל מקרה... אנסה להכניס אותכם לשיחה הבאה... יותר מידי פרטי ניהיה פה... אייסיקיו 2!! (מה? מה אני אומרת?) טוב. ביי.

פִּירֶה

New member
את התכוונת ל"לקוח מאיפשהו" ממני לא?

בכל אופן, כתבתי את זה פעם באריכות איפשהו מתישהו... את באמת משתגעת... שאלה רצינית: את עושה את עצמך או שאת באמת לא יכולה להתנתק, או שאולי את מעדיפה לא להתנתק מתוך שיקולים לוגגים... דנית, מה נשרך איתך?

אני גם חושבת...

שאני משתגעת... אבל האמתי.. שזה בדיוק מה שחשבתי עליך שקראתי את הודעתך.. אז מי מאיתנו הוא המשתגע? אוקיי... ולגביי השאלה המאוד מאוד רצינית שלך... אני לא יודעת... אני יודעת שאני צריכה להתנתק... אני רוצה להתנתק... אני מנסה להתנתק... (ואז חוזרת..) זה לא בריא לי כל כך... אבל.. לא יודעת! כרגע ניסיתי לדמיין את עצמי נשרכת... זה פשוט לא אפשרי! (נראה לי..- אני כבר לא בטוחה לגביי כלום!) בכל מקרה.. החלטתי שאני אוהבת את זה... (המשפט!!)
- אין שרוך.. אז רציתי לשים גרביים כי זה הכי קרוב.. אבל כבר השתמשתי בזה פעם.. אז הוחלט סופית! קסדה!

ולא.. זה לא לקוח ממך...

אם תסתכלי בהיסטורי.. תראי שאני רשמתי את זה... יש לזה גם התחלה והמשך... אבל לא רלוונטים לי... אני מתחילה להישמע נורמלית.. אני! צאי מזה עכשיו! (זה כבר יותר טוב..) אם זה באמת חשוב למישהו פה.. אני יכולה לבדוק מאיפה לקחתי את זה...(אבל אני לא רוצה..!)

פִּירֶה

New member
אני סוגרת את הדיון הזה.

אסכם את הדיון בציטוט של מישהי מאוד חכמה (
) "גיבוש! בלה בלה... קשר בין אישי" אין אמוטייקון של איש אז נעשה משהו קרוב. קשר בין אישי:
סוף הדיון! כפיים.............

לא!! לא לסגור!!

אבל בהחלט להמשיך בפעם אחרת.. המצב רוח התדרדר שחקים... (רגע! זה לא הגיוני, נכון?) טוב.. לא אכפת לי.. אני נשארת עם זה!

פִּירֶה

New member
אני עושה קנוניזציה לדיון הזה.

מרגע זה הוא חתום וסגור! כל שנותר הוא להמתין שהדיון יצנח "שחקים" לעמוד אחר...

פִּירֶה

New member
בין אם תרצי ובין אם לא

השרשור המגניב, והת´רד כולו נושרים להם עמוד אט אט... תשלימי עם זה. הגורל אכזר, למרות שגם הוא פיקציה... אין דבר שיוכל לעצור את זה... חוץ מהשתלת וירוס ענק בשרתים של
ואלללה... ("מת לצעוק" - מסיים טרילוגיית הצעקות) לחיים.

אפשר לבדוק.. :)

ומשום מה יש לי הרגשה שמישהו בקרוב יעיף אותך מ-
!! וירוס? מישהו אמר וירוס??

Crom

New member
אבל אל תישכחו

שכאמור אנחנו להקה חובבנית מאוד ורוב הלהקה שלנו עדיין בתהליכי גיבוש ככה שאולי היינו צריכים קצת להוריד פרופיל אבל עדיין הביקורות נכתבו ברובם ע"י מוזיקאים מיקצועיים ואנחנו עובדים על הדברים האלה

למעלה