חשבתי אם לתת תגובה או נושא חדש

פִּירֶה

New member
מצאתי היום בבית-ספר את הGIG הזה

הוא עונה לשם עדי... עוד חפי"צניקית... אני בשיעור כימיה אז אין לי זמן להודעה ארוכה מידי כי המורה כל הזמן מטיילת מאחורי המחשבים, כמו איזה משחק מחבואים וירטואלי, או שלפחות קשור בוירטואליות. היום ב21:45 יש ב-YES2 "מועדון קרב"... כיף לי. שמת לב שיש לך הרבה בלבולי ט´ ות´? מצתרפת לשאלה, עוד חפי"צמניק הצטרף וכו´... תעבדי על העניין הזה. שמתי לב שזה בכלל לא השרשור הראשי אז אני אסיים בהודעה שחצנית ושוויצרית... קיבלתי היום 98 (כן, 98!) במבחן בפיזיקה! המורה באה... אז מספיק לבינתיים.

עוד חפיצניק!!! עדי ברוך הבא!

עוד חפיצניק!!! עדי ברוך הבא! כימיה? מחשבים? מה קשור?? אני יודעת שיש!! אני רוצה !!YES כן.. שמתי לב עוד אתמול... אבל חשבתי שזה משהו שלא ראוי כל כך לציון.. קיבלתי 57 בלשון!! מה את רוצה ממני?! (יותר מידי בלבולי שכל עם כל השיכולים דימויים ו- whatever ) בכל מקרה.. 98???????? נראה לי שאת זקוקה לניקניים שלי יותר ממני!! מסרי ד"ש לכולם שם.. דנית.

gig

New member
אה?!?

כולם יודעים שיש היום את הערב במה פתוחה לא? בכל אופן זה בשבע(תודה לירן) ודנית איך זה הגיוני שאת כל היום באינטרנט???

gig

New member
ואמיר הצליח לזהות...

אמיר בכבודו ובעצמו הצליח לזהות את מקור השם שלי... מקורו מהשיר "the great GIG in the sky" של pink floyd

פִּירֶה

New member
את לא הגיונית בזה...

האינטרנט לבדו הגיוני. את בעצמך... נגיד. אבל את והאינטרנט... לא שילוב טוב. אינדיד!

פִּירֶה

New member
הכותרת שלך מציינת במדויק מה רע (?!)

ולמקרה שאת לא חושבת זה תחשבי כמה אנשים... בעצם זה לא מעניין... טוב, נו, אז אולי את צודקת... אני גם מחוברת הרבה בזמן האחרון. או כפי שכבר ציינתי בהודעה אחרת אני חייבת למצוא תעסוקה. משעמם לי שעשעי אותי :) זה באמת נחמד, אני עוד אתרגל לזה... את לא משפיעה עלי לטובה... או שכן... די! .

חחח... נהפכת לאני... :)

מחשבה משעשעת.. :) תעסוקה? זה בלתי אפשרי.. סמכי ליי.. אני עובדת על זה כבר מספר שנים... כל מה שהצלתי להשיג זה הסעה לבית חולים (המבין יבין... ולפני שמישהו ינסה- לא כולם צריכים להבין!) עקב הרצון לנסות דברים חדשים בגלל השעמום הגובר מיום ליום... וחוסר התעסוקה... ולא נראה לי שאני יכולה להשפיע לטובה... או שכן? טוב.. דיי! פאק... זה לא היה מתוכנן.. צאי מזה כל עוד נפשך בך!!

פִּירֶה

New member
אח, איזה סיפור...

אולי כדאי שאני יספר אותו. אבל מצד שני אולי את לא רוצה שידעו שהשתכרת והגעת לבית-חולים (נכון שאני אצטרך לבקש על זה סליחה?), אז אני לא מספרת בינתיים רק אם תרשי לי, או שאולי את מעדיפה לספר את הגרססה שלך. בכל מקרה, אני מניחה שזו הייתה פאזה חולפת, עבר לי בערך שלחצתי "שלח" בהודעה הקודמת. אבל אולי זה יחזור שאני ישלח את זאת?... מי יודע... בטח אלוהים, אולי אפילו יהיה לו רעיון למשהו שאני יכולה לעשות שלא ישעמם לי. ברוך אתה יהוה האלוהים מלך העולם, אשר בחר בנו מכל העמים ויש לו רעיון למשהו מעניין בשבילי לעשות. אולי אני יהיה נביאה? או סתם משוגעת. נראה לי אני הולכת לבנות תיבה לפני שיבואו בני יפת (הפלישתים) ויעיפםו את כולנו לים. אהה... ירטבו לי המחברות...
אני אמשיך להשתעמם לי, עד שאני יחשוב על משהו מועיל. help.

כוסאמאמשל´ך!!

ו.. אלוהים?? לא סיפרו לך שהוא לא קיים?? משוגעת זה טוב.. ו... NOT! הגישה החדשה שלי.. :)

e-shfiyut

New member
אני רואה את הגישה החדשה שלך.

בצ´י היה מנסח את זה ככה: c it c it c it DON´T C IT DON´T C IT DON´T C IT c it.... גישה חדשה? את לא יכולה להשתנות בדיוק כמו כל האנשים האחרים. ולהגיד NOT לא ישנה לך את הגישה, כי זה בטח יהיה NOT חביב מידי... פחחח... אין חדש תחת השמש. ויש אלוהים... זו הגישה החדשה שלי, מה שמוכיח שגישות חדשות לא עובדות!

NOT?

אוקיי.. אז להגיד את זה באמת לא יעזור.... אבל אני יכולה ועוד איך להשתנות.. זה קורה בערך כל חצי שנה... מי שאמר לך שאין חדש תחת השמש שיקר!! ו... ו... קראת לי "חביבה"?? (זה מה זה עלוב.. :)-בנימה משועשעת...

פִּירֶה

New member
NOT עאלק...

אמרתי שNOT שלך חביב ולא את... דברי הוצאו מהקשרם תשקורת עויינת. מתי נגמרת חצי שנה? (עברית או לועזית או אולי לפי שעון דנית... מה השעה אצלך עכשיו?) נמאס לי מההודעאות הקצרות וחסרות המשמעות האלה ואני אפילו לא אשים נקודה בסוף הפעם

פִּירֶה

New member
שום עדי.

אבל אני לא בטוחה שברוך הבא... נראה לי שהחפיצנ"יק הבא בפורום זה בצ´י או עדן (?!)... תרשי לי לערוך לכבודך מחיאות כפיים סוערות. מזל טוב על הציון, רק חבל שאת לא שומעת את הכפיים... אני אסתפק בפירה... זה הרבה יותר מושי (?!) משריטה ממש עמוקה... תמסרי להם ד"ש בעצמך!!

למעלה