חשבתי לעצמי מדוע קשה עד מאוד למצוא בת זוג,אז מצאתי...

דבריך נכונים. לגבי מציאת החן בה - כשאנחנו מתחברים למראה

המתגלה לנו בפגישה אז זה טוב מבחינתנו.במצב שרואים תמונה מראש אז יש ציפיות, ובמידה והמראה בפגישה שונה מהותית מתמונתה - יש אכזבה וניתוק מגע.
הן לרוב מעלות באתרים תמונות מלפני 5-20 שנה אחורה...!
לגבי הרכב - יש לי כמובן ,אך לפגישה ראשונה שאינך יודע מה יצא ממנה במרחק של שעת נסיעה,אפשר להבין מצידה את סיבת הרכבת.
מבחינתה - אנחנו חוזרים לנקודת המוצא - "הליידי שמצפה שרק יקחו אותה
ברכב מביתה...- חיה בסרט,פינוקים,חשיבות עצמית ועוד...

שרונת XD

New member
יש שני צדדים למטבע

ואם כולנו כמו שתיארת בתגובה הראשונה? אז איך אתה מסביר את מספר הזוגות המאושרים שיש?
אם כולנו כאלה, אז אולי פשוט תוותר על הזוגיות? כי הרי לא תמצא מישהי שהיא לא כזאת כי ככה כולנו.
או שאתה יודע שיש גם בנות טובות ואיכותיות, ואתה פשוט לא מצליח למצוא או שאתה לא מצליח לצאת מספיק אטרקטיבי מולן, ואתה פשוט מוציא את התסכולים שלך באי מציאת זוגיות על המין הנשי.
אז יש לך בסופו של דבר שתי אפשרויות, להחליט שכולן כאלה כי כמו שאמרת זה ב DNA שלנו וכולנו כאלה, ולוותר על הרעיון של הזוגיות, או להמשיך לחפש ולראות איפה יש לך יותר סיכוי למצוא מישהי מתאימה ולבדוק עם עצמך אם יש דברים שאתה צריך לעבוד עליהם כדי שיהיו לך יותר סיכויים.
תחליט מה שאתה מעדיף, אתה יכול גם להמשיך להתלונן פה על המין הנשי, ולהיות לבד. אגב, גם אתם המין הגברי לא משהו, הרבה מכם לפחות.
זה דיי מצחיק לקבוע שכולנו כאלה ולא יכולות להיות בזוגיות ומצד שני להמשיך לחפש, זה כמו שאני אוכל משהו שמגעיל אותי ואני אומר שזה מגעיל ואמשיך לאכול כאילו אני חושבת שפתאום יהיה לי איזה ביס טעים.
תעשה את ההחלטות שלך, זה החיים שלך.

לא ידוע לי מה נמחק בשרשור,ודרך הביטוי שלי כשרה למהדרין לאורך

כל הדרך,אז אני לא יודע על מה את מדברת.

tal902

New member
לא שאני לא נתקלתי בדבר כזה

אבל גם אני (אני גבר) וגם אתה מפעילים כל מיני מסננים שהם פועל יוצא של היכרויות ברשת שלא היינו מפעילים בשיטות היכרות לא אינטרנטיים.
&nbsp
ברור שאם אתה פוגש מישהי באקראי בחיים האמיתיים כל המסננים והקריטריונים עפים מהחלון.
&nbsp
זה חלק מהחסרונות של היכרויות באינטרנט.

חשבתי לעצמי מדוע קשה עד מאוד למצוא בת זוג,אז מצאתי...

ממליץ שתקראו עד הסוף,ואז תגיבו ע"פ תובנותיכם / ן...

על נשים:
הערכה עצמית גבוהה– הצד השני של אותו המטבע. הומנס מניח בתיאוריית חלוקת הצדק שהאדם שואף לאיזון בין התשומות שהוא משקיע ביחסים עם בן הזוג לבין הגמול שהוא מקבל ממנו. הבחירה בבן זוג קשורה באופן שבו מעריך האדם את התכונות שלו ואת הגמולים שהוא יוכל לקבל תמורתן. כך משפיעה הערכת האישה את המראה החיצוני שלה, את המעמד החברתי שלה, ואת כישוריה והדימוי העצמי שלה. אישה מאוד משכילה, תחפש בוודאי גבר משכיל כמוה, לפחות. ככל שיש לאישה יותר גמולים להציע כך יהיו תביעותיה מבן זוגה גבוהות יותר, ויהיה קשה יותר למלא אחר תביעות אלו.

חיפוש אחר שלמות– ישנן נשים שציירו בדמיונן באופן מדויק להפליא את דמותו האידיאלית של אותו "אביר על הסוס הלבן". הן יודעות מה צריך להיות גילו, איך הוא צריך להיראות, מה יהיה המקצוע שלו, וכמה הוא צריך להרוויח, מהם תחומי העניין שלו, ואיך הוא מתנהג. כמעט אף בן זוג לא עונה לכל הציפיות, וכך מוצאות עצמן נשים אלו עם אידיליה בדמיון, ורווקות במציאות.

דפוסי התנהגות– רבות מן הנשים שמחפשות זוגיות ולא מוצאות, מאמצות –גם אם שלא במודע- דפוסי התנהגות המעכבים יצירת קשר. יש המסגלות דפוסי חיים מקובעים שמקשים עליהן לפרוץ ולהתקדם. הן יוצאות לבלות במקומות המוכרים, עם האנשים המוכרים, חיות בשגרה הידועה והמוכרת שנוסכת בהן תחושת ביטחון. יש שמשמינות מבלי להתכוון לכך במודע- כאשר ההשמנה מהווה מעין מנגנון הגנה שמשמעו "השומן יגן עליי, ואף אחד לא ירצה אותי". כך גם לגבי חוסר טיפוח עצמי קיצוני. פעמים רבות ברווקות מאוחרת מתחיל תהליך של הימנעות והשתבללות- התכנסות בתוך הקונכייה: פחות אינטראקציות חברתיות, פחות מפגשים עם אנשים, הימנעות מיציאה לדייטים, הימנעות מיצירת קשרים, או מנקיטת צעדים שיכולים לקרב לקשר זוגי. במקביל מתעצמת תחושת הבדידות. ישנן גם אלה שכן יוצאות לדייטים, אבל עוברות מקשר לקשר, ולא מכניסות עצמן באמת לחיים זוגיים. זהו מנגנון הימנעות במסווה, והוא פחות בולט לעין. יש נשים שבאופן קבוע אינן מסוגלות לקבל החלטה בנוגע להמשך הקשר הזוגי. כידוע- גם "לא להחליט" זה סוג של החלטה, וכך יוצא שמערכת יחסים שהייתה עשויה להתפתח לכיוון רציני וחיובי- נקטעת. וישנן הנשים העסוקות, אלו שעובדות נון-סטופ, והזמן חולף על פניהן, ואלו הקנאיות לחופש שלהן, אלו שצריכות מרחב, זקוקות לזמן שלהן, לפתח את התחביבים שלהן ונמנעות למעשה מכניסה לקשר זוגי רציני.

קושי בתקשורת– ישנן נשים שמשהו נחסם להן בתקשורת, והן לא מצליחות להוציא החוצה את הקסם שבהן ואת האישיות המיוחדת שלהן. הקושי הזה יכול לנבוע מפחדים, נורמות חינוך, חוסר בטחון עצמי ועוד.

תסריטים משתקים– יש הבונות להן בראשן תסריטים שונים, שגורמים להן שיתוק ומונעים מהן לפעול. יש השואלות "מה יקרה אם?…" אם אתחייב לקשר ואז אקבל הצעת עבודה שמחייבת מעבר מקום מגורים, ו"אם הגבר שאכיר יהיה…." ועוד תסריטים. לאחר תקופה ארוכה של חיפושים, אותן נשים כל כך פוחדות מטעויות, עד שהן מקפיאות את חייהן וחיות בהימנעות מתמדת.הגיע הזמן לשינוי!

יש "ניצוצות" בדברייך,אך אעשה איזה שהוא סדר ודיוק יתר.

המבנה הנפשי / התנהגותי של נשים הוא בעל קווים דומים ,כמו שלגברים יש קווים
כאלה ואחרים דומים ושונים.משום שזה בילד אין אצלכן,אתן לא מודעות מה זה עושה לגברים,או מה זה עושה לי...
הבילד אין הזה מתבטא בפנטזיות ובמניירות הנשיות,ולא אפקט.זה יכול לקבל וורייאנטים שונים אצל כל אישה,אך יש קוו מקשר ביניכן.
נכון,את המניירות הנשיות ,הסרטים והמשחקים - אני לא אוהב.
אני כן נהנה להיות בחברת נשים טבעיות ובגובה העניים (גם לגבי גברים כבני שיח),ובעיקר שיש בהן / בגופן משהו סקסי ומושך.(לכל גבר יש את סוג המשיכה
הנשית משלו).
מצד אחד נקודת המוצא שלי בשרשור זה ממוקדת בקשיי הגבר ליצור קשר עם נשים - את הקשר הראשוני,אך את הפלגת כבר למערכת היחסים שיש כשהקשר כבר קיים,הזוגיות כבר קיימת.אלה שני נושאים שונים.
בתשובה לשאלותייך "אם כולנו כאלה אז אולי תוותר..." + איך אתה מסביר...המאושרים" : לכולנו / תוותר - אכן יחידות סגולה מוצאות חן בעיניי.
לגבי ההתחברות בכלל בין נשים לגברים - בגילאים הצעירים זה המניעים שונים ומגוונים מבפרק ב' או בגיל מתקדם יותר. גברים רבים גם מתפשרים או מוותרים על האגו מול נשותיהם ואז זה מצליח יותר.נשים לא תמיד מודעות לצורך שלהן לשלוט בזוגיות ובבן זוג,הן עושות שאת ב"אומנות נשית" בלתי רגילה.
אולי ראית כמוני שתי תוכניות סטנד אפ גבריים הצוחקים על אמרות הכנף מצד נשים לבני הזוג - כל הנשים בקהל התגלגלו מצחוק מרוב הדיוק של האומן הנקודות האמיתיות איתן הגברים צריכים להתמודד מול בנות זוגן.אז בהופעה זה מאוד מבדח,אך בחיי היום יום - זו מכה (לבני הזוג הגבריים כמובן)שהנשים לא מודעות להתנהגותן זו - הן "פשוט" כך נוהגות ,ומבחינתן הכל כאילו בסדר - אתה רומה לחיות איתי - אז תסבול בשקט...!
בגדול,שני המינים זקוקים אחד לשני לטובת סקס,אך כדי להגיע לכך,צריך לעבור
את מסלול המכשולים שבדרך.לבלוע,להבליג,לומר את צודקת,לחזק אותה ואת האגו שלה,ואז הדברים איך שהוא מסתדרים.
שרונת,עזבי את מה שאני כותב,תבחני פנימה את הזוגיות בה את נמצאת או חברותייך.השקיפי מהצד,תבחני את הדינמיקה בין בני הזוג,ואז תביני שדבריי
הם לא "סתם" הטלת היגדים על נשים וגברים,אלא זו מציאות שמעטים מודעים לקיומה ולכוחות הפועלים בה.
בגללך גלשתי לזוגיות עצמה,ואני ממשיך בדיון של - איך ניתן למרות הקשיים המוצבים ע"י הנשים בפנינו הגברים כדי להכירן וליצור קשר איתן בהצלחה.

שרונת XD

New member
כן ולא

הדברים שאתה מתאר, מה שנשים מחפשות וגבר שמשקיע וכל זה, זה לא ב DNA וזה לא משהו מולד, זה מה שהחברה והרבה פעמים גם החינוך, גורמים לנו לחשוב שככה זה צריך להיות, המחשבה שגבר צריך לשלם על בחורה זה לא משהו מולד, זה משהו שהסביבה מעבירה לנו.
תראה למשל תוכניות על כפרים באפריקה, שהחיים שם פשוטים והם עובדי אדמה. הנשים שם מתאימות למשהו ממה שתיארת? הן עושות רושם של בחורות שפוסלות גברים ומשחקות משחקים? תראה את ההבדלים, אלה הבדלי תרבות.
כן יש את הדברים שנשארים כמו שהגבר הוא החזק ושצד והאישה מגדלת את הילדים, זה כבר קשור לדברים ביולוגיים.
אם לדוגמא תלך למועדון שנחשב למועדון של ערסים ופרחות, ותלך לארוע חברה של גיקים, תראה כמה הנשים שונות, יש דמיון אבל עדיין יש קטגוריות והנשים מאוד שונות בהן.

בנוסף אני רוצה לתת לך טיפ קטן, אני לא יודעת אם אתה מכניס אותך לאיזושהי קטגוריה, ואם לא אז כדאי לך ותוכל להכיר יותר נשים שמתאימות לך.
אני למשל, בתחילת שנות ה- 20 הבנתי שאני משתייכת לקבוצת הגיקים, אז אני הולכת לארועים גיקיים, פסטיבלים וארועי חברה למיניהם, וגם בחרתי מקצוע של גיקים. חוץ מזה שהכרתי ככה המון אנשים חדשים, פתאום בני הזוג הפוטנציאליים נהיו הרבה יותר מתאימים מאשר לפני. אם למשל אני אלך למועדון מלא בערסים, אני לא אמצא שם בן זוג פוטנציאלי לא משנה כמה פעמים אלך.
אם תחצין את מה שאתה אוהב ותלך לפעילויות תוכל להכיר מישהי שיש לכם תחומי עניין משותפים וזאת התחלה טובה, וגם אם לא תכיר, יהיה לך כיף.

אוקיי שרונת , אני מסכים לגבי ההשפעות התרבותיות והסביבתיות על

התנהגות נשים וגברים,אך הם במעטפת החיצונית.
יש משהו בסיסי ומולד שמתפתח עם הזמן יחד עם הסביבה,שיוצר קודי התנהגות
אופייניים . ככל שהתרבות המערבית הופכת נהינתנית יותר,שחצנית יותר,ראוותנית יותר,כך נסחפות הנשים גם כאן בארצנו הקטנטונת ומאמצות לעצמן "סטנדרטים"
קיצוניים לגבי - איזה גבר הן רוצות.
מבדח היה לראות באחת מתוכניות הטלוויזיה "בליינד דייט" את אחת הבחורות
שהציגה בתחילת התוכנית הרי תילים של דרישות לגבי מי הגבר שהן רוצות,ולבסוף
מה שהכריע את הכף היה מראהו החתיכי...!
כך שיש פער עצום בין הפנטזיות של נשים לגבי קשר,ומיהו הגבר עבורן,או כיצד הן רוצות לחיות עם גבר,לבין המציאות בשטח / בפועל.
בנקודה זו "קבור הכלב" שהופך את הנסיונות ליצירת קשר ראשוני לקשה ביותר להשגה,והרבה פעמים שהוא כבר כאילו מושג עם הסכמתן,הן פתאום משנות את דעתן ונסוגות,לעיתים עוד לפני שיחת הטלפון,לעיתים כבר בשלב קביעת הדייט,כי פתאום זה לא מוצא חן בעיניהן לפתע...! (דוגמה שקתה לי לפני כשבוע: היא הגיבה בחיוב לפנייתי,שוחחנו בטלפון וקבענו לתאם פגישה.התקשרתי לתיאום,ותוך כדי השיחה ברגע שאמאתי שאגיע ברכבת לפגישה הראשונה (מרחק של שעת נסיעה)
זה כבר לא התאים לליידי,העובדה שלא אגיע ברכבי אליה ולפגישה.אז תביני לאיזה "תהומות" / רמות אנושיות אנו נתקלים.
הצעתך להשתתף בפעילויות המתאימות לי,אז נרשמת לכמה קורסים מעניינים
בתקווה גם לפגוש מתאימות,אך אין שם במצאי עם מי מסיבות שונות.
בקיצור,"המשימה" מורכבת וקשה.לא סתם העליתי את כל השרשור הזה !

שרונת XD

New member
זה קשה לשני הצדדים

ויש ויש, ברור שיש נשים נוראיות ורודפות בצע, אבל הן לא מי שיגדירו את המין הנשי ובוודאי לא הייתי רוצה שיגדירו אותי. אני יצאתי לדייטים באוטובוסים ורכבות, לא ראיתי בזה דיל ברייקר וגם הרבה אחרות לא יראו את זה.
אתה נותן דוגמא מתוכנית ריאליטי, למרות שיצא לי לראות נשים שעושות רושם טוב בתוכניות ריאליטי, עדיין הרוב שהולך לשם הן לא הכי איכותיות אז זה ממש לא צריך להיות מדד :)
באותה מידה אתה יודע כמה גברים יש שלא אכפת להם מי אני או מה אני ורק רואים בי ובנשים אחרות חתיכת בשר ורוצים להכניס אותנו למיטה? זה לא נעים.
קורסים זה נחמד, קורס אבל זה משהו שהוא כמה מפגשים ועם אותם האנשים, אתה לא חייב ללכת למסגרת קבועה, אתה יכול ללכת למסיבה, מפגש חברתי, פסטיבל, יש גם טיולים של יום לפנויים פנויות, אתה יודע דברים גם שהעיקר שם זה להכיר אנשים חדשים ולא שבאים בשביל ללמוד, שגם זה נחמד אבל במקומות כאלה יש פחות היכרויות.
מה אתה אוהב?

גילנו שונה,כך שציבור הנשים שמולי בא עם ציפיות / פנטזיות /

מנטליות מבנות גילך. הדוגמאות שהבאתי לא באות מבחינתי לייצג את כולן,אך הן נותנות נקודות מבט מוחשיות וקיימות.
ברור לי שבמידה ואבחר בחוגים לצילומי שטח או טיולים הסיכוי למצוא פנויות עשוי לגדול.
הקורסים הם לא לימודיים אלא מעניינים בתחומי עניין שונים,ומתבצעים בהרצאות
וצפיה בסרטים. חשבתי שמתוך הקהל שיגיע אמצע "מטרות" כדי לנסות להכיר,אך אין שם כלל מתאימות.
מלבד זאת נאמר שבהצטרפות לפעילויות חוץ שונות הסיכוי להכיר גם לא גדול
כי בוודאי לא רק אני מחפש...,ואז מתחילה תחרות מי ישיג.דבר היצר מתח או אנטי מצד המתחרים.הייתי בטיול בער,התחלתי עם מישהי שמצאה חלן בעיניי,ואז קפץ
המתחרה "ונלחם" על "טרפו",וכיצרתי קשר מחוץ,כבר לא הייתה היענות.שוב זו רק דוגמה,אך אפשרית...

שרונת XD

New member
אני לא ממש יודעת מה לומר לך

אני לא מכירה אותך ואני גם לא יודעת לאיזה נשים אתה פונה ואיך.
אני רק יכולה להציע לך לא להתייאש ולהמשיך לצאת ולנסות ולהכיר וגם לא לשכוח לחיות את החיים, כי זוגיות זה דבר חשוב אבל חשוב גם לחיות את החיים ולא להיות תלויים בזוגיות.
גם לזכור שלמרות שיש הרבה בנות לא איכותיות, יש גם כאלה שכן, ואני מאמינה שאתה יודע את זה ולכן אתה ממשיך לחפש.
שיהיה לך המון בהצלחה :)

לדעתי

הסיבה העיקרית פשוט שקשה למצוא את האדם המתאים והנכון שתהיה אתו אהבה מספיק חזקה.
&nbsp

אתה כבר רצת שלבים קדימה.אני מדבר על שלב ההיכרות ויצירת קשר

להמשך !
כל התוכן שהעלתי בהתחלה מייחס לבעייתיות שגורמות הנשים כמחסומים בפני הצלחת היווצרות היכרות או קשר מתחילתו...!
על זה אני מדבר.

זה העניין

אני מאמין שהמקום והדרך ליצור קשר אינם קשר מלאכותי עם זרים והיכרות, אלא פיתוח הדרגתי של קשר בתוך מסגרת חברתית כמו חוג, מועדון חברתי או לימודים. כדאי ליצור קשרים בעיקר במסגרות שעוסקות בנושא שמעניין אותנו, ואז יש נושאי עניין משותפים. כשמכירים אדם במסגרת, רואים את התנהגותו ולומדים על אופיו.
&nbsp

שרונת XD

New member
דווקא פחד ממחויבות מיוחס לגברים

לא יודעת מה הקטע פה במיוחד לאחרונה של שנאת נשים והאשמת נשים בכל בעיות הזוגיות ולמה אותם כותבים לבד, אתה לא יכול להאשים את הנשים בבעיות שלך, ועובדה שעדיין הרבה מאוד נשים מוצאות זוגיות, אז מה הסיבה שאתה לא מוצא אחת כזאת? גם אם חלק מהנשים הן כמו שאתה מתאר, עובדה שהרבה מאוד לא.
אגב יש פה כאלה שהגיבו לך והסכימו איתך, שבעצמם כתבו פה לא מעט תגובות של שנאת נשים, זה שלעוד אנשים לא הולך עם נשים והם מחפשים תירוצים ומראים שנאת נשים, לא אומר שאתם בסדר גמור ופשוט כל הנשים דפוקות.
אתה לא צריך לדאוג לאותן אנשים שמתנהגות כמו שאתה מתאר, שאגב, אני לא מכירה כאלה, אתה צריך לדאוג לעצמך למצוא מישהי שהיא לא כזאת, כי שוב, עובדה שהרבה מאוד נשים נמצאות במערכות יחסים רציניות ומאושרות, נשואות ולא נשואות. אז מה הסיבה שאתה לא מצליח למצוא אחת כזאת? זאת גם אשמת כל הנשים?

היצגתי לאורך כל הדרך כאן בעיה משמעותית המונעת מגברים (חלק מ)

את האפשרות ליצור באופן נורמאלי קשר עם בנות זוג.
המחסום רב המשתנים שנשים מציבות בפני עצמן,הגורם להן להימנע מלהענות בחיוב לפניות מצד גברים הוא בעיה קיומית במערכת החיים שבין נשים וגברים.
נכון,לא כל הנשים הן אלה,אך רבות מהן כן ! כך שזו לא רק "בעיה" בה אני ניצב ומתמודד ללא לאות,אלא של גברים רבים.
כאישה,שאולי גם נמצאת בזוגיות או נשואה קשה לך להסכים לנתונים שהעלתי (שלא אני חיברתי אלא מצאתי ברשת) ,אך זו מציאות שאי אפשר לברוח ממנה ,כי היא קיימת ! זה מרגיז ומצער,וגם מתסכל לנסות שוב ושוב ושוב ולהיתקל באותן תגובות או אי תגובה בכלל,או הסכמה ומיד נסיגה עוד לפני שאמרת "ג'ק רובינסון".
אלה תכונות מוקנות,נלמדות,בתוך הדי אן איי הנשי אצל נשים רבות.קשה לאישה כנראה לקבל זאת כעובדה,ואז את "מאשימה" את הגברים בחוסר הבנת הנשים...
הייתי נשוי,היו לי קשרים עם נשים לאורך הדרך גם לתקופות כאלה ואחרות,אך דעי לך שהבעיה שורשית וקיימת כל הזמן.מה גם שעם השנים רף הדרישות שמציבות הנשים לעצמן ולגברים רק עולות ועולות - נסיך על הסוס,עשיר,חתיך,יפה,בעל אמצעים,שיפנק אותי,אוהבת את החיים (זו ססמה האומרת - תממן אותי כדי שאוכל ליהנות עד כלות...) ועוד ועוד "המצאות".
תיכנסי לאיזה שהוא אתר היכרויות ותדפדפי בדפי הנשים ובהגדרותיהם את מי הן מעוניינות להכיר,ואז תגלי בדיוק את מה שהעליתי ואף יותר.
מסקנה - בעיה קשה ומהותית,ולא חיפוש בציציות כדי להאשים משהי.

אוסיף לגבי "חוסר מחויבות מהגברים" שציינת - זה כבר שלב מתקדם

בתהליך הקשר שקיים כבר בין השניים.
המיקוד שלי הוא בעצם יצירת הקשר מתחילתו...

שרונת XD

New member
אתה רואה רק את הקושי של הגברים

גם לנשים יש קשיים בהיכרות מסיבות כאלה ואחרות, ונכון בעיות של מחויבות זה משהו שעולה במשך הקשר וזה לא משהו חיובי כמו שקצת נשמע ממה שאמרת, עדיף שדברים כאלה שבעצם מעידים על אי התאמה, יעלו בהתחלה ולא כשכבר נמצאים בפנים וזה יותר קשה וגם לא צריך לבזבז את הזמן על מישהו שמראש לא מתאים.
לומר שיש לנו תכונות בדיאנאיי זה שטויות במיץ, אמנם יש הבדלים בחשיבה בין גברים ונשים אבל עדיין, יש כל כך הרבה נשים שונות אחת מהשניה כמזרח ממערב, נשים קנאיות, נשים שנותנות לגבר לעשות מה שהוא רוצה וכל הספייס, נשים ריגשיות ונשים שפועלות לפי הראש ולא לפי הרגש.
אני מצטערת, אבל להאשים את הנשים בזה שכל הקשרים שלך ירדו לטמיון, זאת חשיבה מאוד ילדותית. גם לי הרבה קשרים לא הלכו וזה תמיד היה בגלל שלגבר היו בעיות כאלה ואחרות עם מחוייבות, כי בעיות אחרות לא היו. אז למרות שזה מה שסיים מאה אחוז מהקשרים שלי שהסתיימו, אני לא מאשימה את המין הגברי ולא עושה פסיכולוגיה בשקל על כל הגברים, אני מסתכלת על כך שיש גברים נשואים ונמצאים במערכות יחסים רציניות וארוכות ואומרת, הנה, יש חייה כזאת, לי היה מזל נאחס, אני אמשיך ואדע יותר להיזהר ולמצוא בחור רציני.
כמו שרפי אמר, צריך לעשות סינונים ולהתחבר למישהי שמתאימה לך ולמה שאתה מחפש, אולי אתה צריך לבדוק מה אתה מחפש ואיך לבדוק בהתחלה שהיא עונה על מה שאתה מחפש, כי אם אתה בחור נורמטיבי מהשורה, אתה יכול למצוא בחורה נורמטיבית מהשורה. האשמת נשים זה משהו שיעשה רק רע, כי אם תבוא ככה לדייט ואיכשהו יראו שאלה המחשבות שלך, זה דיל ברייקר.
בהצלחה

למעלה