חשבתי לעצמי מדוע קשה עד מאוד למצוא בת זוג,אז מצאתי...

שרונת,רוב דברייך מתייחסים למה שקורה בזוגיות עצמה,ואני ממוקד

בתופעה שקשה בכלל להשיג בת זוג ליצירת קשר. זה מיקוד ההבדל המהותי בכל הדו שיח.את לא בכיוון !
במידה ויש כבר מפגש / דייט והיא מוצאת חן בעיניי,אז יהיה המשך,במידה והיא לא נסוגה.כך שמה שכתבת על שידור מצידי - לא קיים במציאות.
בקיצור,הזרקור שלי ממוקד בשלבים / נסיונות להגיע לדייט היכרות ולא שום דבר אחר.
אז את מוזמנת להתייחס לעניין זה,כי זה העניין מבחינתי.

שרונת XD

New member
אז שוב

אחרים מצליחים למצוא זוגיות, ויש הרבה נשים שנמצאות בזוגיות, אז זה קורה.
כתבת מקודם שאתה מנסה רק דרך אתרי היכרויות, תקן אותי אם אני טועה, אז אולי תנסה בדרכים אחרות? באתרי היכרויות זה קשה, ובתור בחורה, נשים מקבלות המון המון פניות, רובם אפילו לא טורחים לקרוא את הכרטיס, ואפשר להבין את זה ממה שהם כותבים. אז צריך לעשות המון סינון ואולי לפספס גם כמה בדרך, אבל אין ברירה כי אי אפשר לדבר עם כזאת כמות של אנשים, ואם כבר מדברים על הכללות אז הרבה מהגברים הבררות נמצאים שם וכמו שאמרתי, לא בודקים אם הבחורה מתאימה להם, העיקר התמונות, ושולחים הודעות, אז בלי לזלזל אבל רוב הגברים באתרים האלה הם לא משהו, אבל היי אם לך מותר להכליל גם לי מותר קצת לא? לפחות אני מתבססת על מה שאני וחברותיי ראינו שהולך שם.
הייתי מציעה לך לצאת לאירועים ופעילויות שאתה אוהב, ותכיר ככה אנשים חדשים, אולי אפילו בכלל חברים חדשים שזה גם כיף וגם אולי דרכם תכיר בסוף. לך תדע אולי אם היית משנה כמה דברים בפרופיל שלך באתר היכרויות היית מקבלת יותר תשובות.
מה שכן, בכל מקרה הייתי מציעה לך להיפטר מהגישה של האשמת המין הנשי בקושי שלך להכיר וכל הפסיכולוגיה בשקל, זה עושה רושם שאתה בן אדם בלי אחריות אישית שמאשים אחרים בין אם זה בגלל שאתה עושה דברים שפוגעים לך בהיכרות או שמדובר נטו בחוסר מזל מתמשך, בכלל תרבות ה"אכלו לי שתו לי" זה לא משהו מושך.

למעלה