חשבתי שלסיפור שלי יהיה סוף טוב

chompi1

New member
אוי, בייבי, זה כל כך עצוב ../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת על כל מה שעברת. באמת האמנתי שלא חזרת אלינו, כי את לא חוזרת לפחות ל- 9 חודשים. וכל כך עצוב לי שטעיתי.
. אנחנו מקבלות אותך בזרועות פתוחות ובכתפיים איתנות שתוכלי לבכות עליהן. שולחת לך המון
ים חזקים. זה כל כך כואב ועצוב ולא הוגן. מאחלת לך שהפיצוי שיגיע עוד מעט ישכך את הכאב הצורם. ושוב,
.

baby4me

New member
תודה צ'ומפ...לפחות יש לי נחיתה "רכה

עם כל ההודעות של כולכן...אתן מחממות לי את הלב, מקלות לי על הכאב ואני מתחילה לחתור מחדש במלוא המרץ ברגע שיתאפשר לי...

a t i

New member
יהיה סוף טוב, את תראי ../images/Emo14.gif

כרגע כואב ו
. תנוחי, תתפנקי, תתאבלי כדי לאזור כוחות להצלחה גדולה שאינשללה תבוא מהר.
ממני

אלוהים כולי בכי!!!!!!!!! הרגת אותי!

אני מיד שולחת לך מסר! על הבוקר נכנסתי וראיתי מסר ממך וישר עניתי בלי לשים לב למה שהולך פה בפורום. כולי צעררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מריםXX

New member
מצטערת איתך

אבל נדמה לי שאת בידיים הכי טובות שיש. ויהיה טוב, מרים

רחל5

New member
אוהה... בדיוק היום חשבתי עליך

התעוררתי בבוקר וחשבתי לעצמי שאני לא מתעדכנת כאן מספיק ולא יודעת מה התפתח עם ההריון שלך. אני כל כך מצטערת לשמוע שלא התפתח. שנשמע מעתה והלאה רק בשורות טובות.

neta2

New member
אויש לא לא ולא../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

למה???? אני פשוט מצטערת מעומק לבי. וכל מה שבא לי כעת זה רק לחבק אותך ולבכות איתך
אני רוצה להבטיח לך שהסוף של ההריון הבא שלך יהיה אחרי 9 חודשים עם תינוק בריא אבל אני יודעת שכרגע הכל נראה שחור. תני לכאב לצאת, ואת תראי שיגיעו ימים יפים מאלו.

baby4me

New member
לשמחתי אני דווקא לא רואה הכל

שחור...אני מסתכלת קדימה...ויש לי את שני המוקפאים שלי שרק מחכים עכשיו שאבוא לאסוף אותם. אני לא נשברת!! כמו שתמיד כתבתי לכולכן, תמיד להתסכל קדימה, תמיד להאמין שההריון ממש מעבר לפינה והכי הכי הכי חשוב לא להשבר בשום פנים ואופן.

אמאלולי

New member
עם דמעות בעיניים וגוש ענק בגרון ../images/Emo7.gif

שולחת
גדול. לא מוצאת מילים.

1דנדוש1

New member
אוייששששש

לא מזמן הייתי בסרט הזה והדבר היחיד שאני מרגישה זה צער גדול שעוד בחורה חווה כאב כזה. הרבה חיבוקים

limordc

New member
מקווה שבקרוב ה../images/Emo42.gifתחזור לזרוח לך

והפעם עד הסוף הטוב!

יסמין 1

New member
פשוט שתדעי שהעצב והעצבים הם

כל כך ידועים ומובנים. אני חושבת עליך (עקבתי אחרי דברים שרשמת) ומבינה אותך ללא גבול. מקווה שכמו לי, הימים יחזקו אותך והתקווה. שיהיה לך רק טוב ויותר הצלחה בפעם הבאה. אמן.

גוליגל

New member
כל כך מצטערת בשבילך

זה עצוב. הציפייה, המחשבות שכבר כמעט מתרגלים אליהן שהנה-הנה, והנפילה הגדולה. בטח כבר אמרו לך את זה - ובכל מקרה - אולי יעודד אותך לדעת שעובר שהפסיק להתפתח בשלב כזה הוא ברוב המקרים פגום. זה לא משהו שאת עשית, את לא "איבדת" אותו. מאחלת לך שהפעם הבאה תבוא בקרוב, תהיה מוצלחת ותמשך תשעה חודשים תמימים.

למעלה