חשבתי שלסיפור שלי יהיה סוף טוב

baby4me

New member
לכל החברות הוירטואליות (ואלו שכבר

הפכו לחברות לא וירטואליות) שלי! אין ספק שהחויה לא נעימה, אין ספק שהייתי בשמחה מוותרת על "התענוג" הזה, אבל אומרים שמה שלא הורג מחשל ויש פה כל כך הרבה סיפורים שמחים ואופטימיים, שחבל לי אפילו על האנרגיה של להצטער על מה שקרה. רוצה להגיד לכן שיש לכן חלק נכבד מאד (החלק הנכבד יותר נזקף לאחד והיחיד שלי) בכך שאני מצליחה, אפילו היום, כשאני עוד מחכה להפלה שתקרה (כדורים וכאלה) לשים את הסיפור מאחורי ולהסתכל קדימה, עם המון תקווה. אתן נהדרות, אחת אחת, מיוחדות, חזקות. אין ספק שתודות לכן, הפעם השניה קצת יותר קלה.\
לכולכן...ויאללה, תעזרו לי לדחוף עד שאוכל להתחיל לחתור לבד...

היי מתוקה!

דוחפת ודוחפת אבל לא לאורך זמן, כי מחכים לך בפורום ליד שתגיעי כבר! ובמיוחד אהחנואוהבות ארטיקים קטנים וקפואים שיוצאים מהם תינוקות! אז יאללה, עוד פוש קטן ואת שם... מעריצה אותך על האופטימיות ועל כך שלא נשברת.... וכבר מתגעגעת אלייך אני

ettie

New member
הצטערתי לשמוע ...

נפעמת מהאופטימיות ומהכוחות , ואם גישה כזאת אין לי ספק שתשיגי הרבה יותר ויותר מהר!! ותגשימי את חלומך

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif בייבי ../images/Emo14.gif

לענות על הודעה כזאת אחרי 5 ימים זה קצת כמו להגיע לפגישה אחרי 5 ימים. אבל אחרי חמישה ימים אפשר גם להגיד מילים חזקות יותר של עידוד. עכשיו אפשר להגיד, שהנה אחרי השלילי בא הבכי, ואחר כך התקוה, ואחר כך היה עוד יום קשה אחד, אבל את כבר רואה את הנהר השוצף מולך, ובטח כבר יודעת לאן החתירה הזאת מובילה. מוכרחים להמשיך לחתור, והמשוט שלך עוד חם מחכה להוביל אותך לחוף מבטחים. רק הפעם, בלי לפגוע חלילה- אנחנו רוצים שתלכי הלאה והלאה והלאה
.
זומבילעת...אופס, נועם

למעלה