חשבתם על זה..??

hallcat10

New member
חשבתם על זה..??

אל תכעסו עלי אבל משהו לא נישמע לי הגיוני... אני רק רוצה לדעת עם למישהי יש הוכחה או מה אתן חושבות... אולי ט"ה מזויפים...?? אני מתה עליהם אבל היום יצא לי לחשוב קצת.... וזה נישמע כמו הצגה...כאילו...יותר מידי... הקטע של שני אחים שונים לגמרי אחד רגיש והשני סוטה....ממש ההפך.. הקטע שלביל יש קעקועים מתחת לגיל 15..בלי שההורים שלו ידעו(ביררתי ורק מגיל 16 מותר עם ההורים לידך!) שבגיל 9 הם שניהם התנשקו בפעם הראשונה..עם אותה אחת! שביל "עשה" בפעם הראשונה בגיל 13!!!וטום 12!!!!! אני בת עוד מעט 12 ואני יודעת מזה....אין סיכוי זה נישמע יותר מידי מוזר... לא???
... מה אתן חושבות... זה לא שאני רוצה לזלזל...אבל תחשבו רגע זה לא נישמע קצת כמו טלוויזיוני,טנלובלי יותר מידי????(סליחה על המגילה)

xSKipp

New member
המממ

אוקיי על כל מה שרשמת.. הקטע של שני אחים שונים לגמרי אחד רגיש והשני סוטה....ממש ההפך.. --> זה שהם תאומים לא אומר שהם באשיות אותו דבר XDD זה ממש לא מפתיע.. הקטע שלביל יש קעקועים מתחת לגיל 15..בלי שההורים שלו ידעו(ביררתי ורק מגיל 16 מותר עם ההורים לידך!) --> את לא יודעת איך זה בגרמניה.. חוצמזה שלא חסרים חאפרים בעולם.. שבגיל 9 הם שניהם התנשקו בפעם הראשונה..עם אותה אחת! --> בנים. חרמנים. מה חדש? XD שביל "עשה" בפעם הראשונה בגיל 13!!!וטום 12!!!!! --> כנ"ל.

hallcat10

New member
תכנסי...

קודם כל מזה חאפרים???XDXD זה לא הקע שהם התנשקו בגיל מוקדם...אלא ש"במקרה" עם אותה אחת.... ו.....אני לא אומרת שתאומים אמורים להיות דומים אלא....שהם אמורים להיות דומים בחלק מהדברים.. אבל בדיוק ההפך....(זה כמו שיש בסדרות-רשע וטוב=סוטה ורגיש!) זה לא שאני באה לזלזל....אלא אני אוהב אותם במלא....אבל זה נשמע די לא הגיוני.... ו...מוזר שבמקרה...כל חברי הלהקה נולדווווו באותו חודש.....לא?

xSKipp

New member
עכשיו תיכנסי את.. XD

חאפרים זה יענו שלא מעניין אותם בן כמה הוא, כל עוד הוא משלם, אלה שמחפפים וזה, בקיצר אלה שלא כדאי לעשות אצלם בחיים XD ולזה ש"במקרה אותה אחת" אז יופי להם שיהנו XD חח זה מזה שטויות.. באמאשלי והם לא בדיוק ההפך, והם גם לא אמורים להיות "דומים בחלק מהדברים.." אני מכירה המון תאומים שהם הפכים אחד מהשני, זה ממש שטויות..

Eden10025

New member
אם תחפשי,

תמיד תמצאי דברים אל הגיונים. פשוט תקבלי את זה כמו שזה,לא כל בחיים "מסתדר".

SpongBobit

New member
לא ידוע מתי הם עשו את זה.

ביל אפעם לא מספר, בשונה מטום..
אבל הוא אומר שבגיל 15. וכאילו, אכפת לך באמת מתי הם עשו את זה !?
וידוע שביל עשה את זה ללא אישור של אמא שלו והוא שיקר למקעקעת והוא אמר שאמא שלו רצחה אותו על זה..

Eden10025

New member
מממ..

קודם כל,זכותך להביע דעה. ממ...לפי דעתי הם הכי לא מוזייפים שיש ותאומים,לפעמיים האנשים הכי שונים..הרי בסופו של דבר זה סה"כ מראה חיצוני,כל אחד מאמין במשהו אחר ויש לו טעם שונה.זה נורמאלי לחלוטין. קעקועים? אני מכירה בעצמי אנשים שיש להם מתחת לגיל הזה.זה כמו שאלכוהול מוכרים להרבה אנשים מתחת לגיל שמותר.לא הכל הולך לפי החוק. הנשיקה-קטע נורמאלי,שניהם הכירו אותה..זה כמו ששני חברים ינשקו את אותה אחת. בקשר לסקס-בעייני זה מגעיל,אבל אלו החיים שלהם..בכל מקרה,הייתה להם ילדות שונה..לא אהבו אותם ולפעמיים דברים כאלו משפיעים על אנשים,הם חיים בארץ אחרת,יבשת אחרת ואולי שמה דברים כאלו קורים בצורה אחרת. אחרי הכל..אנחנו חיים חיים שונים משלהם ולך זה נשמע מוזר,גם לי,אבל אולי למישהו אחר זה ישמע הגיוני. בכל מקרה,לא הכל בחיים הגיוני.

hallcat10

New member
אבל..

כן זה די הגיוני שהם נישקו את אותה אחת.. אבל זה לא נישמע הגיוני שזה היה באותו יום!

זה לא כזה משמעותי... \:

הם נישקו את אותה אחת באותה יום וזה לא אמור לעניין אותנו למה..חח אנחנו לא מכירים את הסיבות למקרה ומה קרה באותו יום, וזה גם היה לפני יותר מ9 שנים למה זה מטריד אותך כל כך? S:

crazysapir

New member
כמה שטויות בהדועה אחת בלי להעליב../images/Emo8.gif

דבר ראשונה חברה שלי לפני גיל 14 עשתה קעקוע.. דברק שני אח שלי[הוא אומנם לא אח תאום שלי אבלל..] הוא כ"כ שונה ממני ובכלל רב האנשיםב עולם שונים ממני,ף ממך? וכו'... למה כולם כמוך?לא... ואני בגיל 11 בפעם הראשונה אז...וחשבת על זה שאולי 2 דלוקים עליה? הקטע שביל "עשה בפעם הראשונה בגיל 13 וטום ב12-- לא אחרת מאשר שמועה
חבל שפתחת על זה הודעה:)

hallcat10

New member
אני יודעת שזה נשמע מטומתם..

אבל זה לא נישמע לכם קצת מוזר.....ויותר מידי צירופי מקרים???? (ואני יודעת שאני נשמעת כמו סתומהXD)

N i t z a n 42

New member
מה צירוף מקרים בזה בדיוק?

שהם שונים? שהם נולדו באותו חודש? ביל וטום תאומים ורק גוסטב כמה ימים אחריהם וגאורג בכלל ב3.. וגם למה שיזייפו כאלה דברים?? זה פשוט לא קשור.. זה דברים הגיונים לגמרי.. אה ודרך אגב ביל לא אמר בכלל מתי הוא עשה בפעם הראשונה רק טום אמר בגיל 13 ויש הרבה אנשים שכבר מגיל 12-13 עשו אז.. ובכלל כל מה שכתבת..זה לא קשור, זה לא זיוף!

dorkiflitz

New member
כנסי ../images/Emo9.gif

שמעי. מזוייפים אני לא יכולה להגיד לך בוודאות שהם לא.. כי אף אחד לא יודע מתי הם משקרים ומתי הם לא. אבל מה שאני יכולה להגיד לך בוודאות זה שרוב המידע שאת מאמינה לו ברוב המקרים לו הכי מדויק.. כי לפעמים הם אומרים תשובות שונות בראיונות, לפעמים העיתונים מנפחים את העניינים, לפעמים זה שמועות.. אז זה לא קטע של רייטינג וכאלה כי הם ממש לא צריכים את זה. וכל הקטע עם הסקס בגיל צעיר והקעקוע והכל, שמעי. את לא יודעת איך זה שמה באירופה, או בגרמניה ספציפית.. אולי החוקים שמה לגבי פירסים וקעקועים שונים מפה,וכל הקטע של סקס בגיל ראשון גם כנראה.. הכל שונה מישראל.. כל מה שנראה לך לא מוסרי והכל? שמה זה כן. זה שונה.. בגלל זה זה נראה לך מוזר..

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifזה נשמע לי קצת טיפשי מה שאת

אומרת. זה שהם תאומים,זה לא אומר כלום. חייב להיות להם אותו האופי? ויש הרבה אנשים שעושים קעקועים לפני גיל 16. הרבה. ובקשר לנשיקות והסקס-גרמניה זה מקום אחר מישראל.

hallcat10

New member
אני יודעת!!XDXD

אני גם חושבת.. אבל שניסיתי היום להסתכל על זה מהצד...זה היה נישמע מוזר... כמו טנלובלה.. ואמרתי.....טוב ניראה מה הבנות מהפורום יגידו על זה... וכולם אמרו שאני מטומתמתXDXD אבל לא יודעת..אניא והבת אותם גם אם אני יגלה שזה ש/קר וגם אם לו.. אבלל לכי תדעי בחיים לא נידע אם זה אמת או שקר...

hallcat10

New member
אני יספר איך הגעתי לזה..:

ראיתי את הטקס שוב... ואז אחותי ההכי גדולה אמרה שהם ילדים.... ואמרתי שלא כי יש להם קעקעים וכלה...ובלהבלה בלה.. ואז אמרתי לה יש להם קעקעוים מגיל מש קטן וזה.. ואז היא אמרה... ואם הם מזויפים...זה לא הגיוני...מאיפה לך! ואז חשבתי על זה... ובאמת אולי...אף אחת מאיתנו לא יודעת ולא תדע...

0oSharoNo0

New member
רגע.. למה את מתכוונת?

שהקעקועים מזוייפים או טוקיו עצמם..?? XDD

למעלה