חשבתם על זה..??

hallcat10

New member
אני מתכוונת..ש..

אולי חלק מהדברים שט"ה אומרים לא נכונים... כאילו הם משקרים רק כדי שיעריצו אותם יותר...כדי להפןך את זה ליותר מעניין..

hallcat10

New member
לא!!!1

דרך אחותי תכנית.. ואז חשבתי אולי הם משקרים.. כי זה מוזר שבמקרה אחד סוטה והשני רגיש(כמו בסרטים-רע וטוב) וזה שהם נישקו בפעם הראשונה את אותה בת באותו יום !

ט ר י ג ר

New member
את יודעת משהו..

לכל להקה יש סוג של תדמית..סתם נכנסתי לפורום ואני יודעת שאני לא קשורה לכלום ואני בכלל לא מעריצה את טוקיו הוטל לא אוהבת אותם אפילו.אבל אין להקה כמעט שהם סתם אנשים רגילים שאת רואה ברחוב זתאמרת הם כן רגילים אבל כל התדמית שלהם לא..יש מצב שטום או ביל עדיין בתולים..XDD מאיפה לך לדעת?! יש מצב שזאת אמת שטיפה הוסיפו או הפחיטו פרטים כדי שזה יהיה טיפ'לה יותר מעניין... יש משהו בטוקיו הוטל, לא יודעת להקה שגורמת לאנשים לאהוב או לשנוא אותה בצורה מאוד קיצונית בדרך כלל.. יכול להיות שביל חוזר הביתה מוריד את כל האיפור מתלבש נורמאלי וזה הוא!.. יכול להיות שזאת תחפושת בשבילו כל הבגדים והאיפור והכל! מאיפה לך לדעת?! וכל המעריצים המטורפים כל המעריצות המשוגעות שאומרות "ביל כוסון באלי לבצע מעשים מגונים בביל" חה חה...תחשבו על זה.. מה גורם לכם כל כך לאהובת אותם?! זה שהם כל כך לא בסדר.!? עושים קעקועים מאחורי הגב שוכבים עם אנשים בגיל 13 .. גם לא בטוח שזה נכון אבל עדיין.. מה יש בהם?! תחשבו על זה...

hallcat10

New member
הרגע רשמתי!!

כאילו יש להקות שכאילו משקרת כדי שהיה מטח כזה ויותר מעניין... תוציאי אותי מטומתמת!!!!זה בסדר!!*כועס*!!!

0oSharoNo0

New member
חחח מצטערת לא התכוונתי...D:

אבל שלחתי את זה לפני שראיתי מה שרשמת.. אז אחותך מטומטמת?? חח סתםםם...:p

ElinorLahav

New member
כל מה שרשמת בולשיט אחד גדול !

חח את כל הזמן מביאה הודעות מצחיקות
אין לי מושג מאיפה את מקריצה אותם אבל הם ממש מצחיקות ! בלי להעליב כמובן
זכותך להביע דעה אבל את כל הזמן פותחת הודעות על שטויות במיץ עגבניות !!!!!!!!

0oSharoNo0

New member
חח לפחות התחיל להיות פה קצת מעניין..../images/Emo3.gif

וזה מצחיק לקרא את זה... XD בלי להעליב...;)

hallcat10

New member
איך את יודעת??

כאילו אנחנו המעריצות מבוססות על ראיונות בעיקר... ובהמון ראיונות רשום את זה!

למעלה