חשבתם על זה..??

hallcat10

New member
נכון אבל...

היו איזה 2 ראיונות שהוא הסכים לענות...או שטום סיפר על שניהם..אני לא ממש זוכרת..

Leb Die Sekunde

New member
תראי.D:

טום סיפר על הפעם הראשונה שלו והוא ממש לא אהב את זה ביל תמיד אומר שהוא לא רוצה לדבר על זה. ונכון באחד מהראיונות האחרונים שיצאו שאלו [שוב!><] שאלו אות עם הוא בתול כי הוא אף פעם לא מדבר על זה. אז הוא אמר שהוא לא בתול. אבל את הפעם הראשונה שלו הוא לא רוצה לזכור כי זה לא היה כל כך נחמד משו כזה.. וזהו שיהנה לו מחייו והפרטיים ולמה לעזעזל מענין אותנו עם מי ומתי הוא עושה סקס? XDDDD

0oSharoNo0

New member
כי יש אנשים רכלנים בעולם... D:

חח סתם.. אותי אישית זה לא הכי מעניין אבל אם יש דברים שהם אמרו על עצמם אז לא הייתי מתנגדת לשמוע...:p

חושבת כמוך ../images/Emo127.gif

ואין לי צורך להגיד יותר ממה שכבר אמרו.. אפשר להסתכל על זה בעין עקומה, אבל ככה הדברים ובקשר לסקס- בהחלט מסכימה - ביל לא אמר על זה שום דבר, הוא מתחמק מהשאלה הזו וטום.. מה לעשות, ככה הוא XD

Leb Die Sekunde

New member
כי הוא אף פעם לא אמר

הוא לא אמר הפעם ראשונה שלי הייתה ככה וככה רק טום אמר ביל אמר שהוא לא אומר\יאמר כי הוא לא מתגאה בזה משו כזה כאילו לא היה לו כיף?XDDDDD

crazysapir

New member
מה את אומרת?

אז אני יגיד לך: אתמול ראיתי ראיון שהם אמרו שהם הומואים , טוב? תעשי לי טובה.. כען היו ראיונות שהם דברו על הנשיקה הראשונה ובלה בלה בלה.. אבל ביל בחיים אל ארמש שהפעם הראש/ונה שלו הייתהבגיל 13!

hallcat10

New member
עובדה!

קראתי 2 ראיונות שדיברו כללי ואז תקעו את השאלה הזאת. ופע םא חת הוא אמר בפרוש ופעם הוא אמר..: אני ל אידבר על זה אבל בגיל 13 הייתה לי אהבה ממש גדול ששם זה קרה"

crazysapir

New member
תאמיני לי שקראתי מלא זיופי ראיונות שלהם וגם ר

ראיונות שלהם.. אני לא רוצה להכנס לוויכוחים וכלום, הריי שנינו לא נשנה את הדעה
שבוע טוב~

hallcat10

New member
חחחXDXD

אבל אין לי דעה!! אני לא אמרתי שאני בטוחה בזה....או שאני חושבת ככה אל א שעבר לי בראש אולי הם.. הבנת??

hallcat10

New member
אני יסביר בפעם ה1000

אחחותי ההכי גדולה ראתה איתה תטקס שוב.. אז היא סיפרה לי תוך כדי על להקה ששיקרה וכאלה רק כדי שיאוהבו ויתענינו יותר... אז חשבתי לרגע אולי גם ט"ה כאלה?? אז חשבתי ובאמת הרבה דברים ניראו לי יותר מידי צירופי מקרים.. אז אמרתיי...טוב אני ישאל תבנות... וכאילו לא התכוונתי הם כאלה!!אלא...אני לא יודעת אבל אולי הם כאלה ....אף אחד לא יודע וידע אם כן או לא..

crazysapir

New member
../images/Emo4.gifמכפת לך מחברי הלהקה בכלל../images/Emo35.gifתשמעי תמוזיקה

שלהם תהני ממנה[או שלא], יאלהמזה משנה, גם אם הם הזדיינו בגיל 9 מה בכלל פותחים על זה וויכוח פה אני לא מבינה
תגידימה את צרינית? גם אם הם לא היו אומרים שהם עשו סקס בגיל 12\13[והם לא אמרו!] הם עדיין היו מפורסמים באותה רמה, איזה שטויות...[ טוקיו הוטל התפרסמו כ"כ מאז שהןם הוציאו את הסינגל מונסון, וכל העיניין הזה של ביל אדם שמאמין באהבה טום בסטטוצים וכו'.. זה התחיל מראיון קטן[עוד הרבה אחרי שהם התחילו להתפרסם] ואז התחילו לפצח את זה שהם כ"כ כ"כ שונים!!

תסתכלי במה את מתעסקת..חחח

בסקס שלהםםם חח יש דברים יותר מענינים עליהם מזה =]]] שבוע טובבבבבבב XD

hallcat10

New member
לא!!!00

אני לא חיפשתי בכוונה ראיונות על זה.. אלא ראיתי ראיונות כללים ואז תקעו אז השאלה הזאת באמצע.. חחXDXD

hallcat10

New member
עד כאן!!

אמרו לי שאני אומרת דברים מצחיקים ושאני סתומה.. אז מה זה שטויות כי בכל אחד יש צדדים כאלה.... אבל לומר עלי שאנ יסוטה!!!00 עד כאן לומר עלי שאנ יסוטה זה כמו זתגידי שאני פאקצה סינית!!!! זה ממש שקר...!!!!!! אל תגידי ת זה אפילו בצחוק*כועססס*

hallcat10

New member
היא אמרה

היא אמרה: זה כל מה שמעניין אותך הסקס שלהם *כועס*

תקראי שוב את ההודעה שליי..והיא נכתבה

בהכיי חיוך שאפשרררר =) לא הבנתי על מה את כועסת

למעלה