חשוב חשוב חשוב שתקראו-ונסו להפנים :)

דידי 9

New member
חשוב חשוב חשוב שתקראו-ונסו להפנים :)

טוב אז אוקיי.שלושת הבנות חטפו כאפה. עכשיו אתם-אני ממש מבקשת שתשימו לב, למרות שהתזה שלי מלכתחילה הייתה שונה, שקרן באמת לקחה לתשומת ליבה את מה שקרה, ומנסה לשנות ומנסה לחשוב איפה היא לא בסדר.היא לא מזלזלת בדיעות שלכם. קרן בן אדם מדהים.אל תשמחו לאיד-כי זה עושה אתכם קטנים. אם היא משתנה מבחינתכם-תנו לה צ'אנס. עובדה שהיא עם ענבר מעולה, עם איילת, היא בן אדם מקסים.והגדולה שלכם, כי לכם אולי ניתן הכח, היא להסתכל, לבחון, ולראות אם הבן אדם ממשיך בשלו-או משהו השתנה בו. האויב הכי גדול בעולם הזה הוא הקיבעון. אל תיתנו לעצמכם להתקבע. קרן, וגם ליהי בעיני,אבל בעיקר קרן-היא אדם אמיתי ומקסים.והכי חשוב-אדם טוב. תסתכלו היטב, תשקלו ואל תכנסו למעגל העדר. מה שקרה אתמול-אמור לעצור אתכם ולהגיד לעצמכם-אוקיי, נראה אם זה ממשיך. ועוד יותר חשוב-אל תעצימו את מה שקורה שם. כי אצלינו זה עוצמתי יותר כי זו תכנית TV ואנחנו מצפים לשלמות. עבורם, זו מציאות!! אז תורידו את העוצמה, ותבחנו את עצמיכם,במקומם. באופן טבעי. בבקשה-אל תתקבעו אחלה יום.

אביבה75

New member
לדידי 9 היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו ??

מצטערת לאכזב אותך אנשי הרוע לא ישתנו מי שרע ביסוד ישאר רע לכל חייו

דידי 9

New member
חלף עם הרוח, אל תגרר להגדיר את כולם

את כולן, בהכללה. לגבי ליהי ואתי-לא יודעת. לגבי קרן-אני חותמת לך שהבחורה בודקת! תן לה צ'אנס!! אני ממש מבקשת כי לא מגיע לה. צא מהסטיגמה והאנטי שיש בך מולה, ותמצא את הטוב.

דידי 9

New member
אביבה כן. יהפוך "כושי" עורו-אם הוא

באמת פתוח באמת מתפתח. אם הוא לא מתפתח אז כפי שאמרתי-הוא נשאר מקובע. והיחיד שמפסיד-זה הוא עצמו. שנית, גם שיניתי דעתי על ענבר- במאה שמונים מעלות. מה זה עושה אותי? :) נסי לחשוב על זה

רינתי77

Active member
דידי, כדאי שתקשיבי לעצתך שלך..

"...האויב הכי גדול בעולם הזה הוא הקבעון."

דידי 9

New member
רינתי הקשבתי לי-אחר כך כתבתי:) אני בהחלט

שיניתי דעתי למשל על ענבר ואיילת-במאה שמונים מעלות. ואגב-גם על אתי שיניתי דעתי במידה מסוימת. אז...אני גמל שבהחלט קורא את הדבשת שלו. נסי גם. אל תנסי להכנס בי-כי זה לא יועיל לאף אחת מאיתננו, וזה לא האישיו. נסי להבין מה כתבתי

לונדרון

New member
אגב לדעתי

קרן יכולה להביא לשינוי, השאלה אם זה לא יהיה מאוחר מדי עבורה בתוכנית

דידי 9

New member
צודקת לונדרון. אני ממש מקווה שכן! כי

לשלול-זה כמו להרוב. ולתת צ'אנס נוסף-זה קשה יותר, זה כמו לבנות. אני חושבת שכל אחד צריך לעשות את שלו. בבקשה-תנסי!

דידי 9

New member
לונדרון, אני מנשקת אותך בלחי :) אם זה בסדר מצ

מצידך. כי באמת!!! אני חושבת שאדם שנותן צ'אנס, ולא שולל בגלל אנטי ראשוני-הוא אדם...חושב ומתפתח. טנקס

efrat146

New member
את קרובת משפחה שלה או משהו

כי את ממש פועלת בלהיטות שלא נאמר נואשות

רנדו

New member
אז זהו שבינתיים

היא לא קולטת. ליהי ניסתה להגיד שאולי זה שהן צוחקות ועושות חיקויים ושרות שירים מאחורי הגב לא בסדר אבל היא שללה וחושבת שרק ההתנהלות שלה מול איתן הביאה לזה.

דידי 9

New member
קרן מחפשת משהו עמוק שלא בסדר בה. זה

חשוב יותר ממה שחיצוני בעיניה

רנדו

New member
גם זה וגם זה יכול להיות קשור במובן העמוק

זה מתבטא בתחום הזוגיות וזה בתחום הסוציאלי-חברתי.

אמרתי לך

אם יראו שינוי אמיתי אצלה.. לא יתעלמו מזה. אני לא אתעלם. אגב, דידי אם את אומרת שקרן אולי עכשיו תשתנה, סימן שאת מכירה בכך שהיא לא הייתה בסדר (בלשון המעטה) קודם לכן?

למעלה