לא הורדתי ראש
אני הצהרתי בפעמים קודמות, שכל עוד את תגיבי לגופו של אדם ותזלזלי בגולשים, אז גם אני אגיב בהתאם. כשאת לא עושה את זה, אני גם מגיבה בהתאם. אני הרי לא מחפשת לריב פה , אני בטוחה שגם את לא. עכשיו לעצם הודעתך: ליז-לא טלית שכולה תכלת והייתה שותפה לדברים מכוערים. לא מגיע לה עליהום, אנשים שמדכאים יותר ויותר את מי שהוא בעצמו חלש כבר, הם אנשים חסרי בטחון ובריונים. וזה מה שקרן, ליהיא ואתי עושות. (ועכשיו גם איילת, שאני מקווה שלא תחזור על זה שוב) קרן וחברותיה פתחו חזית, הן לא ניסו לבוא ממקום של שלום, אלא ישר מלחמה. זה שקרן נאמנה לאתי, אין ספק בכלל, לא מכחישה. זה לא עושה את ההתנהגות שלה בבית לדבר טוב. כשאני אראה שינוי בקרן, שינוי שבו היא מנסה לבוא ולדבר בגובה העיניים, ללבן ולטהר דברים עם ליז.. לומר לה מה היא מרגישה וגם להתנצל על העליהומים, לומר לה שאם היא מרגישה פגועה ממנה, שהיא מצפה גם מליז להתנצלות, בקיצור, לפתוח את הקלפים, בטוב, בשלום, בבגרות, ובלי העיניים הרעות שתמיד יש לה, אני אתחיל לתת לה קרדיט. המבחן האמיתי הוא האם היא תרכל ברשעות ובעצם תמשיך להיות צבועה. אם אני אראה שבהמשך, היא כבר לא מרכלת ברשעות ולא קוראת לבנאדם חיידק טורף כאילו היא ילדה בת 2, ועוד ועוד... אז אני אתן קרדיט. עד אז, אלוהים גדול. ימים יגידו ורק היא צריכה להוכיח את עצמה. לגבי המראה החיצוני שלה: אם היא הייתה בנאדם מדהים בעיניי וטוב, תאמיני לי שהלסת שיש לה , לא הייתי שמה לב אליה בכלל. אבל ככה זה, באופן טבעי כשעומד מולך אדם מכוער פנימית, אתה אוטומטית רואה את כל הכיעור החיצוני. זה לא שלא אוהבים אותה בגלל איך שהיא נראית, ממש לא.