חשוב חשוב חשוב שתקראו-ונסו להפנים :)

ברור שהיא יכולה להביא לשינוי

היא ראש הנחש. אתי ובובת הפיתום שלה, כלב הדשבורד יעשו מה שקרן אומרת.

חבל

זה נכון. קרן היא הראש. את יכולה להתעלם מהמילה נחש אם זה מפריע לך. קרן מנהלת את העיניינים של השלושה, וברגע שהיא תשתנה, הן יהיו אחריה.

דידי 9

New member
אוקיי..מקבלת את הורדת הנחש. אבל סודי-

במיוחד את, תחשבי רגע! כל הבנות שם רצו להיות קרובות לאתי בהתחלה, ואתי בחרה בקרן וליהי. קרן אדם נאמן! היא לא יכולה לעזוב אותה, אבל תני לה קרדיט כבחורה שרוצה לשנות! היא לא כמו דניאל ששמה ז' על כולם. היא בהחלט אכפתית, ואיה לזה זו ענבר, איילת ענת ועוד כמה שם שבאמת אוההבות אותה כי היא לא מגעילה! בעיקר ענבר-שהיא מאוד קולטת אנשים והכי התחברה לקרן. נסי לראות את הכל מצד של מציאות כאילו את שם וזו לא תכנית! ליז-נחש! לא מגיע לה עליהום, ולאף אחד לא מגיע-אבל לפעמים מגיעים מים עד נפש! עובדה שהן משלימות אחר כך ולא ממשיכות עם העליהום אפילו שהן לא חברות שלה. זכותן! קרן אדם מדהים! אני אומר לך את האמת-אני מזדהה עם קרן מאוד, כי מעצם היותה-מעצם צורתה החיצונית וגם הפנימיות שלה-אנשים לא אוהבים אותה. היא מסמלת כח שאין להם. וחבל כל כך, וזה גם לא הוגן לדעתי

לא הורדתי ראש

אני הצהרתי בפעמים קודמות, שכל עוד את תגיבי לגופו של אדם ותזלזלי בגולשים, אז גם אני אגיב בהתאם. כשאת לא עושה את זה, אני גם מגיבה בהתאם. אני הרי לא מחפשת לריב פה , אני בטוחה שגם את לא. עכשיו לעצם הודעתך: ליז-לא טלית שכולה תכלת והייתה שותפה לדברים מכוערים. לא מגיע לה עליהום, אנשים שמדכאים יותר ויותר את מי שהוא בעצמו חלש כבר, הם אנשים חסרי בטחון ובריונים. וזה מה שקרן, ליהיא ואתי עושות. (ועכשיו גם איילת, שאני מקווה שלא תחזור על זה שוב) קרן וחברותיה פתחו חזית, הן לא ניסו לבוא ממקום של שלום, אלא ישר מלחמה. זה שקרן נאמנה לאתי, אין ספק בכלל, לא מכחישה. זה לא עושה את ההתנהגות שלה בבית לדבר טוב. כשאני אראה שינוי בקרן, שינוי שבו היא מנסה לבוא ולדבר בגובה העיניים, ללבן ולטהר דברים עם ליז.. לומר לה מה היא מרגישה וגם להתנצל על העליהומים, לומר לה שאם היא מרגישה פגועה ממנה, שהיא מצפה גם מליז להתנצלות, בקיצור, לפתוח את הקלפים, בטוב, בשלום, בבגרות, ובלי העיניים הרעות שתמיד יש לה, אני אתחיל לתת לה קרדיט. המבחן האמיתי הוא האם היא תרכל ברשעות ובעצם תמשיך להיות צבועה. אם אני אראה שבהמשך, היא כבר לא מרכלת ברשעות ולא קוראת לבנאדם חיידק טורף כאילו היא ילדה בת 2, ועוד ועוד... אז אני אתן קרדיט. עד אז, אלוהים גדול. ימים יגידו ורק היא צריכה להוכיח את עצמה. לגבי המראה החיצוני שלה: אם היא הייתה בנאדם מדהים בעיניי וטוב, תאמיני לי שהלסת שיש לה , לא הייתי שמה לב אליה בכלל. אבל ככה זה, באופן טבעי כשעומד מולך אדם מכוער פנימית, אתה אוטומטית רואה את כל הכיעור החיצוני. זה לא שלא אוהבים אותה בגלל איך שהיא נראית, ממש לא.

../images/Emo250.gif

קראת אבל?

דידי 9

New member
סוזי אני מסכימה איתך,לפחות בקטע של

ליז, אבל רק מהבחינה שאסור!! לעשות עליהום על שום אדם בעולם הזה, בטח לא בסיטוציות כאלה, שברור שהאדם האחר חלש בהרבה ממך בכל המובנים. אבל! נסי לתאר, וראית אתמול כשאיילת הלכה לדבר איתה, מה שליז בעצם עשתה-תירגמה את זה שאיילת באה לרכך אותה-כחולשה של איילת!!! היא תקפה אותה!! אז לפעמים, בעיקר כשאת חיה עם אותו אדם באותו בית, זה קשה!! תחשבי שאם הייתה יושבת ל כזו קרציה על הצואר, שאומרת לך למשל"ניצלת מהדחה רק בגלל הכח שיש לך פה" שזה אומר-את סתם אפס, ואם לא היה לך כח היית הולכת, זה מה שהיא אמרה לליהי, או באה ומאשימה שהן גנבו לה סיגריות! זו לא גישה וגם את ואני היינו מתפוצצות באיזשהו שלב! תחשבי על זה! יש לה פליטות פה, שלא באשמתה לדעתי לליז, פשוט אין לה כלים לחיים ולאינראקציה עם אנשים. אבל במצב שהן נמצאות בו-לא תמיד אפשר לחשוב עליה!! קרן החליטה לא להתחבר אליה- זכותה! תקשיבי- זכותה! אתי הייתה מגעילה איתה במשחק האמת והשקר, וזיהיתי אצלה רוע וניצול חולשה כלפי ליז בזה שהתפרצה עליה-ושם שיניתי דעתי על אתי! אבל קרן, ענבר, איילת-מנסות להיות רכות עם ליז-זה לא תמיד הולך.

אני לא יכולה להתייחס לכל מה שרשמת

כי לא ראיתי. לרוב אני מתעדכנת פה. גם הקטע עם הסיגריות לא יודעת מה היה שם. יש מצב שלליז יש בעיה עם אינטראקציה בין אנשים.. בנאדם בוגר, אם זה לא בא לו טוב, דבר ראשון הולך מסביר לליז את המצב , אולי היא תשים לב יותר ותשנה. או שהוא מתעלם. אבל מה שהן עשו? זה אך ורק מתוך חוסר בטחון שלהן בעצמן ותחושת עליונות. בריונות. אין פה שום נסיון ולא היה שום נסיון של קרן להיות רכה איתה. אתי הייתה מגעילה איתה באמת והשקר, זה מה שנקרא לחפש את ליז סתם. בשורה התחתונה ביקשת שניתן צ'אנס. אז כפי שכולם אמרו פה, ניתן.. אך היא צריכה להוכיח את עצמה. נחכה ונראה.

דידי 9

New member
סוזי! אני חייבת להזכיר לך, אבל חייבת-

שבעצם מה ששינה אצלי את הדיעה על אתי, היה: בריב בין אתי לליז על המשחק אמת ושקר, אתי יצאה רעה. ליז הלכה לבכות בחדר, וקרן אמרה לאתי: "אני לא מסוגלת לראות אותה ככה. אני הולכת אליה" ואז קרן דיברה אליה, ניסתה להסביר לה ברוך, באמת ברוך, עד שאתי נכנסה לחדר-ואז ליז הסתומה הזו תקפה את קרן ואתי יחד! אז לקרן לא הייתה ברירה- והיא הגנה על עצמה! גם במקרה דניאל, קרן הייתה מדהימה. ניחמה אותה וחיזקה בשירותים, אפילו שעדיף לה מבחינת המשחק-שדניאל באמת כמו שאמרה תלך הביתה.

למעלה