חשוב חשוב חשוב שתקראו-ונסו להפנים :)

לגבי השירותים ראיתי

זה היה יום אחרי שהיא תכננה באושר ובסיפור אדיר עם אתי וליהי, איך הן הולכות לשגע את דניאל. לכן לא קניתי את ההצגה הצבועה שלה. לגבי זה שקרן הלכה לליז אחרי הקטע עם אתי, לא יודעת לא ראיתי.

דידי 9

New member
אוקיי-אמרתי שהוכחה עליה! הבחורה בוכה,בודקת

מה לא טוב באיך שנהגה, עד כמה לא טוב- תתנקי! מהסטיגמה, מהקיבעון-נסי לתת צ'אנס נוסף, ומנקודת מבט מציאותית-לא טלויזיונית שמגדילה הכל. נסי להכנס לנעליה של קרן, ותני לה עוד צ'אנס

רינתי77

Active member
דידי, אני לא נכנסת בך ובואי נבסס דבר אחד..!

אני לא מגיבה או מתנגחת עם אף אחד על בסיס אישי! אני הצעתי לך לא להתקבע בדעותיך על קרן. מנסיוני האישי, אפשר וגם רצוי לנסות להיות אובייקטיביים גם עם האנשים שאנו הכי אוהבים, כמו הילדים שלנו, למשל...

דידי 9

New member
רינתי-תקשיבי טוב

אני בהתחלה, מאוד פירגנתי לאתי וחשבתי שהיא פשוט מטומטמת-אבל מצחיקה. אחר כך, כשראיתי מה עשתה לליז במשחק האמת והשקר-הבנתי שהיא רעה, ומגעילה, ותופסת את החלש. שיניתי דעתי עליה. את קרן אני קולטת ממש מהעומק, וכרגע-זה מה שאני חושבת עליה. אני בהחלט משאירה מקום להתפתחות. עד עתה- אני מאוד אוהבת אותה, ושופטת אותה ממקום של להכנס לנעליה. אני מבטיחה לך, שברגע שאני אזהה בקרן משהו אחר-אני לא שם!

רינתי77

Active member
דידי יקירתי...

ממרום שנותי ולפי נסיוני בחיים( ויש לי , בלי עין הרע,,) אני יודעת שהסיכויים שמה ששמעתי וראיתי בקרן מתחילת התכנית יקבל תפנית דרמטית וישתנה, כלומר יהיה מהפך בהתנהלותה, הם קלושים. הרשות נתונה, זה תלוי רק בה, אך אהיה כנה איתך, יהיה לי קשה לקבל מהפך כשינוי כן מצידה. רוב הסיכויים הם שיהיה זה מהלך טאקטי.

דידי 9

New member
רינתי זכותך..אני רק יודעת,

שלפעמים, אנחנו באים עם מטען של הבנות מהחיים, ושם...זה בעוכרינו. אולי את צודקת-ואני לא. אין לי מושג. אבל באמת אל תשכחי שקרן בהמון מצבים מדהימה!והיא לומדת...והיא לקחה ממש קשה את אתמול, כי כאב לה, והיא באמת מחפשת איפה היא טעתה. היא לא באה ממקום מזלזל, ואומרת על ה-ז' שלי מה חושבים-היא בודקת. אולי רק על זה מגיע לה קרדיט נוסף ממך...

רינתי77

Active member
מטען ההבנות שלי והנסיון שלי

משמש אותי לזיהוי מהיר של מי הוא האדם העומד לפני. אני רוצה לומר לך שאת הבנת מאד מאוחר מי זאת אתי, למשל. אני מכירה את הטיפוס והספיק לי יום כדי להבין עם מי יש לנו עסק. יש לי הרגשה שזה המצב אצלך גם לגבי קרן.

דידי 9

New member
יש לי הרגשה שממש לא. כל כך הרבה

טוב זיהיתי בקרן-כך שקשה לי להאמין. קרן לא חייבת הייתה בטח שלא מבחינת טקטיקת משחק, ללכת לנחם ולחבק את דניאל הכואבת. בטוח שהיה לה קשה עם זה. מבחינתה עדיף היה שדניאל תארוז באותו לילה-ותלך! תפנה לה את השטח! אבל גם דניאל, שהיא נחשית הכי גדולה שם, קרימינלית ממש בעיני-אוהבת מאוד את קרן, והאמינה לה, וקרן עודדה אותה. את, בטח לא זוכרת, את הקטע אחרי משחק האמת והשקר, שליז בכתה בחדר, וקרן קמה, ואמרה לאתי-"אני לא מסוגלת לראות אותה ככה" וקמה לליז, וניסתה לדבר איתה בטוב, ולהרגיע אותה. ואז נכנסה אתי, וליז הסתוןמה ניסתה לתקוף את קרן ואתי ביחד. לקרן יש לב זהב!!!

Klayhamn

New member
קרן התחילה להיות נחמדה לדניאל

רק ברגע שאורטל נכנסה למשחק כל עוד יש אויבת משותפת (אורטל), הן משתפות פעולה, בדיוק כמו שכל עוד יש אויבת משותפת (ליז), מחנה הטובות משתף פעולה עם ציר הרשע דווקא עם דניאל אף אחד לא מצפה שקרן תהיה בסדר, היא היחידה שלגיטימי שתהיה לה יריבות איתה (אך כמובן, לא צביעות, אם היא רוצה להיות נגדה וכו' שתראה לה את זה בפנים (לדוגמא, תתעלם ממנה), ולא שתהיה נחמדה ביום ותקלל אותה בלילה) אבל אף אחד אחר לא עשה לקרן שום דבר רע -- לא עדי, לא ליז, וכו' - ולכן אין שום הצדקה להתנהגות שלה

רינתי77

Active member
למה את קוראת לדניאל קרימינלית..מה פשעה בדיוק?

שתפסה יוזמה ראשונה והתלבשה על איתן? הרי בגלל היא שם, לא..? ולצורך העניין, כולן, בלי יוצא מן הכלל הגיעו לשם כדי להשתתף במשחק..אז מה הבעיה?

andy181

New member
מסכימה לגמרי. הרי אם איתן היה בעניין של

איילת היא הייתה קופצת עליו בלי לחשוב פעמיים וזה לגיטימי בתוכנית שכזו אבל זה גם לגיטימי שכשמישהי מאוהבת במישהו היא לא תרצה להשאיר אותו לבד עם בנות אחרות.

חובת ההוכחה עליה

והיא כבר הוכיחה שהיא עדיין אותה קרן. באח הגדול, אהבתי מאוד את פרידה בשבועיים הראשונים,אבל ממש. ובשניה אחת הכל אבד כשהיא התגלתה במלוא כיעורה. אם קרן תפנים ותשתנה, ובאמת תפסיק עם ההתנהגות המרושעת ,הקנאית והבזויה שלה, כולנו פה נתייחס בהתאם, תהיי בטוחה. אבל היא כבר הוכיחה שהיא עדיין אותה קרן. זה שהיא בכתה אתמול, לא עושה עליי רושם. היא עדיין ניסתה להתגונן ולהציג בפני יוני שכל מה שהיא עשתה היה מוצדק. זהו.

בוקר טוב דידי

קרן התחילה להבין שההתנהגות שלה ושל החברות שלה לא בסדר, כי זה לא נראה טוב מחוץ לוילה. מה דעתך עכשיו על איילת, ענבר ואתי?

דידי 9

New member
מיצי בוקר אור מתוקה: אז ככה

אתי=זיהיתי בה רוע עם המקרה של האמת והשקר, ושהיא תפסה את ליז כקורבן קל לתיסכולים שלה ליהי=בחורה טובה!! אבל מבולבלת, מפוחדת, חייבת תמיכה, חייבת תלות בשלב זה בחיים שלה,ולכן אני לא ממש שופטת אותה איילת=מקסימה:) שיניתי דעתי עליה. היא בן אדם טוב, שונא מריבות, קצת קריזיונרית-אז מה, גם אני חחח ענבר=בחורה חכמה, קולטת הרבה, חסרת אסטרטגיה, אמיתית,כואבת-אני די מחבבת אותה עכשיו בניגוד לעבר דניאל=איומה ונוראית! על גבול פלילית! מנצלת אנשים, מנצלת תמימות, מנצלת יושר-בחורה עבריינית מוסרית בעיני. הכי נוראית שם זה בערך :) וקרן=בחורה מעולה!! תקשיבי-מעולה! צנועה ביחס למה שהיא, והיא טובה בתכלס...ליז הורגת אותה, ובשבילה זו מציאות!! לא תכנית טלויזיה ליז=מעצבנת באמת, להערכתי גם אסטרטגית כדשמות הקורבן, מאוד חכמה,מנצלת חולשות-אבל מסכנה בתכלס ולא מגיע לה כל העליהום הזה

ליז- אני לא אוהבת את ליז. כי היא כל הזמן

מתחילה להתמסכן ולעשות שיחות עם הבנים, כאשר היא מעומדת להדחה. אבל העליהום שעושים עליה, לא מגיע לה. דניאל- יותר מחוברת לבנים, ורוב הזמן היא איתן. ליהי- חבל שהיא נגררת אחרי קרן ואתי, היא לא מבינה, שבחוץ היא לא נראית טוב. את אתי פעם אהבתי, אבל עכשיו כבר לא כך, בגלל ההתנהגות שלה. קרן לא אהבתי אותה מהתחלה, לא אהבתי את זה שהיא צוחקת על בנות אחרות, גם אם היא חושבת שזה מצחיק, זה לא יפה.

למעלה