אני מסכימה אבל...
קודם כל, אני כן מזדהה עם המאבק נגד התוכנית הכלכלית, שבאה לפגוע בכולם חוץ מהמעמד העליון אם לא המאיון העליון. ושנית, ואני כמעט ולא שומעת חדשות בכלל, זה בדיוק מה שהן רוצות!!!! תתנו להן עבודה, מכובדת, ולא מה שביבי רוצה, עבודות יזומות דרך חברות כוח אדם בשכר מינימום וללא כל הטבות סוציאליות ואחרי חצי שנה יפטרו אותן ויביאו אחרות. את המענקים יקבלו הקבלנים שמעסיקים אימהון חד הוריות!!!!! שיתנו להן עבודה עם תנאים סוציאלים ןאפילו הכי מינימליים שאפשר, שהן ידעו שבעוד חצי שנה הן לא חוזרות לאותה נקודת התחלה. שבשעות שהן עובדות הילד יוכל להיות במעון ללא תשלום (כי בפועל מה שקורה, וזה אחת הסיבות שרבות מהן לא יוצאות לעבוד, זה שכל הכסף מהעבודה הולך על המעון, אז כבר עדיף להיות עם הילד בבית). יש לי חברה מאוד טובה, אם חד הורית לילד בן 14. עובדת 7 ימים בשבוע בניקיון בעשרים השנה האחרונות בערך. הורידו לה 800 שקל מהקצבה והיא לא יודעת מאיפה להשלים את זה כי בלי זה היא לא גומרת את החודש. (וגם ככה בקושי). ובנוסף קחו בחשבון שביבי מורח את כולנו, לקיצבה שהוא אומר שהן מקבלות הוא מכניס גם הטבות של כספים שהן לא מקבלות אבל גם לא משלמות, ובכך מנפח מאוד את התקציב/ משכורת שלהן. (כמו למשל ארנונה, הנחות בגנים...) או למשל שהוא אומר כמה האוכלוסיה הזו גדלה בצורה כמותית ולא באחוזים (ואני לא אומרת שהיא לא גדלה, רק שביבי מורח את כולנו), כאשר הוא אומר זאת כך זה לא מתחשב בגידול הטבעי של האוכלוסיה בארץ, אם ידבר באחוזים, זה כן. ואלה היו סתם עוד כמה נקודות למחשבה.....