חשוב חשוב חשוב

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך
אביטל, רוב הקיבוצים כבר בהפרטה

מהסיבה שזה לא הולך, כי אנשים מנצלים כל מה שאפשר ולא תורמים כל מה שאפשר. היית צריכה להוולד לפני 50 שנה. אז גם הקיבוצים קבלו מהמדינה.היו ימים.

alexit

New member
פנינה,ריגשת אותי מאד.מאחלת לך

בריאות והרבה הצלחה.

../images/Emo24.gif מקסימה אחת...

למה אין עוד אנשים כאלה ? מעריצה אנשים שמתמודדים. אבל לא הבנתי.... מה זה 50 שנותי ????? ממתי התחלת לספור ? מהבת מצוה של האמא'שלך ???? לא מאמינה לך !

קרן יקירה 50 שנותי זה בגדול אני אמנ

ם "רק" בת 46 אבל מי סופר? תודה יקירה והכל ענין של החלטה החלטה למזוג מיין החיים או להסתכל עליו ואני בחרתי למזוג והרבה!!! אוהבת פנינה

gabizon79

New member
אני לא אם חד הורית,אבל

כל העניין של התוכנית הכלכלית נובע מדבר אחד,אטימות שנובעת מחוסר מודעות טוטאלית למצבה של השכבה החלשה. אחרי שנה של עבודה בבתי חכ"ים,ובין היתר אצל שר האוצר הנוכחי,ושנה של עבודה בלשכת רווחה בשכונת מצוקה,אני יכול להגיד בפה מלא,בשפה הכי פשוטה,שאין לחכ"ים שמץ של מושג על מה הם מחוקקים חוקים ובמי זה פוגע. אני לא בא מבית של סטטוס גבוה,ממש לא,אבל מה שראיתי בשנה הזאת שינה לי את כל הגישה לעיניינים החברתיים. לפני כן,הייתי אומר שאין בן אדם אחד בארץ רעב ללחם,לא רק גיליתי שיש,אלא יש ילדים פעוטים שהולכים לישון רעבים,משפחות ששני ההורים עובדים במה שיש,האב עושה מילואים בגולני,ואחרי כל זה מה שהם מקבלים זה משכנתא,עיקולים כבר לא נשאר מה,ושכ"ד שלא שולם כבר יותר מחצי שנה. עד שלא רואים את האנשים האלה מקרוב,יום יום,אין בכלל סיכוי שמישהו יבין שיש מציאות אחרת בארץ,האמת שגם אי אפשר לראות את זה יומ-יום,זה לא אנושי אפילו להביט מהצד ולעזור במה שאפשר. לעיניינו,אחרי שרואים חבר כנסת בהתנהגות הכי טבעית שלהם,לא רק שהם לא מודעים למצב הקיים,שמנוגד טוטאלית לצורת חייהם,הם גם מרוצים ממנו, ושואפים להגדיל את הפער בצורה קיצונית יותר. זה נכון שיש אנשים שמעדיפים לא לעבוד,להסתמך על תמיכה סוציאלית,ולחיות בתנאים מכפישים,גם,כאלה יש בכל מדינה,אבל אם היו מספיק אנשים בכנסת שהיו באמת רוצים להבריא את הכלכלה בארץ,זה היה נעשה כבר לפני שנים,שלא יבלבלו את המוח שהמצב הבטחוני והכלכלי מחייב תוכנית קיצונית כזאת,זה משמש להם אחלה של תירוץ,זה נכון שזה מקשה,אבל כל יום מתפרסמת ידיעה על הטבות אישיות,ועסקאות שנרקמות מאחורי גבנו מהכסף של כולם,אם באמת היה להם אכפת מהמצב או אנשים פה,היו מוצאים כבר מזמן פתרון,הקטע שהכסף קיים,רק הוא מיועד לקומבינות,שוחד,ולשמן לעצמם עוד יותר את חשבון הבנק. שיעשו לעצמם תוכנית כלכלית... בנימה אופטימית זו... שבת שלום וטעימה לכולם

למעלה